• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

bebem isyankar be negom:KK70:
kocam aksam gitti işe. tutturdu benimki babacim, babasi sarıl, baba geeellll diye:KK70: :KK70: kaç saat sürdü uyumasi bilmiyom valla uyuyup kalmisim. gözümü bi açtım uyumus:KK70: :KK70: ama kalkamadim yerimden 🤦
Amaan yavrum ya 😂
Hepsi lazım bakalım hangilerini yapabilirim

Sen verdiğin ödevleri yapmıyor musun nego😅 daha geçenlerde petek cam sildirdin 😅
Öğretmenin verdiği ödevi yaptığı nerde görülmüş :KK53: Petekleri sık siliyorum küçük leke yapıyor, camı da soğuk diye silmedim hiç, soğuk da silersem hem baş hem boyun ağrısı çekiyorum maalesef :/
bu arada ödevleri seçtim ben:)

muslukları parlatmak
nevresim değiştirmek:)

bir cumartesi klasiği olan çamaşır yikamak
bitmeyen cile mutfak toplamak da yapacağım diğer işler:)

eşim sabah işe gitti öğlen gelebilirim dedi sanki yarım kulak öyle duydum:KK70:
gelince ona da evi toplatip süpürge tutturayim

kendimi azlettim ev işlerinin bi kısmından 🙄🙄
İyi yapmışsın kocalara acımak yok 😂
🤣🤣🤣
Tezimi bitirmeye çalışıyorum. Diğer sınavı çok şükür hallettim.

Aklım tezde olduğu için eve odaklanamıyorum:KK43:
Allah kolaylık versin canım
Ne güzel ödevler böyle çok olunca hepsini yapasım geliyor 😂 sonra zayıf halka olduğumu hatırlıyorum. 😂 Ama bugün içimde yine bir sıkıntı var bu saat oldu sadece yatakları topladım. Kahvaltı yapıcam canım istemiyor. Canım ağlamak istiyor. 😂
Canım eşle ara bozuk olunca böyle oluyor. Müzik aç bir keyfin yerine gelsin
Anowwww kız bugün ne çok ödev vermişsin
Birini seçin dedim ya 😂

Amaan yavrum ya 😂

Öğretmenin verdiği ödevi yaptığı nerde görülmüş :KK53: Petekleri sık siliyorum küçük leke yapıyor, camı da soğuk diye silmedim hiç, soğuk da silersem hem baş hem boyun ağrısı çekiyorum maalesef :/

Birini seçin dedim ya 😂
Toplu görünce İnsanın gözü korkuyor 😀 gerçi benim bir şey yapabildiğim yok yaa

Amaan yavrum ya 😂

Birini seçin dedim ya 😂

negocum :)
kurtlarla koşan kadınlar diye bi kitap var. baya ağır bi kitap. ama çok güzel bi kitap. ben daha üç rakamli sayfalara gecemedim:KK70: ama okusan çok faydalanabilirsin:)
hakkında çok güzel yorumlar da var :)

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane kuzum sen de al bence bu kitabı belki halsizligine bir çare olur:) tabi önce araştır kafana yatarsa al

Göynüm grip oldu bir takım buhranlardayım

göynüne geçmiş olsun o zaman Bonus :(

bu aralar buhranda olmayan yok sanırım ya. 2020 Gulyabani gibi geldi 🤦 inşallah sonunda kemal sunal olarak çıkarır maskeyi de güldürür bizi🙄

daha iyi misin peki bonus

Geçmeyen baş ağrısı yapmışlar.. 😵😵
Azcik uyuyayım dedim, oğlum bir türlü durmadı.. ufff..
Geçmiş olsun canım :( gazımi varki acaba belki vermişlerdir ilaç onu ver. Bide benim oğlan durmadi gında ben kimyon yemeklere atılan onu kaynamış suya atar içerdim emzirince oda rahatlardi belki yapiyosun dur soyleyim dedim :) bide erkek bebeklerin kjz bebeklerden daha çok gazı oluyor derler. Bide huysuz bebekler için süre var ben onu açardım uyurdu bazende saç kurutma makinası sesi onuda baya dinledik biz belki fayda eder.

Geçmiş olsun canım :( gazımi varki acaba belki vermişlerdir ilaç onu ver. Bide benim oğlan durmadi gında ben kimyon yemeklere atılan onu kaynamış suya atar içerdim emzirince oda rahatlardi belki yapiyosun dur soyleyim dedim :) bide erkek bebeklerin kjz bebeklerden daha çok gazı oluyor derler. Bide huysuz bebekler için süre var ben onu açardım uyurdu bazende saç kurutma makinası sesi onuda baya dinledik biz belki fayda eder.
Yapıyorum cnm..
Aksi gibi ne zaman başım ağrisa veya rahatsız olsam huysuzlanio.
Daha yeni uyudu ama benim uykum kaçtı.🥴
Artık eşim gelince o bakacak ben uyuycam insaAllah 🤲

Yapıyorum cnm..
İnşallah uyuyabilirsin canım :) o banada olur bebiş uyuyunca benim uykum giderdi o uyanınca beni uyku basardı sinir olurdum :)

Yapıyorum cnm..

bebekler huzursuzluğu hisseder ya delicim ondan huysuzlaniyodur.
ben muzikle uyutuyodum kolikti. bide saç kurutma makinesi sesine uyurdu. ses olduğu sürece uyanmazdi. ilk zamanlar kullandim ama sonra kendi kendine uyuyamaz diye düşünüp kesmistim. bi dene istersen belki uyur müzikle falan.

