• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet yorumlarda kumandasının bozulduğu yazıyordu. Ordan tutmamak lazımmış.kumanda olmadana da bi sıkıntı olmaz dimi.ay güzel çeksinde kumanda olmasın😀emiş gücü azaldımı kać yıldır kullaniyorsun canım
Ben 1 senedir hergun ev süpürüyorum yinede sapasağlam bi tuttu mu halıyı falan kaldırıyor en küçük derecesi bile:))

istediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin tabiki :)

sebamedin sabunu da var canım :) başta ondan aldım bi iki tane. sonra üşendim almaya:KK70: tüm vücudunu sampuanla yıkıyorum valla:KK70: :KK70:

aynen bi dolan bakalım yoksa netten alırsın :) ya da hastaneye gidince oralara bakar fazla fazla alırsın :)

ben hep iki tur yikiyorum ama. bi kere sabun tozuyla bi kere de bos yıkıyorum kalıntı vs olmasin diye🙄
Çok teşekkür ederimmmm :KK36: :KK36: :KK36:

Kızlar mesajı tekrar düzenliyorum. Nego Nego 'un bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak size buzdolabı temizliği veriyorum. Sebze meyveler ayıklanacak.
Çürük çarık ne varsa temizlenecek. Bitmek üzere olan kahvaltı tabakları değiştirilecek. Ağzı açık hiçbir gıda malzemesi kalmayacak.

Hepinize kolay gelsin
@malii
@Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
kk birinci noteri kk birinci noteri
Handandandan Handandandan
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
1 1mirac
@yorgun anneanne
@klbk33
@Dilos06
@BenSero
Casper25 Casper25
@Deep__Sea
efuulimm efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
@SUHAN
Daha yeni yapmıştım görevden muafım :D
Bugün sabah 8 de evimi supurdum
Paşamın kafesini temizledim
Ütü yaptım
9 buçukta gorumceme kahvaltıya gittim
1 buçukta arkadaşıma oturmaya geçtim
Daha yeni evime geldim :D bugün gezme günüm oldu kvaldemin dediği gibi "kabugumdan ciktim bugün " :D

Canım resmini paylaşabilir misin, bir kaç tane var Tesla modeli.

Elektrikli süpürge alacaktım bende
Burdan bakabilirsiniz :) çok memnunum. Tabi ilk tercihim dyson'dan yana paraya kıyabiliyorsanız:) onun haricinde bence gidip philips e 2000 e yakın parayı vermeye gerek yok arnica da aynı sayılır. Annem philips marathonun bu renkte olanını kullanıyor bi fark göremedim arada kumandasinin sağlamlığı dışında:)

Bugün yapılanlar

Yataklar dizlendi
Kahvaltı yapıldı
Bulaşık makinası yerleştirildi
Annem geldi turşu yaptık
Yemek yedik yedik kahve içti gitti👍👍

Tekrar mutfağı topladım
Kızımın oyuncaklarını topladım
Makinaya çamaşır attım

Yarım saat uyumuşum
Kızı banyo yqptırdım

Şimdi kızımı uyutup bi kahve keyfi yapıcam😍😍😍

Canım bizimkiler de bugün başladı, ağlayan bir çocuk oldu aynen, benimki de mızırdandı beni bırakmadı ama sınıfta beklemedim ben, ara da bekledim.
Küçük yaş grubu dimi seninki, ana kuzusu onlar, ondan sanırım 😊
Araya cikmalarina bile izin vermediler 😁 Anne cocuk etkinlkleri yaptik bolca 😂 Bir an kafayi yiyorum sandim inanir miisin? Nereye dustum ben ya dedim 😂

Evet canım eşimde söyledi.cesaret edemiyorum. Annemin süpürgesi var arnica Tesla çok hoşuma gidiyo.ondan almak istiyorum.Sağol canim💚
Ay ben de su ara dyson supurgelere taktim. Cok pahali ama cok guzel ya. Valla paraya kiyip alasim var. Biz arcelik kullaniyoruz. Sesi az diye tercih etmistim. Ben genelde evi aksamlari supurdugum icin 😁 Cok pismanim ya. Resmen 1 senede cekmez oldu. Dyson kullanan var mi acaba ?

Ay ben de su ara dyson supurgelere taktim. Cok pahali ama cok guzel ya. Valla paraya kiyip alasim var. Biz arcelik kullaniyoruz. Sesi az diye tercih etmistim. Ben genelde evi aksamlari supurdugum icin 😁 Cok pismanim ya. Resmen 1 senede cekmez oldu. Dyson kullanan var mi acaba ?

kuzu benimki de arcelik üstelik esimin bekar evi eşyası ama hala ayni cekiyo. hiç filtresini çıkarıp temizledin mi🙄🙄

kaynanam da cekmiyo deyip duruyodu hic filtresini cikarip temizlememis mesela. temizleyince düzeldi makine

istediğin zaman istediğin kadar soru sorabilirsin tabiki :)

sebamedin sabunu da var canım :) başta ondan aldım bi iki tane. sonra üşendim almaya:KK70: tüm vücudunu sampuanla yıkıyorum valla:KK70: :KK70:

aynen bi dolan bakalım yoksa netten alırsın :) ya da hastaneye gidince oralara bakar fazla fazla alırsın :)

ben hep iki tur yikiyorum ama. bi kere sabun tozuyla bi kere de bos yıkıyorum kalıntı vs olmasin diye🙄
Bende sebamed kullanıyorum 😍

kaderimse gülerim cilemse çekerim miydi o laf:KK70: :KK70:

napalim negom :KK70: Allah canlarını sağ etsin. biraz büyüsün anneeeee uyucam ben kalkmic dediği zaman dikilcem tepesine ben onun:KK70: :KK70: kalk kalk kalk diye :KK70: :KK70:
Valla ben diyorum ki, büyüsün ayrı eve çıksın, sabah 5 de arayıp oğlum napıyorsun diyicem 😂😂

yaaa kaç yaşına kadar kullanılabiliyor ki negom ya. ben de doğal sabun mu sipariş versem diyodum :) hazır bebekken alissin diye düşündüm.
sebamed güzel baya da göz yakiyo ya oğlanla anlaşamıyoruz artik banyoda:KK70:
Büyük oğluma bile kullanıyorum ben canım 😁

Back
X