Atma şu adamı bana ıyk ne kendinden ne film karakterlerinden hoşlanmıyorumAha aynı bu ses
Benim de öyle oldu ikinci doğumdan sonra 37 den 38 e geçiş yaptımDoğru35 36
Kaburgaların arası da açılıyor, daha iyi nefes alabilmek içinmiş.
İslamiyeti anlattigini iddia edip. O dinin peygamberini adıni telaffuz etmemek benim nazarimda tamamen art niyet. Musab bin umeyrlerin Veysel karanilerin aşkla yaşayıp vefat ettiğii bu dünyada malcolm x vs tarzinda adamlar asla tebligci olamaz.Doğrudur haklısın holywod yapımı böyle oluyor Amerikan yapımı işte.
Ama geriye kalan kısımları izledin mi bilmiyorum gerçeği görüyor o adamdan ayrılıyor.Elijah a ben de sinir oluyorum araştırınca görmüştüm.
Kabeye gidip tavaf edince gerçek İslamı orada anlıyor ırkçılık olmadığını.Sonrada öldürüleceğini bile bile İslamı anlatmaya devam ediyor bence bi dava adamı Allah şehadetini kabul etsin.
Herkesin hataları olabilir Jes böyle adamlarından hataları olabilir ama İslam'a zarar veren bir hareketi yok aksi var ortada. a
Ama ben gerçek yaşantısından da okudum araştırdım.Eşimle de konuşmuştuk o da şahsiyetini sever.
Bence zeki biri hiçbir şahsiyet ve zeka, savaş zekası Peygamber Efendimiz s.a'le karşılaştırılamaz bileBen bazen böyle adamları görünce kim bilir Onu görseydik ne kadar da hayran kalırdım diyorum.
Evet 3. çocuktan sonra bıraktım çok değil sadece kendimize yetecek kadar yapmak için yazın alıp kışın satıyoruz bu yaz da almayı düşünüyoruz yineBuraya ilk geldiğin zamanlar inek sağdım peynir yaptım yazıyordun hep. 1 tane var ineğimiz kendimiz için kullanıyoruz diyordun.
Açınıza bakabilir miyim müsaitsenizİslamiyeti anlattigini iddia edip. O dinin peygamberini adıni telaffuz etmemek benim nazarimda tamamen art niyet. Musab bin umeyrlerin Veysel karanilerin aşkla yaşayıp vefat ettiğii bu dünyada malcolm x vs tarzinda adamlar asla tebligci olamaz.
Peygamber ile karşılaştırmak değil zaten mevzu adamin 3 saat 15 dk efendimizi agzina almaması. Davasi siyahilerin gördüğü zulümu anlatmak. Böyle cok film varda keske araya islamiyeti karistirmasalar sadece siyahi savunmasiyla kalsaydi film.
10 gün önce izledim. İstersen tekrar izle bu bakış açısıyla bak bakalim.
Hadi kalkın huuuuuuu
Doğru hatırlamışımEvet 3. çocuktan sonra bıraktım çok değil sadece kendimize yetecek kadar yapmak için yazın alıp kışın satıyoruz bu yaz da almayı düşünüyoruz yine
Benimki kürek gibiSenin ellerinde küçüktür mini mini kibar
Benim eller kürek gibiSenin ellerinde küçüktür mini mini kibar
Benimde öyle sanırım atayım mı özeldenBenimki kürek gibi
Ben bugün annemlerdeyim pazartesi başlıcam inşallahEveeeeet hanımlar bayrama kadar bütün dolap çekmece içlerini düzenleyelim artık.
Ayrıca temizlik yapacak olanlar yavaş yavaş kendini yormadan perde vs den başlayabilir.
Yatak odasından başlayalım. Şifonyer ve komodinleri düzenleyelim bugün.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
@Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Teneffus Zili
@Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
@Kitapkontesi
Nane Limon Kabugu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@ATTRAENTE
@Verafly
@Tubismavis
@MssPARE
Dur gönlümün bahari üreciğim buna şuan hazir olmayabilirBenimde öyle sanırım atayım mı özelden
Kim kime şey ediyor laNego kitapta necip suata şey ediyor inş suat ona şey etmez.
Ha ha ha niye okudum bunu diyeceksin içini karartmak gibi olmasın daNego kitapta necip suata şey ediyor inş suat ona şey etmez.
Tamm daha yorum yapma sen yaHa ha ha niye okudum bunu diyeceksin içini karartmak gibi olmasın da
Yaa benim de öyle oldu biliyor musun kaç mağaza gezdim gelin ayakkabısı içinSağol Negocum, boy uzun olmayınca
35 numara gelin ayakkabısı bulmak zor olmuştu.
Lisede annem seneye de giyersin diye 37 numara çizme almıştı, halbuki evlenip çoluk çocuk +13 kilo olunca 35 ten 36 ya çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?