• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

gayet uygun bakmissin valla kocan kiymet bilsin :KK70: benimki kalp krizi geciriyo bi bakiyom 500 600 700 bin:KK70: hiç ucu bucağı yok:KK70: :KK70:

bakalım gün doğmadan neler doğar:) inşallah içine sinen bi ev alirsin. gönlünüzce yaşarsınız:) biz bes yıllık 100 bin cekmistik aylik 2200 odemesi malim. biz cekerken 0.89 du su anki faiz oraniyla 3 bin farkediyomus faizde.

isterseniz üç dört seneye sıkıştırmadan 5 senede ödeyin rahat rahat :)
Kız anam 700 bin ney:skandal::skandal:o kadarlık ev alırsam benim daha 20 sene kıbrısta kalmam gerekir yok anam 😅😅
Allah en güzellerini nasip eder inşallah hepimize kuzum ya.😍😍

Kız anam 700 bin ney:skandal::skandal:o kadarlık ev alırsam benim daha 20 sene kıbrısta kalmam gerekir yok anam 😅😅
Allah en güzellerini nasip eder inşallah hepimize kuzum ya.😍😍

hiç sorma🤦 ulasimi yakin site ici yeni gerçekten sitede olan evler 🙄 ankarada fiyatlar böyle beybisi ya 🙈
en son ortalama bi apartman dairesinde oturmaya karar verdim zaten :D ödeyeceğim faizle gezebilecegim ulkeleri hesapladim da :D ne gerek var dedim 🙄

ağzın bal yesin amin balım benim 😍😍🙏

hiç sorma🤦 ulasimi yakin site ici yeni gerçekten sitede olan evler 🙄 ankarada fiyatlar böyle beybisi ya 🙈
en son ortalama bi apartman dairesinde oturmaya karar verdim zaten :KK70: ödeyeceğim faizle gezebilecegim ulkeleri hesapladim da :KK70: ne gerek var dedim 🙄

ağzın bal yesin amin balım benim 😍😍🙏
Sivas a gel sen 150 bine güzel evler var.
700 bine buranın en lüks sitesinde alırsın 😂

Sivas a gel sen 150 bine güzel evler var.
700 bine buranın en lüks sitesinde alırsın 😂

orasi polise sark negom ya:D orda oturtmazlar bizi. bide torpilli yer :D nasi gelek🙄🙄

ama iyiymis 150 bine ev😍 gerci biz de simdi kredisini ödediğimiz evi 150 ye aldik :) ev iyi de muhit kötü. mesela kaynanama yürüyerek maksimum on dk. bu kadar kötü olabilr mi:D :D

orasi polise sark negom ya:KK70: orda oturtmazlar bizi. bide torpilli yer :KK70: nasi gelek🙄🙄

ama iyiymis 150 bine ev😍 gerci biz de simdi kredisini ödediğimiz evi 150 ye aldik :) ev iyi de muhit kötü. mesela kaynanama yürüyerek maksimum on dk. bu kadar kötü olabilr mi:KK70: :KK70:
Bura mı torpilli vay be 😂
Ya kuzum bende çok istiyorum ama umudum beklentim yok artık, sonunda kabullendim ev işini

orasi polise sark negom ya:KK70: orda oturtmazlar bizi. bide torpilli yer :KK70: nasi gelek🙄🙄

ama iyiymis 150 bine ev😍 gerci biz de simdi kredisini ödediğimiz evi 150 ye aldik :) ev iyi de muhit kötü. mesela kaynanama yürüyerek maksimum on dk. bu kadar kötü olabilr mi:KK70: :KK70:
Aha ben diyorum anam senle bende bir şey var ahanda sen de polis eşisin vay bacııım ben de öyleyim kaynanalar da aynı huylu ah zalım dünya bana da sen gibi elti olmadı ya 😃😁😁

Back
X