• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım benim küçük hala başlamadı o yüzden sinir tepemde, büyük için öğlen arası gidiyorum parkta yemek yediriyoruz. Nereye kadar sürer böyle, kışın ne olacak, okul içine izin yok zaten okulda yemek hane spor salonu bilmem ne hiç bir halt yok.
Eşim servise verelim diyor, içim rahat etmiyor, servislerin sistemi gözlemliyorum bu hafta.
Dün izin aldı eşim bu hafta sabah o götürecek en azından, çıkışta da ona aldırıcam.
Baş ağrılarım diş sıkmalarım, boyun ağrılarım arttı. Uykumu alamıyorum, diyet spor yapmaya çalışıyorum.
Şimdi öğlen arası için pan kek pişiriyorum.
Ellerim ayaklarım hep şiş ödem.
İyi değilim, iyi olmak istiyorum sadece
Okulun yanına taşınmak istiyorum olmuyor...
Geçmiş olsun nego düzene girer inşallah sen de kendine gelirsin

Bütün işler beni bekler kızımı uyuttum büyük kız okuldan gelicek ona patates kızarttım kahvaltılık hazırladım

Şimdi kahve içiyorum ama çoklkkkkkk işim var yaaaaaa bitmiyorrrrr :mad:

offfff al benden de o kadar. sandalyeleri sildim çocuğa yemek yedirip yatırdım. şimdi dinleniyorum ama mutfak toplanacak makine boşalacak bi yandan çamaşır yıkıyorum.
is bitmiyo ya bitmiyo🤦

Allah kolaylık versin canım

Tatlım sen neden sıkıyorsun kendini bu kadar? Her şey olacağına varır. Biz tek gider gelirdik. Şimdi zaman farklı ama gayet de becerirdik. Kendi kendimize hazırlanıp kendimiz giderdik. Kimsenin bana ders çalıştırdığını da hatırlamam. Biraz rahat ol. Gerekirse ver servise ne olacak?
Bak benim kızım tam 69 aylık. 1. Sınıfa başladı. Beslenme koyuyorum kendi yiyor.

Kendimi sıksan da parcalasan da öldürsen de su akıyor yolunu buluyor ama olan senin sinirlere oluyor. Diş sıkmana boynunun ağrısına değer mi?
Canım beslenme saati değil bu öğle yemeği ve okulda durmaları yasak, tek başına okul dışında nerde yiyecek, parkta yediriyoruz biz.
Tek başına gidip gelme devri çoktan bitti, bile bile ateşe atamam çocuğumu, ortalıkta sapık kaynarken.

Canım benim çok geçmiş olsun inşAllah ağrıların geçer. Bizde pazartesi günü başlıycaz inşAllah. Okulun ilk haftası zor olur diyorlar 🤷‍♀️
Allah kolaylık versin kuzum

Allah kolaylık versin canım benim 😘 😘
Amin canım size de kolay gelsin ❤️ küçüğü dert etmiyorum, sabah baba bırakacak, öğlen servis şoförü öğretmenden teslim alacak, o daha güvenli abisine göre 😊

Canım beslenme saati değil bu öğle yemeği ve okulda durmaları yasak, tek başına okul dışında nerde yiyecek, parkta yediriyoruz biz.
Tek başına gidip gelme devri çoktan bitti, bile bile ateşe atamam çocuğumu, ortalıkta sapık kaynarken.
Okulda durmak yasak mı? 😳😳😳😳
Ben zannettim ki velilerin okula girmesi yasak o yüzden parkta yediriyorsun.
Milli eğitime şikayet edin. 5 6 yaşındaki çocuklar nereye gitsin?
Kızımın okulunda öğlen arasını eritmek için tenefüsleri 20 dakika yapmışlar. ogretmeni içiniz rahat olsun. Ben sınıftan hiç ayrılmayacağım ' dedi.
Evim de yakın ama senin dediğin gibi bir şey olsa küçük bebeğim var, gidemem.
Aklına neresi gelirse başvur, hatta cimere bile şikayet et.

