Birsey demek istemiyorum babacigim gitti gideli bizde aile ne demek unuttuk..JES aman eltim söyledi cagircakta diğer kaynimin vardiyası uymuyor diye
Ben bakmam da hazir olsa iyi olurdu
Toplanmayi seviyorum ailecek
Kendi ailemde olsa olurdu nr güzel ama ailem dağınık ..neyse
Bizde de babamdan sonra dağıldık jesimBirsey demek istemiyorum babacigim gitti gideli bizde aile ne demek unuttuk..
Ben kokusunu alıyorum 11 sene oldu hala ruyamda onu kokluyorum. Gerçek gibi aklim almıyor.Bizde de babamdan sonra dağıldık jesim
Babam gitti o dirlik o heves vs bitti
Rüyamda da gördüm bu sabah ozlemsiim gerçek gbiydi sanki
Garip saçma bı rüyaydı ama babm gerckti
Çok iyi anlıyorum seni bende aynı şeyleri yasiyorumBen kokusunu alıyorum 11 sene oldu hala ruyamda onu kokluyorum. Gerçek gibi aklim almıyor.
Aynen efserrimEylül'de doncek Ankaradan ama içim buruk yine de
Ne bliim
Market zinciri gibi kadınAynen bende bilemedim durmuyor yerinde hatun
3 iftardir disardayim cok guzel oluyorCanlar hadi herkes menusunu guzelce yazsin
Tavuk kizartma
Bulgur pilavi
Ayran
Turşu
Ekmek
Hurma su
Tatli niyetine cay yanina abur cuburlar
benimki de oppoydu ya demek ayni oluyor. Cocuklarin tablete bulastim ama simdi de bu donuyor tovbeler olsun bende bisey var sanirimOv kötü olmuş.
Telefonlara çok iyi bakmak lazım acayip uçtu fiyatlar.
Aktif Lora gibi sen de telefondan yana yaralandınız
Yakın yere verdiysen arada gidip dürtükle, yapmadınız mı, yapsanıza falan de
GM vardı bundan önce o ekran ortadan ayriluyordu bunda bu bakalm eğer Kiss sürede bisi kaybolmadan yapan varsa veririm yoksa alırım seneye yenisini ne yapayım.benimki de oppoydu ya demek ayni oluyor. Cocuklarin tablete bulastim ama simdi de bu donuyor tovbeler olsun bende bisey var sanirim
Kötü olmuş yaO değilde geçen gün yuruysute telefonu düşürdüm ekranın üst kısmı gitti ya ben filmden gitti sandım
Açtım filmi bı baktım ekranda gitmişinternette ve orijinal oppo sitesinde 1100 TL diyor ekran
Versem tamire ne zaman verirler acaba geri offf moralim bozuk buna dünden beri
2 gün oldu ama isteee carsidakiler de uzun süre vermrslrr
Kiz o da lanet bi telefon parcasi falan bulunmuyor. Cok pahali telefonlar iyisini aliyim dersen.GM vardı bundan önce o ekran ortadan ayriluyordu bunda bu bakalm eğer Kiss sürede bisi kaybolmadan yapan varsa veririm yoksa alırım seneye yenisini ne yapayım.
Aman yok yaaa ne iyiis idare etsin yeterKiz o da lanet bi telefon parcasi falan bulunmuyor. Cok pahali telefonlar iyisini aliyim dersen.
Of offff of bayılırım ben kuru dolma adim soyadim gibi
Telgraf çiçeği bu salkım gibi uzuyor geçen bi arkadaşımda suda fidesini gördüm oluyor zannedersem yaptığın gibi ama uzmana danışmak lazımBonus Eki Görüntüle 3230933 bu çiçek hakkında bilgin varmı dışarıda bulmuş benim büyük oğlan bende suya koydum filizlenir mi budamış biri sanırım
Oppo süper bana göre ki sosyal medya isimdd vardi bı kaç ay oncsine kadar efsane Samsung a13 var eşimde o da güzel o şimdi daha uygun fiyatli bunun fiyatı 10000 olmuş dün baktımKötü olmuş yaoppo nasıl canım memnum musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?