• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

benim kaynanam da sürekli temizlik yapıyo baksan:KK70: :KK70: su pis halimle daha temizim bence. en azından yer sildigim bezle tezgah silmiyorum. hanur yoğurdugim legene su koyup yer silmiyorum:KK70: :KK70:

şimdi pis var pis var. bence sen temiz ama enerji yetmezliği yasayan bi kadinsin:KK66:
Canımsın ♥️Temiz olmaya çalışan diyelim 😎

Canımsın ♥Temiz olmaya çalışan diyelim 😎

sen de cansin😍 elbet bu halin de geçer. elinden geleni yaparsin. hava soguksa zaten bisey yapilmiyo terligin dediği gibi. birazcik güneş ciksin yavaş yavaş baslarsin:)

Uuuuuuuuu çok fena sesli güldüm aman Allahım 😂😂😂😂

yaaa bu kadın da cok temiz geciniyo ama :D :D ben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince:D :D

bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde:D :D

ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden:D

sen de cansin😍 elbet bu halin de geçer. elinden geleni yaparsin. hava soguksa zaten bisey yapilmiyo terligin dediği gibi. birazcik güneş ciksin yavaş yavaş baslarsin:)
Terlik dile gelmiş aman Yarabbi😂😂ay kızlar çok güldüm ben son 10 dk dır ağlamayalım hep böyle mutlu olup gülelim ya yine depresyona girmek istemiyorum çok korkuyorum yine girerim diye

yaaa bu kadın da cok temiz geciniyo ama :KK70: :KK70: ben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince:KK70: :KK70:

bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde:KK70: :KK70:

ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden:KK70:
Ağzın ne diir gi. Tövbe

yaaa bu kadın da cok temiz geciniyo ama :KK70: :KK70: ben çok korkuyom tanimadigim insanların evinde bisey ikram edilince:KK70: :KK70:

bu manyak bide mutfak telini almış banyodaki tuvaletteki lavaboları ovmus kuzenin evinde. kuzen tesadüfen görmüş. sessizce atmış teli. bi daha da yalnız birakmamis evde:KK70: :KK70:

ben en çok temizlik yapandan değil de ben temizim diyenden korkuyorum bu psikolar yüzünden:KK70:
Uuuuu ları çoğaltcam şimdi ben de böyle insanların evinde bişey yemeye korkuyorum tanımadığım bir insanın evindeki hijyen kuralları nasıl bilemiyoruz aşure dağıtıyorlar Allah affetsin ben herkesinkini yemiyorum nabayım

Back
X