- 13 Şubat 2019
- 3.720
- 17.096
- 128
alinan gogusu inceliyorlardi icindeki parcalar dagilmis yani ameliyat olmadan kisa sure once.Yeni mi saçılmış. Kemoterapi alıyor muydu
almicaksin dediler ama 1 sene alicak kemoterapi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alinan gogusu inceliyorlardi icindeki parcalar dagilmis yani ameliyat olmadan kisa sure once.Yeni mi saçılmış. Kemoterapi alıyor muydu
Ben fırına gitmeye devam edeyim,çok muhattap olmayalım samdanim. Sana uymak istemiyorum![]()
İnşallah iyi olur canım benimalinan gogusu inceliyorlardi icindeki parcalar dagilmis yani ameliyat olmadan kisa sure once.
alinan gogusu inceliyorlardi icindeki parcalar dagilmis yani ameliyat olmadan kisa sure once.
Negom işten geldim yemek yedik mutfakta oturuyorum mutfağı toplayıp beyaz eşya yüzü sileyim bu gün....18 Ocak Ödevi
İçinizde ki enerjiyi hissedin, Allah bize sağlık vermiş, elimiz ayağımız tutuyor, evimiz dağınık olunca enerjinizi siz farketmeden emer. Bugünün mottosu evim de düzenli kafam da olsun
Ödevlere geçelim, yine seçenekli veriyorum size uyanı yaparsınız.
Nevresim değiştirmek
Muslukları parlatmak
Çantalarımızın içini düzenlemek
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Beyaz eşyaların yüzünü silmek
Seçin beğenin alın
@Bonus
H hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Bns
@xAnteros
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
@yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
kk birinci noteri
Niloyatospikk
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz
insaAllah ya..oy maşallahdaha çok minnakmis annesi ya:) inşallah düzene girersiniz. eşin iki hafta evde olsa kırkı çıkmış oluyo hemen hemen dediğin gibi gece uyur belki:)
insaAllah ya..
Vallahi kızım hiç sıkıntı çıkarmadı gece uykusu konusunda umarım ablasına çeker..
Bende rahat rahat uyurum
Cok gecmis olsun canımalinan gogusu inceliyorlardi icindeki parcalar dagilmis yani ameliyat olmadan kisa sure once.
Sabırsızlıkla bekliyorum,tembel olacağın günleri.yooo muhatap olalım![]()
bak tembelliğim tutulunca best kankin ben olurum
beni ekmegimle yargilama bayan x
![]()
Samdan harika görünüyor bunlar
Canım ben iyi sanıyordum annen, en son öyle yazmıştın, iyi diye daha da sormadımkemoterapi almaya basladi ya kilolu.bir kadindi yuzu cokmus sararmis onceden daha iyidi![]()
Kolay gelsin canımNegom işten geldim yemek yedik mutfakta oturuyorum mutfağı toplayıp beyaz eşya yüzü sileyim bu gün....
Yat uyuİyi akşamlar marotona mi gitsem acabaise gönderdim eşimi çocuklarıda doyurdum :)
Ayy bayılazaam burası temizlik düzen sayfası, arkadaşları işe teşvik etmemiz lazım yatmaya değilYat uyu![]()
tesekkur ederim Allah razi olsun caniminşallah şifa bulur canim. en azından farkedip önlem alabilmisler
Allah yardımcınız olsun çok yıpratıcı bi süreç
Allah tez zamanda şifa versin inşallah annene canım bol moral önemli annene destek ol canım bol bolinsallah canim ya Allah razi olsun . gogsunu tamamen almislardi geriye kalan ihtimal de olsa minik.parcalar sacilmis.vucuduna suresi var en azindan biraz o rahatlatiyor
cok tesekkur ederim canim Allah razi olsunCok gecmis olsun canımrabbim şifa versin yardımcınız olsun
![]()
amin Allah razi olsun.Allah tez zamanda şifa versin inşallah annene canım bol moral önemli annene destek ol canım bol bol