Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çankaya bahcelievlerdeyim
Kızılayda ulusta yakın sağol canım
Süt işinide mahllede gözlemleyeyim

ay benim üniversitenin oralar ❤
bence çok güzel bir semt seçmişsiniz. ankaraya dönersem oturmak istediğim semtlerde biri.
Kesin yakınlarda kurulan bi köy pazarı vardır canım. ankarada çoğu köy aktif üretime devam ettiği için hem ucuz hem taze bulursun çoğu şeyi.

yöresel tanıtım günleri de oluyo sık sık. size yakın Atatürk kültür merkeziydi sanırım adı. yıkıp yeniden yapmışlardı.

gimat toptancilar sitesi var. gros marketler var orda kasap zuccaciye bile var :) çok uygun fiyata alışveriş yapabilirsin.
oraya mutlaka git.
nevgross var biz ordan yapardık alışveriş. şimdi annemler yapiyo. diğer groslari pek beğenmedik.
iki tane nev gros var biri büyük yeni biri normal eski. ikisine de gidebilirsin.

kazanda et kombine yeri varmis parça eti uygun fiyata alıp kendin kesip dogruyomussun. kurban gibi.
eşim biliyordu eğer o şekilde eti de almak istersen öğrenirim ben eşimden.

Efser

Sağol canım küçük kızın okuluna yakın olsun istedik çok sakin bir semt
Sen yazdıktan sonra netten semt hali buldum konum olarak 5 dakika gözüküyor
Boş vakkitlerimde inceleyeyim

Cevremde market çok o konuda sıkıntı yok ama
Etem anlamam ama eşime söyleyeyim

Sağol canım küçük kızın okuluna yakın olsun istedik çok sakin bir semt
Sen yazdıktan sonra netten semt hali buldum konum olarak 5 dakika gözüküyor
Boş vakkitlerimde inceleyeyim

oh süper canım. zaten bahcelievler çok oturmuş bi semt kolaylıkla her işini halledersin:)
iyi olmuş orası okulları falan da çok iyi merkezi de bi yer:)

benim evim havalimanina yakın. ama ankaraya dönersek yerlesecegimiz yer belirsiz:)

Nev gros yeni market mi demek çok yaratıcı isim koymuşlar

Burda bi dönerci var önünden her geçtiğimde gülüyorum "Bana Döner"

101 şok bim yok mu la bana sorsan da bilirdim
Ondan çok ama market dışı süt doğal ürünler arıyorum gelen arkadaşlarımda bulamamışlar
İstabul gibi değil bonusum
Gözlemlediğimi söyleyeyim tarihi bir çarsısı gibi ulaşacağın belirli bir semti yok ortada kurulan bir pazarda göremedim var belki bilmiyorum diye düşündüm ama sanırım yok gibi
Sanırım semt pazar ve halleri var

Okula diye çıkıp yeni geldim eve.

Çocuğu bıraktım yağmur yağıyordu şemsiyeye rağmen biraz ıslandım tabi.
Sağlık ocağına gittim bekledim ilaç yazdırdım.
Ordan çıktım alışveriş yaptım daha yeni geldim.

Misafirim var her yer her yerde.
Çorbam daha belli değil. Ağzıma tükürüm ben

Menü neydi ?

Kizlar eve temizliğe kadin gelecek. Ama ben bilmiyorum ne yapilir ne denir sabah 8 akşam 4 e kadar. Neye dikkat edip ne diyeyim. Boş evi temizletip netice alamadigimiz kadina dönsün istemiyorum
İlk geldiği için bol bol gözlemle.
Başlamadan önce bitireceği işleri senin için önem sırasıyla söyle .

Yanı yapamayacağın işleri önceden yaptır
Mesela camlar kapılar önce bittir sonraya kolay işleri bırak yetişmesse tamamlayabilesin.

Karekterini bilmediğin için sakın yanında iş yapma bazıları senin yaptığını görünce Bu yapar diye işi salıyor onun için bir gün evelde senin toplanan gereken şeyleri toplaki yapacağın iş kalmasın.

Bazısı ceneye vuruyor ona da dikkat et iş kalıyor sürekli gazla hadi bitirelim de

Karekterini bilmediğimiz için bunları yazıyorum tanıdıkca ona göre davranıyorsun

Nev gros yeni market mi demek çok yaratıcı isim koymuşlar

Burda bi dönerci var önünden her geçtiğimde gülüyorum "Bana Döner"

anlamını bilemiyorum bonus kız nereli acaba sahibi diye düşündüm ben daha cok

Kizlar eve temizliğe kadin gelecek. Ama ben bilmiyorum ne yapilir ne denir sabah 8 akşam 4 e kadar. Neye dikkat edip ne diyeyim. Boş evi temizletip netice alamadigimiz kadina dönsün istemiyorum
Bana gelen abla oda oda temizliyor evi en ayrintisina kadar.koltuklar,masa,sandalye hepsini sildiriyorum.bu abla bana ilk geldiginde evimi ilk temizlettigim kisilerden bahsetmistim aldiklari parayi helal etmiyorum demistim evi hic temizlememislerdi cunku baslarinda olmadığım icin.bu lafimin da etkisi olmustur belki evimi pırıl pırıl yapıyor.mumkunse hep yaninda olmaya calis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…