Düzenli Evimiz & Hayatımız

İslamiyeti anlattigini iddia edip. O dinin peygamberini adıni telaffuz etmemek benim nazarimda tamamen art niyet. Musab bin umeyrlerin Veysel karanilerin aşkla yaşayıp vefat ettiğii bu dünyada malcolm x vs tarzinda adamlar asla tebligci olamaz.

Peygamber ile karşılaştırmak değil zaten mevzu adamin 3 saat 15 dk efendimizi agzina almaması. Davasi siyahilerin gördüğü zulümu anlatmak. Böyle cok film varda keske araya islamiyeti karistirmasalar sadece siyahi savunmasiyla kalsaydi film.

10 gün önce izledim. İstersen tekrar izle bu bakış açısıyla bak bakalim.

Buraya ilk geldiğin zamanlar inek sağdım peynir yaptım yazıyordun hep. 1 tane var ineğimiz kendimiz için kullanıyoruz diyordun.
Evet 3. çocuktan sonra bıraktım çok değil sadece kendimize yetecek kadar yapmak için yazın alıp kışın satıyoruz bu yaz da almayı düşünüyoruz yine

Açınıza bakabilir miyim müsaitseniz

Ben bugün annemlerdeyim pazartesi başlıcam inşallah

Sağol Negocum, boy uzun olmayınca
35 numara gelin ayakkabısı bulmak zor olmuştu.
Lisede annem seneye de giyersin diye 37 numara çizme almıştı, halbuki evlenip çoluk çocuk +13 kilo olunca 35 ten 36 ya çıktı.
Yaa benim de öyle oldu biliyor musun kaç mağaza gezdim gelin ayakkabısı için hoş normalde de bulamıyordum şimdi 36 oldu çok mesudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…