- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Buyuk kızım tam bir hanımefendi de küçüğü böyle niyeyse![]()
enercisi fazla gelmiş poncigin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk kızım tam bir hanımefendi de küçüğü böyle niyeyse![]()
Ne anlatcaz birbirimize. Pisişik şeylerden konuşalım. Kokuyu alan gelir
Okuycagin insana faydali olup olmadığını biliyor musun canım. Hissediyor musun yaniben burdayim![]()
benlen muhabbet edebilirsin ama kalabaliktaki gibi helecanli olmayabilir canım
![]()
Ben korkarım kız öyle şeylerdenhahahaanlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var
onun testi var internette biliyo musun. 25 tane mi ne kart aciyosun aynısını bulmaya çalışıyosun doğru sayina göre seni kategoriye aliyo
![]()
Benim pisişik biseylerim yok kız ne varsa sende var. Ben tirsarim zatenhahahaanlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var
onun testi var internette biliyo musun. 25 tane mi ne kart aciyosun aynısını bulmaya çalışıyosun doğru sayina göre seni kategoriye aliyo
![]()
Çok gizemlisin gi. Cevap bekliyorum heyecanlı heyecanlı. Çayını cegirdegini alıp TV izlemeye mi gittin nettinhahahaanlat bakalım ne gibi psişik yeteneklerin var
![]()
enercisi fazla gelmiş poncigingeçen daireye bi arkadas kızını getirdi benimkinden bı kaç ay büyük. Allah'ım o kadar sakin ve güzel kucağında oturuyo ki babasinin imrendim valla. benimki ordan oraya girmediği oda gezmedigi servis kalmadi
![]()
en son müdürün odasında resim yapip bardak sularla kule yapiyodu
bide dönüp bana anne eksik bunlar dedi
![]()
kresteki bloklardan sandi kesin
![]()
Heriflerin gelme saati kızO da gitti yine tek kaldım. Kim gelecek acep ilk
İçerde TV izliyor ben bebeği uyutuyomHeriflerin gelme saati kız
Seninki nerde
Ben de kızımı uyutuyorum, benimki de içerde büyük kızımla oturuyorİçerde TV izliyor ben bebeği uyutuyom
Okuycagin insana faydali olup olmadığını biliyor musun canım. Hissediyor musun yani
Gözlerine bakınca ben okumalıyım diyor musunhmm genelde ağrısını hissederim karsidakinin:) o ne acı cekiyosa bende de aynısı oluyodu. sonra bı şekilde kapattım kendimi dışarıya. ama mesela negonunkini hissettim dün biraz sanırım![]()
Ben şokhmm genelde ağrısını hissederim karsidakinin:) o ne acı cekiyosa bende de aynısı oluyodu. sonra bı şekilde kapattım kendimi dışarıya. ama mesela negonunkini hissettim dün biraz sanırım![]()
Ben korkarım kız öyle şeylerden
Benim pisişik biseylerim yok kız ne varsa sende var. Ben tirsarim zaten
Sıkıntının ne kadar derin ya da yüzeysel olduğunu hissedebiliyor musun gözlerdenhmm genelde ağrısını hissederim karsidakinin:) o ne acı cekiyosa bende de aynısı oluyodu. sonra bı şekilde kapattım kendimi dışarıya. ama mesela negonunkini hissettim dün biraz sanırım![]()
Çok gizemlisin gi. Cevap bekliyorum heyecanlı heyecanlı. Çayını cegirdegini alıp TV izlemeye mi gittin nettin
Hadis Metni: Çocuğun küçüklüğünde yaramaz oluşu, büyüklüğünde aklının ziyadeliğidir.
Ravi: Hz. Amr İbni Ma'dikerib (r.a.)
Kaynak: Ramuz el e-hadis, 315. sayfa, 6. hadis
![]()
Aptallık ayrı şey. Saman altından su yürüten çocuklar var. Büyüünce de üç kâğıtcı oluyorlar. Çok gördüm ama yaramaz olan çocuk büyüyünce bir akıllı bir uslu bir terbiyeli oluyor.işte onun bi ayari vardır yaşimdi zaten kimse aptal demiyo ki çocuğuna
hepsi süper sonik zeka
her hareketini zekasına yoruyolar. bence benimki normal bi çocuk ama hareketli bı çocuk:)
Allah hayırlı yazılar yazsin evlatlarimiza:)