• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar şaka gibi. Hiç temizlik sevmeyen ben sabah olsa da şu işi yapsam diye kafamda kurup hevesleniyorum😂😂

İyice huy değiştirdim😂
Galiba bu topik sayesinde 😍😍
Oyle oluyor insan canm ben bikac gndur kopugum hastalk vs girince araya biraz kosturmacali gecti haftasonum filan insallah yarin biriken odevlerle yeni odevi yapmaya calisirim nego beni atma sakn topikten cok seviyorum burayi 😊

Selam kızlar
Bugün yaptıklarıma gelince sabah kalktım eşimle oğluma kahvaltı hazırladım onlar gittiler 3 makina çamaşır yıkadım 1 makine çamaşır dürdüm bulaşık makinesini boşalttım evi topladım ufaklık uyandı ona kahvaltı hazırladım daha kitaplarını ve defterlerini kaplamamıştım onları kapladım ufaklığı okula götürdüm dönüşte arkadaş kahveye geldi o gittikten sonra yemek yaptım salonun duvarlarını sildim okula gittim ufaklığı aldım geldim dolap üstlerini sildim yemek yendi mutfağı topladım bugünlük bu kadar:)

Allah razı olsun kızlar...
Ananem çok yaşlıydı zaten, çekti de gitti , insaAllah yattığı yerde huzurlu olur...
Köyüne uğurladik. Bir ben gidemedim, hamile olduğum için uzun yol kaldıramazdim. Dün geceden beri ayaktaydim, çok kötü oldum...
Biraz dinlenip aranıza dönerim insaAllah 🤲.

Dun utu gorevini yapamadim. Okulda toplanti vardi ona katildim. Sonrasinda burda sosyete pazari kuruluyor oraya gittim. Eve geldim cocugu uyuttum yiyecek biseyler hazirladim yedik topladim yikadim falan derken aksam oldu. Bise yapamadim yani dun.

Bugun sabah oglani gonderdim kucuk oglan kalkti onunla ugrastim telde arkadasimla gorustum 😍 sonra bana bi gaz geldi oglanin odasina girdim bazayi falan cektim supurdum sildim komple odayi gecen hafta perdelrini yikamistim ama cami silemedim cam yine kaldi. Sonra oglani uyuttum bi gaz daha geldi 😂girdim salona halilati supurdum kaldirdim yerleri supurdum sildim butun oyuncaklari topladim buyuk oglanin odasina koydum kucuk alamiyor ordan. Odanin seklini degistim iyi olmadi ama yapacak bise yok bikac gun dursun boyle. Oglan geldi onu doyurdum a odev yaptirdin Sonra yemek yaptim o da baya surdu. Kucuk kalkti ona biseyler yedirdim. Mutfagi temizledim. Yemek hala firinda pisiyo. Yeni oturdum. Yarin komple evdeki butun camlara girismeyi dusunuyorum. Balkonum komple pimapen cam 🤪 ve yuzde 99 ben silince yagmur yagacak😕
Bayağı iş yapmışsın canım daha be olsun👍👍
Bende ne zaman cam silsem yağmur yağıyor😩😩😩
Yardımcı abla silince de yağıyor anlamadım valla yaaaaa😳😳😳
Kızlar şaka gibi. Hiç temizlik sevmeyen ben sabah olsa da şu işi yapsam diye kafamda kurup hevesleniyorum😂😂

İyice huy değiştirdim😂
Canım burda hepimiz birbirimizi motive ediyoruz bırakma burayı,,,,, yaaaaa bende son ses müzikte deli gibi temizlik yapmayı özledim ama küçük kızım izin vermiyor parça parça yapınca da iştahım kalmıyor😔😔
Selam kızlar
Bugün yaptıklarıma gelince sabah kalktım eşimle oğluma kahvaltı hazırladım onlar gittiler 3 makina çamaşır yıkadım 1 makine çamaşır dürdüm bulaşık makinesini boşalttım evi topladım ufaklık uyandı ona kahvaltı hazırladım daha kitaplarını ve defterlerini kaplamamıştım onları kapladım ufaklığı okula götürdüm dönüşte arkadaş kahveye geldi o gittikten sonra yemek yaptım salonun duvarlarını sildim okula gittim ufaklığı aldım geldim dolap üstlerini sildim yemek yendi mutfağı topladım bugünlük bu kadar:)
Okul ve ev arasında mekik dokumuşsun canım maşallahhhhh👍👍
Ahhhhh o çamaşırlar insanı çokkk yoruyorrrrrrr😭

İyice huy değiştirdim😂
Birbirimizi motive ediyoruz canım 😍
Oyle oluyor insan canm ben bikac gndur kopugum hastalk vs girince araya biraz kosturmacali gecti haftasonum filan insallah yarin biriken odevlerle yeni odevi yapmaya calisirim nego beni atma sakn topikten cok seviyorum burayi 😊
Canım mazeretin var zaten hem kimseyi atmıyorum estağfurullah, ödeve dönüş yapmayanlara etiket yapmıyorum, demek ki ödev ilgilerini çekmiyor 😉
Selam kızlar
Eline sağlık canım 😍

Dün gardrop üstü ve yatak odası camını sildim bugün de salon koltuklarını silmeyi düşünüyorum süpürgeyi de aradan çıkarırım. Bu ay bebek olsun istiyorum iş yapma diyenler var acaba doğru mu bebek tutunamaz mı bilemedim ? o_O
Hayırlısıyla olur inşAllah 😊
İş yap ama kendini fazla yorma ağır kaldırma.

Kaç haftadır aklımda hep erteliyorum. Negohatun ödev olarak verse de yapsam diyordum. 😄😄
Yine içime doğmuş 😁
Günaydın
Cuma günü yeni elektrik süpürgesi alıcam o yüzden ben muafım bu görevden salon görevi devam:)
Tamam canım hayırlı olsun süpürgen
Dün gardrop üstü ve yatak odası camını sildim bugün de salon koltuklarını silmeyi düşünüyorum süpürgeyi de aradan çıkarırım. Bu ay bebek olsun istiyorum iş yapma diyenler var acaba doğru mu bebek tutunamaz mı bilemedim ? o_O
Canım ağır kaldırma sadece, birde çok yukarı uzanma.
Günaydın canım 😊
Günaydın 😘
Günaydın.
Evden çıkmadan önce evi topladık. Dün akşam yemek hazırlamak ve çocuklarla ilgilenmek dışında birşey yapmadım.

Bu akşamki hedefim aynaları silmek :)

Süpürgeyi hafta sonu yaptığım temizlik sonrası temizlemiştim. Ödevim tamam🥰
Eline sağlık canım 😍

Back
X