- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sağolasın canım annem kuruttu sağolsun kendininkileri daha pişirmemiş bayrama gel de pişir dedi kalanını kendine götür bu sene doyduk kuru dolmaya vallaOf offff of bayılırım ben kuru dolma adim soyadim gibiafiyet olsun gardasim
Ayran çorbasıCanlar hadi herkes menusunu guzelce yazsin
Tavuk kizartma
Bulgur pilavi
Ayran
Turşu
Ekmek
Hurma su
Tatli niyetine cay yanina abur cuburlar
Telgraf işte sabah attım yaBonus Eki Görüntüle 3230933 bu çiçek hakkında bilgin varmı dışarıda bulmuş benim büyük oğlan bende suya koydum filizlenir mi budamış biri sanırım
Ohhh mis misssssAyran çorbası
Tavuk tava fırında
Pilav
Gözleme
Salata
Tatlı dünden var bana kalırsa
Agiz tadiyla yiyin inşallah canimmSağolasın canım annem kuruttu sağolsun kendininkileri daha pişirmemiş bayrama gel de pişir dedi kalanını kendine götür bu sene doyduk kuru dolmaya valla
Aslında cillenir ekilir mi bu hali diye soruyorum çiçeği gördüm önce deTelgraf işte sabah attım ya
Gel Derencim valla gel gör çiçek gibi evimMasallah kizlar okudum okudum bitmedi yav.ne konusmussunuz öyle.
Evlerinize kontrole gelecem bakalim konusmaktan isler yapılmışmı
koltuklarin ortülerini cirptim yaydim yastiklari kabarttim
Her yeri duzledim yataklar kapndi hersey yerine koyuldu
Konsolun cekmecesini duzenledim
Sofralari cirptim
Butun evi süpurdüm
Sildim
Kizin odasinin ve yatakodasini dipkose yaptım. Yataklarin alti komidinler şifonyerler hepsi çekilip alti silindi
Wc ve lavoba yikadim
Banyoyu yikadim dus teknesi klozet yerler lavobalar camasir suyuyla yıkadim cekpasla cektim
Aynasini sildim
Yastik kılıflari ve havlulari yikadim astim
Kurudu geri topladim
Namazlar kılındı
Okula kac kez gittim geldim
Buzluktan yesilfasulye pisirdim.iftara yakin bulgur pilavi ve cacik yapicam.
Dun aksamda utü yaptim.
yok pinhancim istanbulda o. Sivasta yasayan negocum
Bi patataes icin ankaraya mi gidilir efocum ben bonusa giderim daha yakinoda hic gel demez sagolsun ahahahhahah
Çok utanıyorum valla ama henüz bende kimseyi çağıramadım.JES aman eltim söyledi cagircakta diğer kaynimin vardiyası uymuyor diye
Ben bakmam da hazir olsa iyi olurdu
Toplanmayi seviyorum ailecek
Kendi ailemde olsa olurdu nr güzel ama ailem dağınık ..neyse
Teşekkür ederimm limonsuzum.Hayırlı olsun canımterliklerine bayıldım buarada mesleğin ne
Sağol canımmm tuğbişimmmmTinimhayırlı olsun canım
Kuru dolmayı bende çok severim Sivaslı komşum vardı taşındı. Yapardık birlikte koca tencere bölüşüp yerdik. Sonraları yaptım amaaa hiç o tadı yakalayamadım.
Teşekkür ederimmmm pammuk kalpliimmmmTiniminimavihanim canimmm işinin başına geçmişsin hayırlı uğurlu olsun RABBİM ayağına taş yüreğine hüzün değdirmesin
Hayirli ugurlu yeni isinde mutlu ol canim benimTeşekkür ederimmmm pammuk kalpliimmmmaminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?