• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım o kendi kendine geçer diye bekliyorsundur belki. Ama geçmiyor katlanarak artıyor. Bugün tekrar göründüm oğlana gitmisken. Anksiyete ilacını kesti lüzum yok dedi ama sakinleştirici verdi. Bu ilacı içince mini mini minnoş bir anne ve eş oluyorum. Bebek emmeyince tedavime devam edeyim dedim. Yıllarca tedavi olmayıp kendime çok çektirdim. Şimdi ki aklım olsa koşa koşa giderdim. Çok yıpratıcı çünkü
Sakinleştirici ne verdi kuzum

Stalin gibi bişey di bakıp yazarım birazdan bebek ayağımda şimdi canım. Mavi mavi küçük gökyüzü ilaçları
Anladım canım inşallah iyi gelir bende de can sıkıntısı bi mutsuzluk hali var niye bilmiyorum böyle bi bıkkınlık var niye oluyor bilmiyorum korkuyorum böyle olunca da depresyona mı giricem kötü olucam diye bi korku geliyor

Anladım canım inşallah iyi gelir bende de can sıkıntısı bi mutsuzluk hali var niye bilmiyorum böyle bi bıkkınlık var niye oluyor bilmiyorum korkuyorum böyle olunca da depresyona mı giricem kötü olucam diye bi korku geliyor
Mutsuz gibi durmuyorsun kız maşallah iyisin. Zaman zaman herkeste oluyor dediğin durum. Daha iyi Olcan sen bak da gör ❤️🤗

Mutsuz gibi durmuyorsun kız maşallah iyisin. Zaman zaman herkeste oluyor dediğin durum. Daha iyi Olcan sen bak da gör ❤🤗
Ay durmuyorum dimi canım ara ara olur dimi bi ruhuma daralma bi mutsuzluk bıkkınlık hali geldi canım çok sıkıldı depresyona giriyorum diye korktum normal olur dimi sizde de oluyor mu ara ara inşallah daha iyi olurum herkes iyi olsun ben de

Geçmişi okumadim,
Melekleri hasta olanlara geçmiş olsun, Rabbim şafi ismimin hürmetine şifalar nasip etsin.🤲
Doğum yapan arkadaş hayırlı uğurlu olsun. Rabbim analı babalı büyütsün..🤲❤️❤️

Nego Nego eve girince başım ağrıyor dedin ya, acaba birşeyler mi var evde..Ne bileyim o mesajını okuyunca içime öyle birşey doğdu..

Back
X