• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa geçenlerde bizi eve birakiyordu, hadi gel sen de artik taşıma çamaşır dedim. Dünden razıymış zaten. :KK70:
İnşallah hayırlısı olur kızlar tesekkur ederim iyi dileklerinize, inşallah uzulmeyiz artık.
Avukatla konuştum biraz zaman ver, 1 ay sonra en ufak kavgada bu değişmedi diye gelme, zaman taniyin diyor. Valla hala gak dese kapının önüne koyasım geliyor :KK70:

Yaa geçenlerde bizi eve birakiyordu, hadi gel sen de artik taşıma çamaşır dedim. Dünden razıymış zaten. :KK70:
İnşallah hayırlısı olur kızlar tesekkur ederim iyi dileklerinize, inşallah uzulmeyiz artık.
Avukatla konuştum biraz zaman ver, 1 ay sonra en ufak kavgada bu değişmedi diye gelme, zaman taniyin diyor. Valla hala gak dese kapının önüne koyasım geliyor :KK70:
Valla canım güzel bir haberle günüü kapatacam sayende, çok sevindim ❤️

Hanımlar iyi geceler, ellerim çok ağrıdı, bugün telefonu çok tuttum

😘
Hani bana ödev 😂😂😂😂
Banyolar çamaşır suyuyla yıkandı, nevresimler temiz, yemekten sonra süpürüldü, bulaşıklar ok, çamaşırlar derlendi toparlandı. Ben gece temizliği yapmayı sevenlerdenim. Söyle 😂

Back
X