• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ikramliklar hazirlayip komsulari cagirdim
Yasin ve dualar okuduk birlikte sonrasinda cay kahve sohbet fasli
O esnada koltuk ortulerim yikandi kurudu ayrica baska camasirlar da kurudu katladim misafirler gidince ev supruldu ve ortuler serildi
Esimin cekmecesnden cope ayrilcak ama lazim olur diye attirmqdigi ivir zivirlari ayirdim attjm bi kismini bi kismini sorup atcam insallah🙄🙄
Kizimin oyuncaklarndan ayirip ufak tefek sacma seyleri attim simdi kizq yemek yediriyorum oyle bugunlk smdilik benden bukadar belki daha biseyler yaparsam yazarjm
Eline sağlık canım 😍

Kızlar ben bugün ödevimi yapamadım😭😭😭

Aşure yaptım dağıttım annem geldi beraber yedik👍👍👍

Ev süpürüldü
Silindi
Tozlar alındı
Banyo WC ciflendi
Balkon yıkandı
Ayakkabılık düzenlendi
Çöp poşetleri boşaltıldı
Kızın dolabı düzlendi
Çamaşır asıldı
Bulaşık makinası boşalttım
Ocağı cifledim
Elde yıkanacakları yıkadım

Yemek Faslı’ndan sonra tekrar mutfak toplanacak

Ayyyyy pilim bitti amaaaaaaaa😩😩😩😩

Sabah evı supurdum
Yatak odasını topladım oyuncaklari tasımıs kızım mafolmus heryer.
Ödevi yapamadım hastayım iyice gücsüz düştüm :( ama yapmam gerek butun beyaz eşyaları çekicem artık yarına tamamen düzelirim sabahlarıda erken kalkıcam kaç gundur uyansamda yataktan çıkmıyorum hiçbişey yetişmiyor ya.
Kızımı yıkadım
Uyumuşuz 2 saat
Bi Uyandık saat 5 buçuk yemek yok eşim kapıda :D normalde gelmez bugün gelesi tutmuş Allahtan kahvaltılık seviyor :D hazırladım yedi şimdi mutfağı toplayacağım
Akşamdan tüm evi toplanmış şekilde bırakıcam inş sabahta erken kalkmayı başarabilirim :cry: sabahtan işini bitiren bayanlara özeniyorumm benim bütün günümü yiyor resmen bu işler ama ortada bişey de yok :KK51:

Ev süpürüldü
Silindi
Tozlar alındı
Banyo WC ciflendi
Balkon yıkandı
Ayakkabılık düzenlendi
Çöp poşetleri boşaltıldı
Kızın dolabı düzlendi
Çamaşır asıldı
Ocağı cifledim

Eline sağlık canım 😍
Sabah evı supurdum
Yatak odasını topladım oyuncaklari tasımıs kızım mafolmus heryer.
Ödevi yapamadım hastayım iyice gücsüz düştüm :KK43: ama yapmam gerek butun beyaz eşyaları çekicem artık yarına tamamen düzelirim sabahlarıda erken kalkıcam kaç gundur uyansamda yataktan çıkmıyorum hiçbişey yetişmiyor ya.
Kızımı yıkadım
Uyumuşuz 2 saat
Bi Uyandık saat 5 buçuk yemek yok eşim kapıda :KK70: normalde gelmez bugün gelesi tutmuş Allahtan kahvaltılık seviyor :KK70: hazırladım yedi şimdi mutfağı toplayacağım
Akşamdan tüm evi toplanmış şekilde bırakıcam inş sabahta erken kalkmayı başarabilirim :cry: sabahtan işini bitiren bayanlara özeniyorumm benim bütün günümü yiyor resmen bu işler ama ortada bişey de yok :KK51:
Ne demişler erken kalkan yol alır 😍

Eline sağlık canım 😍

Ne demişler erken kalkan yol alır 😍
Kesinlikle öyle ❤❤ Kursta ki hocamiz sabah 7 insan vücudunun uyanma saati kaçta yatarsanız yatın 7de uyanın demişti. Ben uyanıyorum onda sıkıntı yok ama öğleden sonra bi köşelerde sızıyorum bu sefer :D ama alıştırıcam artık kendimiii 🙃

Ev süpürüldü
Silindi
Tozlar alındı
Banyo WC ciflendi
Balkon yıkandı
Ayakkabılık düzenlendi
Çöp poşetleri boşaltıldı
Kızın dolabı düzlendi
Çamaşır asıldı
Ocağı cifledim

Ellerine sağlık Allah kabul etsin ❤

Kesinlikle öyle ❤❤ Kursta ki hocamiz sabah 7 insan vücudunun uyanma saati kaçta yatarsanız yatın 7de uyanın demişti. Ben uyanıyorum onda sıkıntı yok ama öğleden sonra bi köşelerde sızıyorum bu sefer :KK70: ama alıştırıcam artık kendimiii 🙃
Öğlen uykusu iyidir aslında, öğlen 1 saat uyku gece uykusuna bedel

Negocumm ben yine yatisa geçtim canım eşim gececi çalıştığında hayat benim için duruyor ufak tefek ev işleri yapıyorum sessiz sessiz o kadar ağır ödevlere katılamıyorum canım malum :anneadayı: yapamayınca suçlu gibi hissediyorum ama 🙈 Nego Nego
Canım olur mu, sen zaten hamile hamile yapsan üzülürüm ❤️

20 Eylül Ödevi

🔸 Bulaşık makinesi veya fırını çekip altını silmek, isteyen bütün beyaz eşyaları çekebilir.

Negom ben buzdolabını çekip sildim fırın ankastre bulaşık makinesini de çekemedim o da yerleştirilmiş duruyor ankastre mi anlamadım

@malii
@Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35 beybisi35
C Cay6
@tosia
H hasbeenandgone
ByNkoaLa ByNkoaLa
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
ladymadyninablasi ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
@Amecey
K Kezmola
1 1mirac
K klbk33
@Dilos06
@Casper25
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
L Libas7
@Lavinya Lavinya
@SUHAN
@siyah_inci
@bidibidibidiii
@Audrey Hepburn

Ben bugünkü ödevi de yapamayacağım. Hem işten geç çıktım hem de çok trafik vardı.
Balkonumdaki kumru ve yumurtaları yok. Kumru yağmurdan kaçtı diyelim yumurtalara akıbeti ne olabilir. Kumru onları taşıyabilir mi?

Ben bugünkü ödevi yapamadım zaten yeni taşındım kirlenmemiştir fazla diye düşünüyırum😇

Bugün yaptıklarım😫

Buzdolabı içi düzenlendi
Raflar yıkandı
Dolapta dağınık duran herşey kutulandı
Baharatlıklar dolduruldu
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Kirliler dolduruldu
Mutfak temizlendi
Akşam yemeği hazırlandı
Sofra toplandı
Beyazlar yıkandı
Yağmur yağdığı için salonuma asmak zorunda kaldım :(