Ah jes ya Allah korumuş. Sende az değilsin gerçi adamı korkutmuşsunAynen öyle canım o dua istediğim gün işte. Rabbime bin şükür
Jes depremden herkes bişiler çıkardı en azından benim çevrem öyle.Kız noldu bu kadına iksir mi içti bir anda kimin huyu değişirinşallah altından başka işler çıkmaz, ben hiç güvenmem evveliyatını bildiğim insana
Bence yüzde yüz oğlunu senden kıskanıyor.Aynen hiç yapmayacağım bişeyi yaptım ben. Kendimden bile beklemezdimah ah benimki hoca bide tarikatta falan ama insan şok oluyor yaptıklarına. Bu kadar dinine düşkün biri nasıl böyle kalbi kararmış oluyor bilmiyorum
aaa ben niye unutmuşum bunu, haftaya ben de yapayım. Haftaya kadar yemeklerim belliBugün iskender yapıcam inşallah menüm kolay. Çorbam sarmam var salata malzemesi de var daha ne olsun çok şükür.
Hiç denemedim ben de bi bakarım tariflere.Bugün iskender yapıcam inşallah menüm kolay. Çorbam sarmam var salata malzemesi de var daha ne olsun çok şükür.
Afiyetle yedik yap yapaaa ben niye unutmuşum bunu, haftaya ben de yapayım. Haftaya kadar yemeklerim belli
Öyleymiş gerçektenDaha kulağında ilk ezanın sesiyle duruyorsun der babannem insanları tanıyacak kadar büyümedin demekmiş bazı insanları hiç bir zaman tanıyıp anlamayacagiz biz
Aaa ciddi mi ulan ne insanlar var geçmiş olsun jesikoValla hocalık tarikat bir yere kadar insanlar inanarak ibadet etmiyor demek ki. Şaşırma hiç
Bonusla banlandigimiz gun dolandirilacaktik nerdeyse, bebemiz var gidip geliyoruz ucuz yollu bir araba alalim dedik haciyim.hafizim suyum buyum diyen 50 kusur yasta bir adam dolandiriyordu nerdeyse bizi.
Adama seni burda boğarım rezil ederim paramizi geri ver dedim. Korksun diye cay ictigim bardagi yere bi vurdum adam hemen kartini cikarip ödedi. Ben olmasaydim orda eşim expertiz ucretini adama kaptirmisti.
Valla bilmiyorum kıskanıyor olabilir. Evlenmeden önce eşimle araları çok fenaymış annesini sevmezdi bile o derece. Yeni yeni düzeldi işte. Bir de eşim benim yanımda olduğu için çatlıyorBence yüzde yüz oğlunu senden kıskanıyor.
Okuyupta amel etmemek böyle bir şey işte Allah kalbine yumuşaklık versin.
Tabi normalde nasıl bilemem de bu konuda yanlış davranıyor.
Değil mi... Yaşlanınca ne olacağımızı bilmiyoruz, bazen düşünürüm. Huysuz bir ihtiyar olmam inşallah diyeAllah herkese hayırlı yaşlılık nasip etsin
Salih iman salih amel nasıp etsınamin
Hiç denemedim ben de bi bakarım tariflere.
Severim böyle şeyleri.
Acilen sebzede pişirp yemem lazımpenyez83 ablam kızıcak şimdi.
Ablam için rahat olsun ıspanağın hastasıyım severek yapıyorum.
Kereviz bizim pazarda yokcanımsın yaaa kereviz çorbası yada yemeğini de yap mutlaka, tam mevsimi yapraklarını da içine at ve portakal suyu da sık Şifa olsun yiyenlere
Valla insan sebze özlüyor.canımsın yaaa kereviz çorbası yada yemeğini de yap mutlaka, tam mevsimi yapraklarını da içine at ve portakal suyu da sık Şifa olsun yiyenlere
Sebze candır, şifadırValla insan sebze özlüyor.
Şahsen günlerdir makarna pilav hamur derken karbonhidrat zehirlenmesi yaşadım bugun
Andolsun markete gidip pırasa bile olsa alacam sebze istiyorum sebzeee dedim.
Gittim aldım birkaç parça birşey. Yarın inşallah sebzeli birşeyler yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?