• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben dünü yazmadim galiba :)

dün kahvaltı hazırladım.
eşim menemen yapcam dedi. malzemeleri yikayip önüne koydum. sonra tam yumurta kircak öyle sert kaldırdı ki kapağı tava düştü ocaktan🤦 oğlanla ben de başında bekliyoruz ben korkuyla havada tavayi yakaladim:D bi baktim benim cesur oğlum saniyeler içinde salona kaçmış geri geliyo:D :D :D

sonuç olarak menemenin yarısını kurtardim🏆 ahh kahraman ben :D :D

sonra oğlum için kullandığım çekmeceyi boşaltım. ona bi çekmece daha açıp temizledim. kıyafetlerini duzenledim. yerleştirdim.
çamaşır vardi onlari katladim kaldırdım.
teknofeste gidip geldik.
akşam yemeği yaptım. çocuğu yikayip yatirdim.
su an alerjiden dolayı çok kötüyüm ama insallah odevi ve bi kaç seyi yapıcam🙏🙏

dün kahvaltı hazırladım.
eşim menemen yapcam dedi. malzemeleri yikayip önüne koydum. sonra tam yumurta kircak öyle sert kaldırdı ki kapağı tava düştü ocaktan🤦 oğlanla ben de başında bekliyoruz ben korkuyla havada tavayi yakaladim:KK70: bi baktim benim cesur oğlum saniyeler içinde salona kaçmış geri geliyo:KK70: :KK70: :KK70:

sonuç olarak menemenin yarısını kurtardim🏆 ahh kahraman ben :KK70: :KK70:

sonra oğlum için kullandığım çekmeceyi boşaltım. ona bi çekmece daha açıp temizledim. kıyafetlerini duzenledim. yerleştirdim.
teknofeste gidip geldik.
Erkekler yemek yapmasın lütfen :KK70:

Erkekler yemek yapmasın lütfen :KK70:

sorma negom ya. ben elimde tava şok içinde esime bakarken bana ne dese begenirsin:D
hepsi dökülse bundan iyiydi niye tuttun tavayi dedi bana:D

dedim çocuk vardi gormedin mi ya yansaydi. seni ve menemenini düşünen kim al dök yemiceksen:D
zorla soyletiyo insani
daha hala o kaçtı zaten tutmasaydin diyo:D:D tamam dedim artık:D

Sabah 8.45 e kadar yaptıklarım
Buzdolabını çekip sildim
Bulaşık makinesini boşalttım
Kirlileri koydum
Küçük oğlumu giydirdim
Yemek hazırladım okulu için
Servise bıraktım
Kahvaltı ettik masayı topladım
Eline sağlık canım 😍

dün kahvaltı hazırladım.
eşim menemen yapcam dedi. malzemeleri yikayip önüne koydum. sonra tam yumurta kircak öyle sert kaldırdı ki kapağı tava düştü ocaktan🤦 oğlanla ben de başında bekliyoruz ben korkuyla havada tavayi yakaladim:KK70: bi baktim benim cesur oğlum saniyeler içinde salona kaçmış geri geliyo:KK70: :KK70: :KK70:

sonuç olarak menemenin yarısını kurtardim🏆 ahh kahraman ben :KK70: :KK70:

teknofeste gidip geldik.
Teknofestlere doyamadınız.
Olan var olmayan var😒

🤣🤣🤣🤣🤣

Aaa ama bu benim tek basima yapabilecegm bi is degil canim ya alternatif olarak ne yapabilirim mutfak dolaplarinin altindaki yeri acip siliyim bari

Back
X