Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok mantıklı canım inşallah gönlünüzce olur hersey ❤
ankara çok düzenli ve sakin bi şehir o yönünü çok seviyorum zamanla alışırsın başta biraz soğuk gelir ama insanları:)

çok mantıklı canım inşallah gönlünüzce olur hersey ❤
ankara çok düzenli ve sakin bi şehir o yönünü çok seviyorum zamanla alışırsın başta biraz soğuk gelir ama insanları:)
Ben alışamadım ankara 'ya eşimin o zaman kI ortağı dışında tanıdığım yoktu iki de küçük çocuk arada park akşam da avm ye gidip geliyorduk yalnızdım orada

Ben alışamadım ankara 'ya eşimin o zaman kI ortağı dışında tanıdığım yoktu iki de küçük çocuk arada park akşam da avm ye gidip geliyorduk yalnızdım orada

ben doğma büyüme ankaraliyim atanana kadar ankarada yaşadım orda evlendim eşim de ankarali.
bize ankarayi sevmek kolay ama disardan gelen insanlar için zor biraz. kolay değil sevmek:)
şimdi başka ilde misin:)

ben doğma büyüme ankaraliyim atanana kadar ankarada yaşadım orda evlendim eşim de ankarali.
bize ankarayi sevmek kolay ama disardan gelen insanlar için zor biraz. kolay değil sevmek:)
şimdi başka ilde misin:)
Evet doğma büyüme kısmı karışık kütahya'da doğdum 4 sınıftan sonra adana da ortason ve lise şu an ki yaşadığım yerde okudum burda evlendim ailem aslen buralı zaten eşimin işi dolayısı ile taşındık ankara ya ben dönmek isteyince geldim

Kamerası nasıl ? iPhone var bende , aslında tam alışamadım ama kamerasını seviyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…