• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir kaç gün yokum ben.
Gece anneanne mi kaybettik..
Şuan gasilhane önünde bekliyorum, herkes içerde ama ben giremedim .. dualarınızi eksik etmeyin
Canim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 😥
Bizi de dün annanem çok korkuttu felç fln geçirmiş yoğun bakım da ama bugün biraz daha iyi

Kuzum inan bilmiyorum çok evde köpüş besledim heralde ben koku almıyordum sadece çiş eğitimi verirken yanlis yere yapıyordu ayağıyla basıyordu bı de 😅😅hemn bezi vardı ayakalrini elini yüzünü islak beziyle siliyordum bı de ben yaz aylarında devamlı yikiyrodum sampuanlarla yikiyordum hafif bir koku oluyor du ama ben çok ilgilenmiyordum ama minikim bazgi köpekler kokar bagzilari gerçekten hiç kokmaz AmNn boşver kuzm

ağır kokmaya başlayınca yıkıyoruz ama eve gelenler rahatsız olmasın çabucak evin kokusu değişsin die canım. bazen parkelere siniyor vilada yapınca köpüş kokusu canlanıyor :D benim için problem yok o bnm cağnım ciğerim ama işteee sülale evde köpek beslemeye karşı :D

ağır kokmaya başlayınca yıkıyoruz ama eve gelenler rahatsız olmasın çabucak evin kokusu değişsin die canım. bazen parkelere siniyor vilada yapınca köpüş kokusu canlanıyor :KK70: benim için problem yok o bnm cağnım ciğerim ama işteee sülale evde köpek beslemeye karşı :KK70:
Boşver aminnnnn köpüşü seven kokusuyla sevsin sevmeyen kapıdan içeri girmesin😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂

Nego günde 3 4 saatlik uykuyla duruyorum. O da bölük pörçük . Pilim bitmek üzere yani.

Cold mix alacağım inşallah. Ne serum sıktırıyor ne çektiriyor ne burnunu sildiriyor calpol vermeye çalıştım. Ağzı hariç her yeri yedi.
Her şeye direnç gösteriyor. Şimdi hasta ama hasta değilken de aynı.
Ben hayatımda böyle bir bebek görmedim :KK43:
Canım geçmiş olsun zaman zaman bizim bebeklerimizde de oluyor öyle çok fazla zorlama yemek konusunda diş de çıkarıyor olabilir yoğurt filan versen sık sık içini rahatlatır

Canım geçmiş olsun zaman zaman bizim bebeklerimizde de oluyor öyle çok fazla zorlama yemek konusunda diş de çıkarıyor olabilir yoğurt filan versen sık sık içini rahatlatır
Sağ ol canım.
Yemek yemek için zorlamıyorum da ilaç içmesi lazım içmiyor. Burnu akıyor ağzına doğru sildirmiyor. 🤷‍♀️

Back
X