Birde ben çok yiyeyim dedimNe vardı o kadar yiyecek bacım önünden mi alıyorlardı
Yavruş noldu sana? Geçmişi okumadım nasıl oldun?Aminn ,Allah razı olsun hepinizden sağolun
Kayda değer birşey yapmadımGeçmişi okumadım naptın?
Güldürsün tabii hep gülesinAy bugun çok formumdayım
Gülme emojilerini sayamadım artık bildirimlerde
Ben sizi güldürdüm Allah da beni güldürmesin mi a dostlar?
Topikteki hatunların halini anlamak için kendini feda mı ettin çeeenBirde ben çok yiyeyim dedim
Kimi kimiTopikteki hatunların halini anlamak için kendini feda mı ettin çeeen
Yazdıkların da kendimi gördüm.Bi süre sonra inş.göreceksin herşeyi, sabır diliyorum sana.İyiyim diyeyim iyi olayım Nego,bilmiyorum ki bir imtihandan geçiyorum insanlarla olan imtihanlardan haklı iken haksız oluyorum ,susunca başka türlü susmayınca başka türlü görünüyorum .O kadar ince düşüyorum insanların kalbini o kadar önemsiyorum ki ama hasta olan ben oluyorum
Allah ın şer sandığım şeylerdeki hayrını bekliyorum ,bana demek istediğini anlamaya çalışıyorum öyle işte arkadaşım gönlüm böyle mahzun dolu bu ara.
Ay fiziksel olarak daha iyiyim sadece sinüzit kaldı da ,nego nasılsın diyince gönlüm biraz mahzun dedim ondan arkadaşlar da sağolun dua etmişler bonuscan .Yavruş noldu sana? Geçmişi okumadım nasıl oldun?
Seni var ya çizerim56 kilo olmayan herkesi
İnşallah canım amin çok sağolYazdıkların da kendimi gördüm.Bi süre sonra inş.göreceksin herşeyi, sabır diliyorum sana.
Ay hönkürdümKukrim kukriş belki gülmeye ihtiyacın vardır bak ablamla böyle gazlıyoruz birbirimizi hahahah
Ayıplıdır ama neydim çok güldürdü beni
Kabul günüm bugün, elleşmeSeni var ya çizerim
Bana hep yanlış yerden kayıyor galiba töbe yarabbimKukrim kukriş belki gülmeye ihtiyacın vardır bak ablamla böyle gazlıyoruz birbirimizi hahahah
Ayıplıdır ama neydim çok güldürdü beni
Biraz ye canım kilo alman lazım zayıfsın bence56 kilo olmayan herkesi
Yazıklar olsun Penyez. Sattın beniNerden geldim bu topiğe yahuuukafam yorulacağına elim yorulsun, heee birde dillere düşmeyeyim diye aldım elime ütüyüüü
Bu topiği açan başkanimmmNego selamlar gecenin bu saatinde ütü yapıyorum uysaki uyku saatim gelmişti
Eki Görüntüle 3230596
Amin canım çok sağol ,size de geçmiş olsun.Bizde geçen haftadan oğlan ben küçük kızım virüslendik anca düzeliyoruz .Yine patlamış hastalıklar Allah şifa versin herkeseAy çok güldüm var olun
O kadar bildirim geliyor ki arada kaynayan olursa gücenmesin, hepiniz benim bebeklerimsiniz
Geçmiş olsun diyenler demeyenler vs herkese teşekkür ettim.
Kızlarım daha iyiler ama yarın okula göndermeyi düşünmüyorum, halsizler. Dinlensinler.
Allah sağlık afiyet versin herkese. Kukrim sana da iç huzuru diliyorum, inşallah iyi olasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?