Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim eller kürek gibi ama ben seviyorum ince parmaklar tam piyano çalmalık.
Ama her küçük el ince parmak olmuyor
Yapı olarak küçük ama boy ve kiloya göre tombul
Geleneksel bir çalgıyı çalmayı çok isterdim ama zerre yetenek yok.
Onun dışında ellerim şükürler olsun, elektrik elektronik tamiratı yapar, yufka açar, örgü dantel örer,... sabır ve incelik gerektiren her işi yapar.

Yaa benim de öyle oldu biliyor musun kaç mağaza gezdim gelin ayakkabısı için hoş normalde de bulamıyordum şimdi 36 oldu çok mesudum
Bir de evlendiğim zaman Japon stili sivri burun moda idi normal burunlu ve 35 bulmak çok zordu.

Benim el ayağım da küçük ama taraklı o yüzden tombul duruyor

Jes doğru ama medyanın göstermesiyle böyle filmden bahsediyorum yani filmle değerlendiremeyiz.Çünkü Nuh a.s falan filmi yapılıyor alakası yok çünkü hollywood yapımı olunca öyle.Tabi ben bilemiyorum tebliğ yaparken nasıl bi dil kullanmıştır.
Aksine hakkında kötü bir şey duymadım sabah sırf merakımdan eşim işe giderken kalktım çünkü o benden daha iyi araştırır bilgisine güveniyorum diyim.Senin Malkolm x hakkında ne düşünüyorsun dedim.
Aksine o da olumsuz bi yorum yapmıyor tebliğ meselesini de sordum şu Elijahı da.Ondan ayrılıyor Kabe' ye gidip tavaf edince ırkçılığı bırakıyor vs. Aynı şekilde nasıl tebliğ yaptığını, bunları bilmiyorum dedi.Sadece medya ve filmle değerlendiremeyiz kötü göstermede yapılıyor.
Peygamber efendimiz a.s ile karşılaştırma ben kendi açımdan söylemiştim.
Bi de böyle düşün değerlendir kendi konuşmalarına açıklamalarına bak bunca müslümana zülm eden zalim Amerikaya kafa tutmuş daha ne olsun.
Ben senin ne demek istediğini anladım.

Eee daha ne olsun maşallah..
Sen göçmendin değil mi?

Bende kızı sandım
Kızımın maşaallahı var ki şu anki gençlerin çoğu öyle 1.70 yakın boyu var ama bu resim çekildiğinde küçüktü o çekmişti söyle dur şuraya bak diye birden boyu uzayıp fiziği gelişti şimdi yanında topuklu ayakkabı giymesem kısacık kalıyorum

Yarın direksiyon sınavım var pazartesi misafir alabilirim inş.
Sonra temizliğe başlarım artık.

Gece zerre uyumadım belki bi saat bacagimin ağrısından dün merdiven bitti diye bi adım attım meğer bi basamak varmis Boşluğa bastım kötü diz kapagim acıdı

Sabah hemşirenin uyanın demesiyle ayağa kalktım
Eve gelmek için.yola çıktım hafta sonu olunca bazı kapılar kapanmış hastanenin
hastane labirent gibi kayboldum şükür buldum çıktım
Eve geldim bi duş çok büyük nimet
Evim evim güzel evim
Yemek yapicam birazı eve babama kalıcak birazını paket yapip tekrar hastaneye gidicem

Yorgun uykusuz bacağım acıyor
Dikiş yerlerim acıyor
Refakatçi koltuğu yatak oluyor tam ortasında demir var bögrüme bögrüme batıyor

Ölmüşüm agliyanim yok
Namazlarım aksıyor kuranın yarim kaldı için acıyor
Hastane yemekleri yenecek gibi degil Allah af etsin
Sinirlerim bozuk

Bir yerime motor taksam acaba yetisebilirmiyim

Yorgunum dostlarım yoruldum artık bu vefasiz yıllara dargınım artık

Bi arabeks eksikti oda tam oldu

Komidinler düzenli şifonyeri aldım kabul ettim

Allah yardımcın olsun pare daha ne kadar kalacaksınız hastanede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…