- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
Biriksin biriksin.Ben herseyi ütülemiyorum valla @Efser duymasın selamı keser benden
Benim giysilerim krep tarzı ütü istemiyor zaten eşimde emekli evde onunda fazla çıkmıyor bayrama kadar biriksin yapmiycam ütü
Yapmayacağım şeyi yaptım tekrar açtımEvet sinyal vermediğin anda kalıyorsun. Onu göz ardı etmiyorlar çünkü dışardan görülüyor. Komisyon görmezden gelse bu sefer dışarıdaki komisyon müdahale edip o hocayı 2 sene sınava girmemesini sağlar
Sağol canım.
Amin inşallah canım.Aklım sendeydi canım çok üzüldümgerçekten bazıları çok takıyorlar. Bizim burda da kalmaları için uğraşanlar vardı. Çok şükür benimkiler anlayışlıydı sorunsuz geçtim. İnşAllah ikinciye geçersin .Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Pinhan sen istiyor kaşınmakŞimdi bir de 2 - 3 kilo fazlam var desem linç edilicem
Biriksin biriksin.
Nerede birikiyor?
Yatak odasında oradan oraya savruluyor benimkiler
Ahahahaha dolapla duvar arasında bir yerim var, orada saklıyorum
Efser bunu da duymasın ben de herşeyi ütülemem.
Eşimin gömlek /pantolonları.
Kendi kıyafetlerim de pek ütü istemez.
Çocukların birkaç şeyi.
Yani çocukların herşeylerini ütüleyen biri olmak isterdim belki ama yok.
Vaktim olamaz ona, napim artık
Mutlu mu peki pazarlarMutlu pazarlar diyecektim ben aslında
Mutlu mu peki pazarlar
Bende uzun süredir ilk defa yedim negoİftarda çok yiyenler nasıl çatlamıyor ya bayılacam
DeMutlu pazarlar diyecektim ben aslında
İftarda çok yiyenler nasıl çatlamıyor ya bayılacam
Yani sabah diyemedim anlamında bee nasıl işi yokuşa sürüyorDe
Mutsuz mu yoksa pazarlar
Ne vardı o kadar yiyecek bacım önünden mi alıyorlardıİftarda çok yiyenler nasıl çatlamıyor ya bayılacam
Çatlıycam cakkıdı cakkıdı sakız bile çiğnedim. Gerçi yazsam bundan mı şiştim diye beni dönebilirsinYenisin sen dimi
Çatlıycam cakkıdı cakkıdı sakız bile çiğnedim. Gerçi yazsam bundan mı şiştim diye beni dönebilirsin
Geçmişi okumadım naptın?Ay bugun çok formumdayım
Gülme emojilerini sayamadım artık bildirimlerde
Ben sizi güldürdüm Allah da beni güldürmesin mi a dostlar?
Rabbim ferahlık versin canım. İnşallah herşey yoluna girer
RABBİM gönlüne ferahlık versin aminnnnn
Rabbim ferahlık versin
Allah ferahlık versin kukrim üzüldüm. Böyle durumlarda Hz Musanın duasını okuyorum.
"Rabbişrahlî sadrî. ve yessir lî emrî. vahlül ugdeten min lisânî. yefgahû gavlî."
"Rabbim! Göğsümü genişlet, işimi kolaylaştır, dilimin düğümünü çöz ki sözümü iyi anlasınlar. "
Aminn ,Allah razı olsun hepinizden sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?