- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
Sağol canım, bugün de belim öyle bir ağrıyor ki, inat ettim bugün bitecek ütüKolay gelsin canım![]()

Hadi kolay gelsin canımKahvaltı bitti temizliğe basliyorum mmup uzun listeyle görüşmek üzre
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım, bugün de belim öyle bir ağrıyor ki, inat ettim bugün bitecek ütüKolay gelsin canım![]()
Hadi kolay gelsin canımKahvaltı bitti temizliğe basliyorum mmup uzun listeyle görüşmek üzre
![]()
20 Ocak Ödevi
Bulaşık makinesi içini temizlemek, boş çalıştırmak (sirke kullanıyorum ben temizleyici yoksa evde)
Bir çekmece düzenlemek
Obje, çerçeve vs tozunu almak
Bonus
@hasbeenandgone
@ladymadyninablasi
terliksuu
@Delft
@Ataayemi zeynepyu
@Psidan
@Kirmizi pabuc
@Numanayse
Bns
M Musluk Suyu
@Dilos06
@Lices_s
@Anka
@zebekine
yorgun anneanne
@s i d e l y a
@Feslegen Kokulu Nane
@Bea Smith
@kedicelik06
@samdan
@MenekseSare
@Niran Nevra
@emtllah93
@enenisa
Bayan X diyeceksiniz
@Tekhus12
@nurask1
Bizim burda zaten hiç bişey bulunmuyorçok teşekkür ederim. Aa bide unuttum kv me sordum 7 fatiha yi okuyup başından ayak parmağına kadar kendini sivazlasin dedi sonra bardağa okusun yine 7 fatiha içsin dedi, bi komşum var bide ona sorcam aklımda onunda cevabını söylerim.
Umarım aktif olmayisimdan,kahvaltı yapıp,odaları toplayıp,oturma odasını supurdugumu anlamisinizdir. Nego yaz bunları gör nasıl calisiyom. Amele gibi![]()
Güneş var bonus,içimdeki temizlik canavarı çıktı.Ne kadar çalışkan bir arkadaş
Sen deyince bi dışarı baktım farkettim onu camların kiri gözüktü.Güneş var bonus,içimdeki temizlik canavarı çıktı.
Burda baya baya güneş,bulut yok. Bugün zorlayalim,yarın yatarız.Sen deyince bi dışarı baktım farkettim onu camların kiri gözüktü.
Tamda güneş değil aslında parçalı bulutlu çokta şey yapmasak mı
Sivas üzeri gidecektik negom gece buraya da kar yağmış vazgeçtik güründen geçiyoruz biz oralar çok karlıdır şimdi arabayla zor olur :)
içine koydum çalıştırdım makinayıNeresine koydun abla sirkede kötü kokuyor biraz
içine koydum çalıştırdım makinayı
vallah güzel kokuyor kız tertemiz olmuş
söyle yaptım makinayı çalıştırdım suyu ısınınca direk döktümDetejan gözüne mi? Parlatıcı gözüne falan koyunca asitli olduğu için bozuyormuş oraları eski makinemde sorun olmuştu
Tamam direk içine daha mantıklı bende akşam yapimsöyle yaptım makinayı çalıştırdım suyu ısınınca direk döktüm
kapak kısmına
İlaç kullanmaktan artık çocuk bıktı. Sabah kustu bir de. Calpol verdim. Sürekli aynı grip ilacını kullandı çocuk bağışıklık mı sağladı ne oldu anlamadım iyileşmiyor.Çok teşekkürler canım sanada geçmiş olsun2 ay olcak evin içinde dönüp duruyor delirecem
![]()
Ben hep maratondayim canım. Gizli maraton. Kimseye demeden gizlice sessizce yapıyorum.