Yalnız gönderme tabiki onu misal olarak söyledim.
Bu durumda çok haklısın yani.
Servise bile versen öğlen arası getirmeyecek ki.

offfff al benden de o kadar. sandalyeleri sildim çocuğa yemek yedirip yatırdım. şimdi dinleniyorum ama mutfak toplanacak makine boşalacak bi yandan çamaşır yıkıyorum.
is bitmiyo ya bitmiyo🤦

Allah kolaylık versin canım
Sağol canım yaaaa kalktım yemeğimi yaptım
Et haşlama
Pirinç pilavı😋😋😋😋

Ortalığı topladım ama hala iş var
Ütü var beni bekliyor
Çamaşır atıcam makinaya 😱😱😱😱

Okulda durmak yasak mı? 😳😳😳😳
Ben zannettim ki velilerin okula girmesi yasak o yüzden parkta yediriyorsun.
Milli eğitime şikayet edin. 5 6 yaşındaki çocuklar nereye gitsin?
Kızımın okulunda öğlen arasını eritmek için tenefüsleri 20 dakika yapmışlar. ogretmeni içiniz rahat olsun. Ben sınıftan hiç ayrılmayacağım ' dedi.
Evim de yakın ama senin dediğin gibi bir şey olsa küçük bebeğim var, gidemem.
Aklına neresi gelirse başvur, hatta cimere bile şikayet et.

Yalnız gönderme tabiki onu misal olarak söyledim.
Bu durumda çok haklısın yani.
Servise bile versen öğlen arası getirmeyecek ki.
Servis öğlen arası getiriyor, şikayet edicez aynen, bir hafta mühlet verin demiş müdür dur bakalım

Gerçekten saçmalamışlar yaaa niye okulda bırakmıyorlar ki küçücük bebeler nasıl yapsınlar vallahi yaaaa😔😔😔

Servis öğlen arası getiriyor, şikayet edicez aynen, bir hafta mühlet verin demiş müdür dur bakalım
Servis öğlen arası getiriyorsa iyi ama benim aklıma şey geldi.
Herkes çocuğunu servise vermek zorunda kalsın diye mi böyle saçma bir uygulama yapmışlar?
Burası Türkiye. Her an her şey olabilir. 🤷‍♀️

biz küçükken bi ara demislerdi nego. güya aydat verilmiyo tek hademe yetmiyo okul kirleniyomus 🤦 ama uzun surmemisti öyle sacmalik mi olur. siniflarda bi nöbetçi kalabilirdi baya zordu bizim için

Servis öğlen arası getiriyorsa iyi ama benim aklıma şey geldi.
Herkes çocuğunu servise vermek zorunda kalsın diye mi böyle saçma bir uygulama yapmışlar?
Burası Türkiye. Her an her şey olabilir. 🤷‍♀️
Yok sanmam servise verecek çocuk sayısı çok değil ki, okulun çoğunun evi yakın, uzak olanlar sıkıntı yaşıyor.

biz küçükken bi ara demislerdi nego. güya aydat verilmiyo tek hademe yetmiyo okul kirleniyomus 🤦 ama uzun surmemisti öyle sacmalik mi olur. siniflarda bi nöbetçi kalabilirdi baya zordu bizim için
Mecbur izin verecekler canım herkesin servise ayıracak bütçesi yok çünkü.
Ben güvenmediğim için şimdilik bekletiyorum servis işini, bir iki hafta bakıcam sonra mecburen vericem.

Nasıl gidiyor 1 1mirac ? Düzen oturtabildin mi biraz?
Evett çok sükür 🤗 dıştan da olsa toplu ve temiz tutuyorum bütün odalari, detaylara pek giremiyorum hâla :( havalar biraz daha soğusun dolaplarida komple döküp kışlıkları çıkarıcam zaten , akşamdan tüm evi toplayıp bulaşıklari hallediyorum daha kolay oluyor 🤗

Mecbur izin verecekler canım herkesin servise ayıracak bütçesi yok çünkü.
Ben güvenmediğim için şimdilik bekletiyorum servis işini, bir iki hafta bakıcam sonra mecburen vericem.
Okula yakın bir eve taşınmak en mantıklısı canım, hem sen rahat edersin hem çocuklar... Sadece bu yıl değil ki ...yıllar yılı aynı koşturmaca yıpratır insanı

Benim ev ile anaokulu ve ilkokul yan yana, çocuklar hep kendileri gidip geliyorlar, çok büyük rahatlık inan

Okula yakın bir eve taşınmak en mantıklısı canım, hem sen rahat edersin hem çocuklar... Sadece bu yıl değil ki ...yıllar yılı aynı koşturmaca yıpratır insanı

Benim ev ile anaokulu ve ilkokul yan yana, çocuklar hep kendileri gidip geliyorlar, çok büyük rahatlık inan
Canım o kadarr çok istiyorum ki bunu ama eşim asla istemiyor

Back
X