- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım sen çok kötü oluyorsun cidden, birine faydan oluyor ama sende etkileniyorsundün daha iyiydim ama diğer günler çok kötüydüm, diş sıkmamı biliyorsun zaten o yüzden latife yaptım
bu hafta gündüz bile ful sıktım dişlerimi, başım zonkkamaya başlayınca farkediyorum.
Sünnet bahane, temizlik şahane![]()
Tövbe estağfurullah mesajı yazarken de sıktığımı farkettim dişimivalla ben bu hafta sebepsiz yerimde oturamadan gecirdimsürekli dışarı hava almaya çıktım
özellikle salı çarşamba baya kötü oldum
bilmiyom normalde benim hayatim baya yolunda negombildiğim sıkıntılı bi sevdigim de yok yakinimda. belki de senin iç sıkıntındır. belki de uzun zamandir aramadigim birinin sıkıntısıdir. ama su an dişlerini sıkan sensen yapma
konusurken bile mi geriliyosun napiyosun
anam bı söyle temiz kadın olamadim yaanam beni dünya çöp gününde mi doğurdu napti
![]()
Banyo sürtmek demeyeydin iyiydi, meşhur konu geldi aklımaTamam söyleyin nereyi temizleyim,bulaşık mi yikayayim yatak odası mi toolayayim napayım soyleyin,tamam. Banyo mu surteyim napayım![]()
Tövbe estağfurullah mesajı yazarken de sıktığımı farkettim dişimihatta yine sıkıyorum of dedim
Canım ya teşekkür ederim sevilmek çok güzelcidden ben seni çok seviyorum ama biliyo musun:) büyük ihtimalle sen de bana değer veriyosun beni seviyosunçünkü herkeste olmuyo bu:)
ama sıkma artık yeter negodişlerin dökülür valla
Bende ne var kız beni de söyle. Benide sevcidden ben seni çok seviyorum ama biliyo musun:) büyük ihtimalle sen de bana değer veriyosun beni seviyosunçünkü herkeste olmuyo bu:)
ama sıkma artık yeter negodişlerin dökülür valla
Canım ya teşekkür ederim sevilmek çok güzelbende seni seviyorum, uzun uzun ayrıntılı mesajlarını, detayları atlamamanı.
Elimde değil ki canım istemsiz sıkıyorum![]()
Hoş geldin aramızaKizlar tam benlik bir yer temizlik yapmayı seviyorum ama bir türlü toplu kalmıyor 11yasinda oğlum 9yasinda kızım birde 2aylik oğlum var bir duzeni oturtamadim doğum yaptığından beri bebek durmuyor malum nasıl yapcam bana bir akıl verin buraya yazarken bile durmuyor bebisim
Üzülme kız. Böyle şeyler oluncada insanın eli ayağı kitleniyorSabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Hiç iş yapmadım Bi bulaşık makinesini yerleştirdim. Bugün görümceme gidecektik yolda girdik birbirimize. Sinirimden ağladım. Şimdi de görümcedeyiz kp canımı sıktı. Offff
Evet dün konuştuk, düne göre iyiyim ama bir saat olmadı beni yine delirtti çılgın üçlü odama kapattım kendimi başıma ağrı girdi deminden beri, burayı açıyım da kafam dağılsın dedimsenin baş ağrısı geçmez ki o zaman amaama dünkü kafa ağrın yok sanırım hafiflemiş:) dün mü konuşmuştuk biz kaşlardan yukarısı kafan flan mi ağrıyo diye sormuştum :)
bu konu kapanmazsa ağrı tekrar tavan yapacak sanki![]()
dalgalanip duran bı ağrın varsa şu an o sensin
![]()
Bende ne var kız beni de söyle. Benide sev❤
Evet dün konuştuk, düne göre iyiyim ama bir saat olmadı beni yine delirtti çılgın üçlü odama kapattım kendimi başıma ağrı girdi deminden beri, burayı açıyım da kafam dağılsın dedim
Seni yormayalım daha fazla, kapatalım konuyu ❤
Tamam. Önce çay iciyim,sonra sigara. Sonra bide Nescafe ictiktennn sonra yıkayacakBanyo sürtmek demeyeydin iyiydi, meşhur konu geldi aklıma
Bence bulaşığı hallet şimdi![]()
Sabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Hiç iş yapmadım Bi bulaşık makinesini yerleştirdim. Bugün görümceme gidecektik yolda girdik birbirimize. Sinirimden ağladım. Şimdi de görümcedeyiz kp canımı sıktı. Offff
Senin kaynana müzelikkızı o zaten allahlik
eşim samdanin hisleri kuvvetli gördüğü rüyalar hep çıkar demiskadın o zamandan beri sürekli haberci rüyalar gördüğü için anlatiyo
bide hisleri kuvvetli ya sürekli esime hasta mısın oğlum diye soruyo
![]()
ben kayınvalidemden aşırı kötü etkileniyorum. kadında gram merhamet gram iyi niyet hissetmediğim için bu haldeyiz zaten![]()
Sen canını sıkma, onların canını sıkSabahtan beri içimde bir sıkıntı vardı. Hiç iş yapmadım Bi bulaşık makinesini yerleştirdim. Bugün görümceme gidecektik yolda girdik birbirimize. Sinirimden ağladım. Şimdi de görümcedeyiz kp canımı sıktı. Offff
Bu hafta aynen böyle hissediyordum ben, artık eskidi gibi olamıycam sanırım diyordumbence sen de empatlik var her hangi bi insanin durumuna üzülüp dertleniyosan sıkıntısını hissedip etkileniyosan öyledir.
tavsiyem ilgini dağıt terliksu. yogunlasmamaya çalış. yoğunlaştıkca artar çünkü. bide dediğim gibi uzak dur haberlerden seni etkileyen filmlerden falan. çok tehlikeli bişey çünkü. depresyona girmissin gibi his kapliyo. asla hareket edecek enerjin olmuyo. içindeki bütün kuşlar göç etmiş gibi oluyo insanın bütün neşe gidiyo:)