Kızlar ben malesef açıgım.
Nefsime uyuyorum ama insallah banada nasip olur
Satmak değilde hafta sonu yapmam gerekenleri yapmayınca kafa yoruluyor benimYazıklar olsun Penyez. Sattın beni
Nego madalyanı taksın
Şimdi dicem ki yiyorum ama kilo almıyorum. Yine linç...Biraz ye canım kilo alman lazım zayıfsın bence
Der kaçarım beni burada taşlarlar..
Yaaa süpersin bana bu saatte kendim bile ütü yaptıramazdıNerden geldim bu topiğe yahuuukafam yorulacağına elim yorulsun, heee birde dillere düşmeyeyim diye aldım elime ütüyüüü
Bu topiği açan başkanimmmNego selamlar gecenin bu saatinde ütü yapıyorum uysaki uyku saatim gelmişti
Eki Görüntüle 3230596
Aynen öyle.. Gözümüzde canlandırmak adına sorduk ettik. Yoksa kimseyi ilgilendiren bir durum değil.Derencim sanki onun üstünden konuşmuşuz gibi oldu ama alakası yok canım.
Kimin neyi nerden kazandığı hiç belli olmaz.
Merak edince yazmış olduk yoksa burda kimse kimseyi görmüyor ortak konularda farklı insanlar gönül birliği yapıyoruz
Senin ilk kez bize canlarım diye nazikçe seslendiğin bir mesaja geblo diye cevap vermek istemezdim ama öyle çıkıverdi ağzımdan.
Anlamını da bilmiyorum da hoşuma gidiyor bize geblo demen
Bilmiyorum tahminlerim tutmuyor
Seni çıtı pıtı çekirge gibi hareketli beyaz tenli, örtülü, şal takan, tunik giyen böyle çıtır bir genç kız havasında tahmin ediyorum.Uzunca boyun var gibi
Kesinlikle öyle örtülü örtüsüz olmakla bitmiyor iş. Allah bilir herkesin amelini. Doğrularımız ayrı yanlışlarımız ayrı hesaplanacak.Derencim sanki onun üstünden konuşmuşuz gibi oldu ama alakası yok canım.
Kimin neyi nerden kazandığı hiç belli olmaz.
Merak edince yazmış olduk yoksa burda kimse kimseyi görmüyor ortak konularda farklı insanlar gönül birliği yapıyoruz
Aynen öyle.. Gözümüzde canlandırmak adına sorduk ettik. Yoksa kimseyi ilgilendiren bir durum değil.
Şimdi dicem ki yiyorum ama kilo almıyorum. Yine linç...
Satmak değilde hafta sonu yapmam gerekenleri yapmayınca kafa yoruluyor benimkafa rahat olsun diye şey ediyommmm
Gör gör bu saatte ütü yapanlar var
Kızlar burada sayfadaki bütün kızları selamlamak istemiştim iyi akşamlar kızlar diyereksonra bonuslar ayrıca arkadaşımla haber etmişler onların haberinizi aldım diye onların ikisini etiketledim belirtmek için.Sadece ikisine selam verip gitmiş gibi olmasın.Yazmak istedim
Hepiniz iyisinizdir inşallah,biraz rahatsızım pek de duramadım da akşam tek tek muhabbete giremedim.
Puuh56 kilo olmayan herkesi
kim dedi gi onu sanaHah böyle arada hep ciddiyi seviyeyi koruyacan yoksa adın goygoycuya çıkar tecrübe konuşuyor
Ne olacak böyle nego
Bizde güleriz bir gün be KukrimNe olacak böyle nego
Başkan valla bu saatte ben anca kafa ütülerim. Daha bişey çıkmaz bendenGör gör bu saatte ütü yapanlar var
Kızını gördüm ya aynı öyledir kesin çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?