- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ondan çok ama market dışı süt doğal ürünler arıyorum gelen arkadaşlarımda bulamamışlar
İstabul gibi değil bonusum
Gözlemlediğimi söyleyeyim tarihi bir çarsısı gibi ulaşacağın belirli bir semti yok ortada kurulan bir pazarda göremedim var belki bilmiyorum diye düşündüm ama sanırım yok gibi
Sanırım semt pazar ve halleri var
Aynen bende evdeyim zaten bebemle olacağım ama başında bekleyeceğim. Gecenkini biraktik gittik ne oldu evi tekrar biz temizledik.İlk geldiği için bol bol gözlemle.
Başlamadan önce bitireceği işleri senin için önem sırasıyla söyle .
Yanı yapamayacağın işleri önceden yaptır
Mesela camlar kapılar önce bittir sonraya kolay işleri bırak yetişmesse tamamlayabilesin.
Karekterini bilmediğin için sakın yanında iş yapma bazıları senin yaptığını görünce Bu yapar diye işi salıyor onun için bir gün evelde senin toplanan gereken şeyleri toplaki yapacağın iş kalmasın.
Bazısı ceneye vuruyor ona da dikkat et iş kalıyor sürekli gazla hadi bitirelim de
Karekterini bilmediğimiz için bunları yazıyorum tanıdıkca ona göre davranıyorsun
Ben başında olacağım. Bende detayli dip köşe temizlik istiyorum söyleyeceğim önceden de zaten. Keske bana gelen de seninki gibi işini iyi yapan olsa. İnşallah yaniBana gelen abla oda oda temizliyor evi en ayrintisina kadar.koltuklar,masa,sandalye hepsini sildiriyorum.bu abla bana ilk geldiginde evimi ilk temizlettigim kisilerden bahsetmistim aldiklari parayi helal etmiyorum demistim evi hic temizlememislerdi cunku baslarinda olmadığım icin.bu lafimin da etkisi olmustur belki evimi pırıl pırıl yapıyor.mumkunse hep yaninda olmaya calis.
Aldıgı parayi hakkiyla kazanmak isteyen insan elinden gelenin en iyisini yapıyor gercekten.kahvaltiyi ogle yemegini yapar beraber yeriz hatta,cekinerek oturur masaya.Allah hayirli insanlar cikarsin karsimizaBen başında olacağım. Bende detayli dip köşe temizlik istiyorum söyleyeceğim önceden de zaten. Keske bana gelen de seninki gibi işini iyi yapan olsa. İnşallah yani
Amin canim amin. Ben simdi oruclu ise kadin yemek yapmayacağım ya napim parasini veriyim mi sence ? Gerek yok mu ?Aldıgı parayi hakkiyla kazanmak isteyen insan elinden gelenin en iyisini yapıyor gercekten.kahvaltiyi ogle yemegini yapar beraber yeriz hatta,cekinerek oturur masaya.Allah hayirli insanlar cikarsin karsimiza
Hayirli olsun
Ya benim minnosum güzelim yerim seni
Kadin orucluysa,hakedecegini de düşünüyorsan icinden geliyorsa ekstra bsyler verebilirsin benceAmin canim amin. Ben simdi oruclu ise kadin yemek yapmayacağım ya napim parasini veriyim mi sence ? Gerek yok mu ?
Tamam o zaman bakacağım iş bitiminde gercekten beni tatmin ettiyse +100 tl vereceğim.Kadin orucluysa,hakedecegini de düşünüyorsan icinden geliyorsa ekstra bsyler verebilirsin bence
Bilmiyorum bu sefer de her gelişinde yemeyip icmeyip ayni beklentiye girer mi sence ? K KitapkontesiTamam o zaman bakacağım iş bitiminde gercekten beni tatmin ettiyse +100 tl vereceğim.
Parayi verirken sebebini soylersin,bidahaki gelisinde de yemegini verirsinBilmiyorum bu sefer de her gelişinde yemeyip icmeyip ayni beklentiye girer mi sence ? K Kitapkontesi
Tamam o sekilde yaparim. Teşekkür ederim. İnşallah cok memnun kalirim her zaman alirim kadini.Parayi verirken sebebini soylersin,bidahaki gelisinde de yemegini verirsin
Insallah,herkes isini iyi yapsa da kimse boyle şeyleri düşünmese keskeTamam o sekilde yaparim. Teşekkür ederim. İnşallah cok memnun kalirim her zaman alirim kadini.
Cevaplamak icin bunu niye alintiladim bilmiyorum ama ahiretligim ulus halinde hem sarkuteri koy urunleri hemde taze sebze meyve bulabilirsin. Haricinde pazar kuruluyor ya koyden urun getiren oluyor. Haftasonu falan gezmeye giderseniz kızılcıhamam beypazari falan cok hos yerler yerinden de. Direkt labilirsinBu kadarını da bonustan öğrendim
Anca bukadar bana kalsa maydanoz koysalar bu çicek deseler inanırım
Malatyadan istek listesi oluşturacağım sonra şu teyze gibi zılgıt yiyeceğimaynen canım pek gelişmiş bi kültür yok orda çarşı pazar olarak:)
senin oturduğun yer de ankaranin yerlisi pek yoktur o yüzden köyden gelen ürünlere ulaşman da ekstra zor.
Malatyadan istek listesi oluşturacağım sonra şu teyze gibi zılgıt yiyeceğim
Ev kalsa dururdum teyzem
Tamam ahiretliğim inceleyeceğim uzun süredir hazır yediğimiz için çocuklarda isyanda eşim hafta sonu gelirse bu dediklerinize bakayımCevaplamak icin bunu niye alintiladim bilmiyorum ama ahiretligim ulus halinde hem sarkuteri koy urunleri hemde taze sebze meyve bulabilirsin. Haricinde pazar kuruluyor ya koyden urun getiren oluyor. Haftasonu falan gezmeye giderseniz kızılcıhamam beypazari falan cok hos yerler yerinden de. Direkt labilirsin
Küçük kız için 1 2 sene kalamam lazım sınav 6. Sınıf olacak sınav için onun piskolojisini düşünerek kalmam lazım ayrıca büyük kız yüksek lisans düşünüyor onun bölümüde Malatyada yok şimdilik en iyi konum burası gibiay güldüm ama teyze çok tatlı efser. Sen geri dönmeyi düşünüyo musun peki memleketine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?