Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah jes ya Allah korumuş. Sende az değilsin gerçi adamı korkutmuşsun
Experdeki abi diyor valla burda kac adam kandirildi olaylar cikti ilk defa benim cay bardagini yere firlatan oldu bilincli yaptim negosum korkacagini tahmin ettim. Ki korktu da. Bazen böyle insanlara anlayacagi dilden konusmak lazim. 3500 tl az buz degil evladimin rizki söke söke alırım

Can çıkıyor huy çıkmıyor ölüm korkusu ile yakınlarına sarılanlar elbet oluyordur da bir anda kimsenin değişeceğine inanmıyorum.

Yaşananlar geri alınsa veya imkanlar korkuya bel baglamasa herkes olduğu gibi davranmaya devam eder.

Tabi bu benim şahsi görüşüm.

Evet öyle Jes ben daha önce de yaşadım.
Zaten ben kimseyle öyle sıkı fıkı olamıyorum bi anda mesafeli biriyim.

Bazı insanların ağzı üslubu foseptik gibi. Allahım fırsat vermesin bu zihniyettekilere hiçbir yerde.
Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine böyle insanların şerrinden her daim korusun Allah.
Ah Filistin sende ayrı yakıyorsun her ramazan

Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Geçmiş olsun ikinize de pare

Ah canim ahhh herkesin derdine kosuyorsun ama kendi derdini hic dillendirmiyorsun. Cok şükür bugününe de allah yardimciniz olsun

Günaydın güzel kadınlar

Bahar yorgunluğu mu Ramazan telaşesi mi nedir bilmiyorum yorgun uyanıyorum sabahları, bugün iftara davetliyiz ablama akşam gitmeden bir pazara uğrarım çabucak inş. Sabah işlerimi bitirdim, yorulsakta devam :)

• Mutfak toplandı, bulaşık makinasını boşalttım
  • Kum temizlendi, çöp çıkarıldı
  • Buzdolabının sebzeliği temizlendi
  • Klozetler fırçalandı
  • Pisiler doyuruldu şimdi çalışıyorum

Güzel bir gün olsun inşallah, Allah işlerimizi rast getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…