- 26 Mart 2018
- 28.489
- 128.101
- 598
GünaydınGünaydın mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 3230705
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Teneffus Zili
Efser
@Tiniminimavihanim
@penyez83
@sweetgirlcandy
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@Nane limon kokusu
@paeneperfectus
@mimesis
@Hemsirecik
@Verafly
@Tubismavis
Çankaya bahcelievlerdeyim
Kızılayda ulusta yakın sağol canım
Süt işinide mahllede gözlemleyeyim
Sağol canım küçük kızın okuluna yakın olsun istedik çok sakin bir semtay benim üniversitenin oralar ❤
bence çok güzel bir semt seçmişsiniz. ankaraya dönersem oturmak istediğim semtlerde biri.
Kesin yakınlarda kurulan bi köy pazarı vardır canım. ankarada çoğu köy aktif üretime devam ettiği için hem ucuz hem taze bulursun çoğu şeyi.
yöresel tanıtım günleri de oluyo sık sık. size yakın Atatürk kültür merkeziydi sanırım adı. yıkıp yeniden yapmışlardı.
Cevremde market çok o konuda sıkıntı yok amagimat toptancilar sitesi var. gros marketler var orda kasap zuccaciye bile var :) çok uygun fiyata alışveriş yapabilirsin.
oraya mutlaka git.
nevgross var biz ordan yapardık alışveriş. şimdi annemler yapiyo. diğer groslari pek beğenmedik.
iki tane nev gros var biri büyük yeni biri normal eski. ikisine de gidebilirsin.
kazanda et kombine yeri varmis parça eti uygun fiyata alıp kendin kesip dogruyomussun. kurban gibi.
eşim biliyordu eğer o şekilde eti de almak istersen öğrenirim ben eşimden.
Efser
Sağol canım küçük kızın okuluna yakın olsun istedik çok sakin bir semt
Sen yazdıktan sonra netten semt hali buldum konum olarak 5 dakika gözüküyor
Boş vakkitlerimde inceleyeyim
101 şok bim yok mu la bana sorsan da bilirdimÇankaya bahcelievlerdeyim
Kızılayda ulusta yakın sağol canım
Süt işinide mahllede gözlemleyeyim
Nev gros yeni market mi demek çok yaratıcı isim koymuşlargimat toptancilar sitesi var. gros marketler var orda kasap zuccaciye bile var :) çok uygun fiyata alışveriş yapabilirsin.
oraya mutlaka git.
nevgross var biz ordan yapardık alışveriş. şimdi annemler yapiyo. diğer groslari pek beğenmedik.
iki tane nev gros var biri büyük yeni biri normal eski. ikisine de gidebilirsin.
kazanda et kombine yeri varmis parça eti uygun fiyata alıp kendin kesip dogruyomussun. kurban gibi.
eşim biliyordu eğer o şekilde eti de almak istersen öğrenirim ben eşimden.
Efser
Ondan çok ama market dışı süt doğal ürünler arıyorum gelen arkadaşlarımda bulamamışlar101 şok bim yok mu la bana sorsan da bilirdim
Malatya da vardıNev gros yeni market mi demek çok yaratıcı isim koymuşlar
Burda bi dönerci var önünden her geçtiğimde gülüyorum "Bana Döner"
Menü neydi ?Okula diye çıkıp yeni geldim eve.
Çocuğu bıraktım yağmur yağıyordu şemsiyeye rağmen biraz ıslandım tabi.
Sağlık ocağına gittim bekledim ilaç yazdırdım.
Ordan çıktım alışveriş yaptım daha yeni geldim.
Misafirim var her yer her yerde.
Çorbam daha belli değil. Ağzıma tükürüm ben
Efocum onu yapmayin gözünü sevim
La bunlar hep hormonlular ağızların tadı yokEfocum onu yapmayin gözünü sevim
İlk geldiği için bol bol gözlemle.Kizlar eve temizliğe kadin gelecek. Ama ben bilmiyorum ne yapilir ne denir sabah 8 akşam 4 e kadar. Neye dikkat edip ne diyeyim. Boş evi temizletip netice alamadigimiz kadina dönsün istemiyorum
Nev gros yeni market mi demek çok yaratıcı isim koymuşlar
Burda bi dönerci var önünden her geçtiğimde gülüyorum "Bana Döner"
Malatya da büyük gross vardıanlamını bilemiyorum bonus kıznereli acaba sahibi diye düşündüm ben daha cok
Bana gelen abla oda oda temizliyor evi en ayrintisina kadar.koltuklar,masa,sandalye hepsini sildiriyorum.bu abla bana ilk geldiginde evimi ilk temizlettigim kisilerden bahsetmistim aldiklari parayi helal etmiyorum demistim evi hic temizlememislerdi cunku baslarinda olmadığım icin.bu lafimin da etkisi olmustur belki evimi pırıl pırıl yapıyor.mumkunse hep yaninda olmaya calis.Kizlar eve temizliğe kadin gelecek. Ama ben bilmiyorum ne yapilir ne denir sabah 8 akşam 4 e kadar. Neye dikkat edip ne diyeyim. Boş evi temizletip netice alamadigimiz kadina dönsün istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?