- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Kamerası iyi ya hatta herkes begeniyor almayi düşünürsen iPhone yerine olablr yani güzel kamerasıKamerası nasıl ? iPhone var bende , aslında tam alışamadım ama kamerasını seviyorum .
Evet doğma büyüme kısmı karışık kütahya'da doğdum 4 sınıftan sonra adana da ortason ve lise şu an ki yaşadığım yerde okudum burda evlendim ailem aslen buralı zaten eşimin işi dolayısı ile taşındık ankara ya ben dönmek isteyince geldim
Teşekkürler tatlım düşünücemKamerası iyi ya hatta herkes begeniyor almayi düşünürsen iPhone yerine olablr yani güzel kamerası
teyocan ben nerelere gidem kimlere gidem
Ne güzel öp yerimeiyiyim canım bebisler de iyileryuvarlanıp gidiyoruz:)
sen napiyosun nasılsın bebeler nasil:)
Yok gitmedim bi kaç sene önce günü birlik adana ya gittim babam oradan bir arkadaşını ziyarete gidiyordu gidelim deyince gittim çok değişmişti benim yaşadığım zaman pamuk ve karbuz tarlası olan yerler bina olmuştu sadece deniz ve su kanalı aynıydı insan çocukluğunun geçtiği yerleri hep aynı kalmış hissediyor görmeyincesenin daha karışıkmis:)
Kütahya çok sevimli bi şehir ama❤
gidiyo musun arada ben bi kez gidebildim ama sevdim orayi:)
oh maşallah uyusunlar tabi:) afiyet olsun limonsuzumNe güzel öp yerimeçok şükür iyiler canım uyuyorlar . Ben de tek başıma çay içiyorum işte
Ne demek canisi ben ne yapcam onu bilmiyorum yaaaTeşekkürler tatlım düşünücem
Tostosum da gelsin miBana gel bebişim
Tüh ya burada olsan hallederdikNe demek canisi ben ne yapcam onu bilmiyorum yaaabakalm ekran için haftasonu ancak telefonculari dolasicam bakalm
Sağol canisi solemen yettiTüh ya burada olsan hallederdikbenim kuzenler telefon işiyle uğraşıyor.
Teneffus ebebekte vardı leke çıkarıcılar falan.İyi geceler kızlar...
Bebişin kıyafetlerini sabunla yada sıvı Arap sabunuyla yıkıyorum ama lekelere hiç etkili değil maalesef.
Meğersem toz deterjan ne güzel lekelere etki ediyormuş şimdi fark ettim.
Acaba kısa ayarda tekrar durulama yapsam nasıl olur ki?
Çünkü şükürler olsun vücudu toparladı kaşıntısı vardı egzama gibiydi kimyasalları uzak tutmaya çalışıyorum.
Bildiğiniz bi yöntem ? Mesela çamaşır sodası olur mu renkliler için lekelere etki eder mi?
Bebek mağazalarında böyle bildiğiniz deterjan var mı acaba?
Offf of bu uğurda kaç kere soğuk çay içtimoh maşallah uyusunlar tabi:) afiyet olsun limonsuzumbenim yarıda kaldı minik olunca
O zaman baş konuğumTostosum da gelsin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?