ama yorgunluk uykusuzluk insanı çok etkiliyo. inşallah uyursun eşin gelince

Toplu görünce İnsanın gözü korkuyor 😀 gerçi benim bir şey yapabildiğim yok yaa
E sen yapma artık bir zahmet :anneadayı:
negocum :)
kurtlarla koşan kadınlar diye bi kitap var. baya ağır bi kitap. ama çok güzel bi kitap. ben daha üç rakamli sayfalara gecemedim:KK70: ama okusan çok faydalanabilirsin:)
hakkında çok güzel yorumlar da var :)

Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane kuzum sen de al bence bu kitabı belki halsizligine bir çare olur:) tabi önce araştır kafana yatarsa al
Ben okurum canım sayfa sayısı mühim değil, beğenmem yeterli 😃 500 küsür okumuşluğum var ama bakayım dediğine 😘
Göynüm grip oldu bir takım buhranlardayım
Göynünü sar sarmala sıcak iyi gelir ona 😍
Geçmeyen baş ağrısı yapmışlar.. 😵😵
Azcik uyuyayım dedim, oğlum bir türlü durmadı.. ufff..
Geçmiş olsun canım :/
Kızlar merhaba size bir sorum olucak hafif koyu sarı tonlarında nevresimim var yıkamaya atıcam ama yanına hangi renk çamaşırları koyabilirim acaba yardımcı olur musunuz
Açık renklilerle olur, koyu renkler rengini döndürebilir, kırmızı, koyu mavi gibi renk vereceklere dikkat etmek lazım

E sen yapma artık bir zahmet :anneadayı:

Ben okurum canım sayfa sayısı mühim değil, beğenmem yeterli 😃 500 küsür okumuşluğum var ama bakayım dediğine 😘

Göynünü sar sarmala sıcak iyi gelir ona 😍

Geçmiş olsun canım :/

Açık renklilerle olur, koyu renkler rengini döndürebilir, kırmızı, koyu mavi gibi renk vereceklere dikkat etmek lazım
Teşekkür ederim

İçindeki sıkıntıyı allah hayırlara çıkarsın inşallah. Eşin görümcen için falan aglamak istiyorsan ağlama kiz valla değmez ler. Kızın yemiyor diye ise onu hele boşver benimkide yemiyor delirdim çıldırdım eşimi hasladim bi işe yaramadı :) bana zayıf diyene şizofrenim ben çocuk yemek istiyor kendim yiyorum diyorum :p
Eşimi değilde ailesine artık tahammülüm kalmadı. Çocuk için de aynı yine etmedi kahvaltısını aynen bende öyle diyorum ilk önce annesi olarak ben yiyorum sonra kalırsa ona veriyorum o da kalırsa işte diye insanlar densiz.
eşimin ailesi veya eşin sıkıntılysa o his hiç geçmiyor be kuzu🤦
Allah hayırlara vesile kılsın sıkıntını. aç bı müzik falan dinle yüksek sesle. duş al ya da. veya herşeyi bırak dışarı çık. kahvaltıyı boşver bi simit yesen yeter🙄
Elemneşrah suresini dinledim seline duası varmış onuda açtım birsz iyi geldi. Aynen o sıkıntı hiç geçmiyor nefret ediyorum sanırım.
Amaan yavrum ya 😂

Birini seçin dedim ya 😂
Eşimle aram bozuk değil manyak kendi kendine küstü barıştı 😂 derdim ailesi. Öyle arsız öyle umursamazlar ki şaka yapıyorlar güya insanı delirtiyorlar öyle rahatlar ki beni öldürürler onlar ölümsüzlüğü bulur. 😂

Eşimi değilde ailesine artık tahammülüm kalmadı. Çocuk için de aynı yine etmedi kahvaltısını aynen bende öyle diyorum ilk önce annesi olarak ben yiyorum sonra kalırsa ona veriyorum o da kalırsa işte diye insanlar densiz.

Elemneşrah suresini dinledim seline duası varmış onuda açtım birsz iyi geldi. Aynen o sıkıntı hiç geçmiyor nefret ediyorum sanırım.
Eşimle aram bozuk değil manyak kendi kendine küstü barıştı 😂 derdim ailesi. Öyle arsız öyle umursamazlar ki şaka yapıyorlar güya insanı delirtiyorlar öyle rahatlar ki beni öldürürler onlar ölümsüzlüğü bulur. 😂
Ah o eş ailesi yokmu :( Önceden tek börülcem e eltime sinir olurdum şimdi bide kızları çıktı başıma :sinirli: bozma moralini canım geliyim dövelim sonra benimkileri doverik :KK48:

Ah o eş ailesi yokmu :( Önceden tek börülcem e eltime sinir olurdum şimdi bide kızları çıktı başıma :sinirli: bozma moralini canım geliyim dövelim sonra benimkileri doverik :KK48:
Ayyyy ne güzel olur. Bence eş ailesi denen şey hiç olmasa. Bak yabancılara kv kp görümce elti derdi yok. 😂

Bu topikte herkes depresyonda kalkın,benim gibi hamarat olun. Sabahtandir elimde çay karşımda TV,kadınlar klubu geziyom. Ne bu herkeste bir buhran.

Nego bu saate kadar kahvaltı ve çay içtim hala daha çay icmekteyim beni merak etme. Yaptıklarını yazınca gözlerin yerinde fırlayacak bana güven 😎

Back
X