- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Ben silmiyorum canım, silenler yazsınKızlar duvarları nasıl siliyosunuz bi pratik var mı özellikle en üst taraflarıcam siler gibi silmek acayip zor oluyor ya
![]()
Bant için saç kurutma makinesi ile ısıt çıkar, bulaşık teli ile kalıntıları temizlersin.Kızlar ya size iki sorum olacak.
1- ben saftirik, halılar sürekli kayıyor diye yerdeki fayanslar çift taraflı bant yapıştırdım. Fakat bant fayansı tuttu halıyı tutmadı
Yani işe yaramadı. Her neyse yaramadığı gibi halı kaydıkça siyah siyah gözüküyor. Haliyle çok çirkin oluyor. Ben onları fayanstan nasıl sökebilirim
2- benim bulaşık sepetim siyah. Sudan dolayı da sepetin altındaki siyah plastik, kireçleniyor beyazlaşıyor. Çok çirkin bi görüntü oluyor. Buna bi çözümünüz var mı??
Diğeri içinde kireç çözücü dökersen çıkar, makineden çıkar döktüğün zaman, makinenin içinde yapma
Tamam canım
Hoş geldin aramızaBeni de alın aranıza :) evde yapamadığım şeyler yüzünden çok mutsuzum. 2 oğlum var. Çalışıyorum. İşteyken eve gidince şunları yapıyım diyorum. Eve gelince kendimi yorgun hissedip çoğunu yapamıyorum.
Tamam canımCanım benim bugün misafirim vardı ve netim bitti o yüzden gremiyorum
Eline sağlıkSelam kızlar bugün yaptıklarım
Kalktım
Evi topladım
Çarşafları değiştirdim
3 makina çamaşır yıkadım
1 makine çamaşır dürdüm
Evi süpürdüm
Kahvaltı hazırladım
Bulaşık makinesini boşalttım tekrar doldurdum
Bulaşık makinesini çekip sildim
Lavobonun giderini komple söktüm temizledim tekrar taktım