Experdeki abi diyor valla burda kac adam kandirildi olaylar cikti ilk defa benim cay bardagini yere firlatan olduAh jes ya Allah korumuş. Sende az değilsin gerçi adamı korkutmuşsun
Zaten sizden hayir dua istedim banlandim sonra da basimiza bunlar geldi. Ama firsat vermedi allah. Kredi cekecektik o kadar borca girecektikAaa ciddi mi ulan ne insanlar var geçmiş olsun jesiko
Can çıkıyor huy çıkmıyor ölüm korkusu ile yakınlarına sarılanlar elbet oluyordur da bir anda kimsenin değişeceğine inanmıyorum.Jes depremden herkes bişiler çıkardı en azından benim çevrem öyle.
Tabi bizler de kötü sallandık hala biz ne yaşadık diyorum hatırlıyorum arada.
Bu sabah uykudan depremle sıçradım rüyamdan yani aynı sarsıntı hissiyatı ile koridora gittim.Hemen baktım birşeyler yok.
Çok kötüydü insan acizliğini bir kez daha görüyor.
Evet öyle Jes ben daha önce de yaşadım.Can çıkıyor huy çıkmıyor ölüm korkusu ile yakınlarına sarılanlar elbet oluyordur da bir anda kimsenin değişeceğine inanmıyorum.
Yaşananlar geri alınsa veya imkanlar korkuya bel baglamasa herkes olduğu gibi davranmaya devam eder.
Tabi bu benim şahsi görüşüm.
Neden?Öyle yorgunum ki anlatamam
Negocum.annem fizik tedavi de yatıyor onun öncesi daha 3 hafta oldu safra kesesi ameliyatı oldum dinlenmeden birde fizik burası çok yoğunNeden?
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinNegocum.annem fizik tedavi de yatıyor onun öncesi daha 3 hafta oldu safra kesesi ameliyatı oldum dinlenmeden birde fizik burası çok yoğun
Inan canım.cikiyor erkenden kalkınıyor uyuyamiyorum bile Allah düşürmesin buralara
Geçmiş olsun ikinize de pareNegocum.annem fizik tedavi de yatıyor onun öncesi daha 3 hafta oldu safra kesesi ameliyatı oldum dinlenmeden birde fizik burası çok yoğun
Inan canım.cikiyor erkenden kalkınıyor uyuyamiyorum bile Allah düşürmesin buralara
Ah canim ahhh herkesin derdine kosuyorsun ama kendi derdini hic dillendirmiyorsun. Cok şükür bugününe deNegocum.annem fizik tedavi de yatıyor onun öncesi daha 3 hafta oldu safra kesesi ameliyatı oldum dinlenmeden birde fizik burası çok yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?