• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yalnız değilsin canım zaten bu ara ağrılarım çok zorlanıyorum herşeyde zorlanmalar bana bahane oluyo.

Barış özcanı biliyomusun bilmiyorum çok severim onu. Son videosu çok güzel sanada göndermiş olayım.

ayyy dur izleyeyim hemen, bunu izlemedim galiba.
Kaç aydır uğraşıyorum tam düzeltiyorum derken, patladım yine 2 gündür. Çok kötüyüm kendime saygımı kaybediyorum boyle olunca

Yalnız değilsin canım zaten bu ara ağrılarım çok zorlanıyorum herşeyde zorlanmalar bana bahane oluyo.

Barış özcanı biliyomusun bilmiyorum çok severim onu. Son videosu çok güzel sanada göndermiş olayım.

Bahane yok bahane yok o:stop:

Patron ben yine ipin ucunu bıraktım. Bu aralar kızım acayip zorluyor, 1 yaşına geldi buyudu dedik, çığrından çıktı artık. Sabah 5 te bir uyandı 7 ye kadar uyutmaya çalıştım, inat etti uyumuyor. Yemek yapıyorum yemiyor, bütün gün yemek yapmaktan mutfağı temizleyemiyorum düşün yani. :KK42:
Evin detaylı temizlenmesi lazım, başlayacak gücü kendimde bulamiyorum. Kardeşimin de evini gidip temizlemem lazım bir gün.
Offfff biri beni saçımdan tutup sürüklesin ne olurr
Hemen yapılacakları yazıyorsun, sakin sakin sabah başlıyorsun. Ev işi nedir ya hu elimizin kiri 😍

Hemen yapılacakları yazıyorsun, sakin sakin sabah başlıyorsun. Ev işi nedir ya hu elimizin kiri 😍

hemen pembiş not defterlerimden birini çıkartıp not almaya baslayayim o zaman :)
hem yarin babası da evde, kızımla oynar vaktim yok bahanesi de gitti :KK70:

eşim eve geri döndü, galiba o yüzden saldım biraz kendimi. Bu adam bana iyi mi geliyor kotu mu geliyor anlayamıyorum artık.

Hakkınızda hayırlısı olsun dua et mübarek günlerdeyiz. Salmak en çok yaptığım şey bana çok kötü geldiğini yeni yeni anlıyorum

Back
X