- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Ben bile biliyorum yaniSen istanbulun bi ucu ben bi ucu bu bilgiyi nasıl unutursun
Allah razı olsun canımKuru dolmayı bende çok severim Sivaslı komşum vardı taşındı. Yapardık birlikte koca tencere bölüşüp yerdik. Sonraları yaptım amaaa hiç o tadı yakalayamadım.afiyet olsun sizlere şifa olsun
Ellerine sağlık canım afiyet olsunEki Görüntüle 3231079 şöbiyet de yaptım çocuklar istedi kıyamayıp yaptım
O kendine yer ararken sen kendine yer açıyon bacımsu
Afiyet şifa olsunEki Görüntüle 3231079 şöbiyet de yaptım çocuklar istedi kıyamayıp yaptım
Güzel gözüküyor afiyet olsunEki Görüntüle 3231079 şöbiyet de yaptım çocuklar istedi kıyamayıp yaptım
Küçük kız için 1 2 sene kalamam lazım sınav 6. Sınıf olacak sınav için onun piskolojisini düşünerek kalmam lazım ayrıca büyük kız yüksek lisans düşünüyor onun bölümüde Malatyada yok şimdilik en iyi konum burası gibi
Eşim istabulu düşünüyor deprem piskolojisiyle bende oraya sıcak bakmıyorum.
İşler şekilenece belli olacak.
Malatya 5 seneye toparlanmazeşim oraya kendi yıkılan dede oçağı evi tekrardan yapma hayali var öyle olursa olayları gözlemleyip yerleşiriz yerleşik düzenimiz olursa yazları gideriz
Uyum sağlamamıza bağlı artık
Saka yaptım ama yaaaSen istanbulun bi ucu ben bi ucu bu bilgiyi nasıl unutursun
Ben alışamadım ankara 'ya eşimin o zaman kI ortağı dışında tanıdığım yoktu iki de küçük çocuk arada park akşam da avm ye gidip geliyorduk yalnızdım oradaçok mantıklı canım inşallah gönlünüzce olur hersey ❤
ankara çok düzenli ve sakin bi şehir o yönünü çok seviyorumzamanla alışırsın başta biraz soğuk gelir ama insanları:)
Ben alışamadım ankara 'ya eşimin o zaman kI ortağı dışında tanıdığım yoktu iki de küçük çocuk arada park akşam da avm ye gidip geliyorduk yalnızdım orada
Evet doğma büyüme kısmı karışık kütahya'da doğdum 4 sınıftan sonra adana da ortason ve lise şu an ki yaşadığım yerde okudum burda evlendim ailem aslen buralı zaten eşimin işi dolayısı ile taşındık ankara ya ben dönmek isteyince geldimben doğma büyüme ankaraliyim atanana kadar ankarada yaşadım orda evlendim eşim de ankarali.
bize ankarayi sevmek kolay ama disardan gelen insanlar için zor biraz. kolay değil sevmek:)
şimdi başka ilde misin:)
Kamerası nasıl ? iPhone var bende , aslında tam alışamadım ama kamerasını seviyorum .Oppo süper bana göre ki sosyal medya isimdd vardi bı kaç ay oncsine kadar efsane Samsung a13 var eşimde o da güzel o şimdi daha uygun fiyatli bunun fiyatı 10000 olmuş dün baktım
Bilmiyorum ama oppo reno 5,lite güzel hızı vs bence iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?