• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

26 Eylül Ödevi

🔸 İki mutfak çekmecesi düzenlemek
🔸 Manevi ödev : Kitap okumak, lütfen en azından yeni bir kitaba başlamak (okumayanlar için söylüyorum yeni kitabı) ❤

@yorgun anneanne
Bonus Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35 beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Faunaa Faunaa
ladymadyninablasi ladymadyninablasi
Findikfaresi123 Findikfaresi123
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Amecey Amecey
K Kezmola
1 1mirac
K klbk33
@Dilos06
Casper25 Casper25
efuulimm efuulimm
Jawlensky Jawlensky
Nur1835 Nur1835
L Libas7
@Lavinya Lavinya
stanki stanki
SUHAN SUHAN
siyah_inci siyah_inci
@bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
@Birbardakcay
Bugün evde değildim arkadaşım doğum yaptı onun yanındaydım gitmeden evi toparladım bulaşık makinasını bosalttim 1 çekmeceyi düzenledim çöplerimi attim öyle çıktım evden şimdi dünden olan yemeğimin yanına takviye yapıp karnımızı dogurcaz çok acıktık cokkkk

Bugün evde değildim arkadaşım doğum yaptı onun yanındaydım gitmeden evi toparladım bulaşık makinasını bosalttim 1 çekmeceyi düzenledim çöplerimi attim öyle çıktım evden şimdi dünden olan yemeğimin yanına takviye yapıp karnımızı dogurcaz çok acıktık cokkkk
Sağlıkla büyüsün minik ❤️
Afiyet olsun canım

Bugün neler yaptım

Sabah 6 kalkış
Beslenme için mozaik pasta yapıp hemen dondurucuya attım, 8 e kadar hazır oldu
Kahvaltı hazırladım kuzularıma
Evi topladım
Kuzuları uğurladım
Evi süpürdüm
Bulaşık makinesini boşalttım
Salonun perdelerini yıkadım astım
Eşyaların yerini değiştirdim
Camlarını sildim
Petekleri yıkadım
Dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım
Halılarını serdim
Oturma odası camını sildim
Peteğini yıkadım
Perdelerini yıkadım astım
Antrenin peteğini yıkadım
Çamaşır katladım
Yemek yaptım bu arada (mercimek çorbası, kıymalı makarna, kıymalı Ispanak)
Kız maaşallah hepsini nasıl yaptınn????

Deprem çok korkuttu kızlar. Allah merhamet etsin bize inşallah yine olmaz. Bazen unutuyoruz da her şeyden şikayet ediyoruz, böyle felaketlerde de hatırlıyoruz aciz birer kul olduğumuzu. Her halimize şükür. Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin inşallah.
Kızlar bütün İstanbullulara geçmiş olsun. 😔😔
Rabbim beterinden korusun. 🤲🤲🤲🤲
Amiin kizlar cok korkuttu bizi Allah im tekrar yasatmasin buyugunden korusun cumlemizi

Bugun evi supurdum
Klozet ve lavabo temizlendi
Tum musluklar cif ve posetle parlatildi
Caydanlik cif ve posetle parlatildi
Dun aksam balik kizartmistim o yuzden ocak tezgah tezgah arasi fayanslar ve aspirator yag sokucuyle temizlendi
Kizimin dolabi duzenlendi kuculenler ayrildi, kisliklar cikarildi yazliklar kaldirildi
Sadece yemek yapamadim 2 de depremden sonra aksam esim gelene kdr disarda durdum o da yemek yemem dedi hepimiz cok korktuk Allah im merhamet etsin biz aciz kullarina ...

Günaydın :KK200:
İki gündür ev işlerinin yanından sağından bişeyler yapıyoruz :cool:
Ütüyü yaptım,dün evi topladım ,beslenme için Elmalı pasta yaptım,akşam yemeğini yaptım,dışarı çıkmam gerekti çıktım geldim .deprem konusundan biraz etkilendim gece doğru dürüst uyuyamadım :KK51:
Bugün
Sabah üzeri Küçük kızın Veli toplantısı var okula gideceğim ondan sonra bir bebek Mevlüt’ü var kısmet olursa oraya gideceğim.

Kız maaşallah hepsini nasıl yaptınn????
Yaptım bir kuvvet işte :)
Deprem çok korkuttu kızlar. Allah merhamet etsin bize inşallah yine olmaz. Bazen unutuyoruz da her şeyden şikayet ediyoruz, böyle felaketlerde de hatırlıyoruz aciz birer kul olduğumuzu. Her halimize şükür. Allah kimseyi evinden yurdundan etmesin inşallah.
,
Öyle gerçekten Amin
Günaydın :KK200:
İki gündür ev işlerinin yanından sağından bişeyler yapıyoruz :cool:
Ütüyü yaptım,dün evi topladım ,beslenme için Elmalı pasta yaptım,akşam yemeğini yaptım,dışarı çıkmam gerekti çıktım geldim .deprem konusundan biraz etkilendim gece doğru dürüst uyuyamadım :KK51:
Bugün
Sabah üzeri Küçük kızın Veli toplantısı var okula gideceğim ondan sonra bir bebek Mevlüt’ü var kısmet olursa oraya gideceğim.
Kolay gelsin canım

Back
X