Düzenli Evimiz & Hayatımız

aynen canım pek gelişmiş bi kültür yok orda çarşı pazar olarak:)
senin oturduğun yer de ankaranin yerlisi pek yoktur o yüzden köyden gelen ürünlere ulaşman da ekstra zor.

Aynen bende evdeyim zaten bebemle olacağım ama başında bekleyeceğim. Gecenkini biraktik gittik ne oldu evi tekrar biz temizledik.

Yani ağır işleri baştan yaptirayim. Koltuk cam sildirmeyi misal.

Ben yaninda iş miş yapamam zaten bebe var ugrasamam. Biz bugunden toplariz toplanacaklari.

Ben başında olacağım. Bende detayli dip köşe temizlik istiyorum söyleyeceğim önceden de zaten. Keske bana gelen de seninki gibi işini iyi yapan olsa. İnşallah yani

Ben başında olacağım. Bende detayli dip köşe temizlik istiyorum söyleyeceğim önceden de zaten. Keske bana gelen de seninki gibi işini iyi yapan olsa. İnşallah yani
Aldıgı parayi hakkiyla kazanmak isteyen insan elinden gelenin en iyisini yapıyor gercekten.kahvaltiyi ogle yemegini yapar beraber yeriz hatta,cekinerek oturur masaya.Allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza

Aldıgı parayi hakkiyla kazanmak isteyen insan elinden gelenin en iyisini yapıyor gercekten.kahvaltiyi ogle yemegini yapar beraber yeriz hatta,cekinerek oturur masaya.Allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza
Amin canim amin. Ben simdi oruclu ise kadin yemek yapmayacağım ya napim parasini veriyim mi sence ? Gerek yok mu ?

Amin canim amin. Ben simdi oruclu ise kadin yemek yapmayacağım ya napim parasini veriyim mi sence ? Gerek yok mu ?
Kadin orucluysa,hakedecegini de düşünüyorsan icinden geliyorsa ekstra bsyler verebilirsin bence

Bu kadarını da bonustan öğrendim
Anca bukadar bana kalsa maydanoz koysalar bu çicek deseler inanırım
Cevaplamak icin bunu niye alintiladim bilmiyorum ama ahiretligim ulus halinde hem sarkuteri koy urunleri hemde taze sebze meyve bulabilirsin. Haricinde pazar kuruluyor ya koyden urun getiren oluyor. Haftasonu falan gezmeye giderseniz kızılcıhamam beypazari falan cok hos yerler yerinden de. Direkt labilirsin

aynen canım pek gelişmiş bi kültür yok orda çarşı pazar olarak:)
senin oturduğun yer de ankaranin yerlisi pek yoktur o yüzden köyden gelen ürünlere ulaşman da ekstra zor.
Malatyadan istek listesi oluşturacağım sonra şu teyze gibi zılgıt yiyeceğim
Ev kalsa dururdum teyzem

Tamam ahiretliğim inceleyeceğim uzun süredir hazır yediğimiz için çocuklarda isyanda eşim hafta sonu gelirse bu dediklerinize bakayım

ay güldüm ama teyze çok tatlı efser. Sen geri dönmeyi düşünüyo musun peki memleketine.
Küçük kız için 1 2 sene kalamam lazım sınav 6. Sınıf olacak sınav için onun piskolojisini düşünerek kalmam lazım ayrıca büyük kız yüksek lisans düşünüyor onun bölümüde Malatyada yok şimdilik en iyi konum burası gibi
Eşim istabulu düşünüyor deprem piskolojisiyle bende oraya sıcak bakmıyorum.
İşler şekilenece belli olacak.

Malatya 5 seneye toparlanmaz eşim oraya kendi yıkılan dede oçağı evi tekrardan yapma hayali var öyle olursa olayları gözlemleyip yerleşiriz yerleşik düzenimiz olursa yazları gideriz
Uyum sağlamamıza bağlı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…