- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldanma çocuksu masum yüzüme......aldanma romantik görüntüme odunum ben![]()
Bunları yapan sen misin valla süper:)Sildim pin bağlantılarını adım çıkıyormuş![]()
Hâlâ adın çıkıyor T ile başlıyor de miiiiSildim pin bağlantılarını adım çıkıyormuş![]()
Yok canım nerdeeeeee kasnağım var kaktüs yapmak için ip, punch ve amerikan bezi de aldım ama bir türlü başlayamadımBunları yapan sen misin valla süper:)
Nasıl yaaaaaHâlâ adın çıkıyor T ile başlıyor de miiii![]()
Çok güzel ben bu kadar yapamasam da kanaviçe yapıyorum :)Yok canım nerdeeeeee kasnağım var kaktüs yapmak için ip, punch ve amerikan bezi de aldım ama bir türlü başlayamadım![]()
Şimdi yok ama ben gördüm gördüüümmNasıl yaaaaaHâlâ mı?
Gittim hemen pp, kullanıcı adı, isim ne varsa değiştimŞimdi yok ama ben gördüm gördüüümmaramızda
![]()
Ben en son ortaokulda etamin yapmıştım galibaÇok güzel ben bu kadar yapamasam da kanaviçe yapıyorum :)
Pinterest mağduruyum
Ben de evlendiğim ilk sene yaptım en son taze gelincikken şimdi onu da yapmaz oldumBen en son ortaokulda etamin yapmıştım galiba![]()
Hiç anlamıyorum o pinterest şeysinden bir kere üye olayım dedim beceremedim daha da inat ettim kendilerinePinterest mağduruyum![]()
Çok güzel fikirler var tavsiye ederimHiç anlamıyorum o pinterest şeysinden bir kere üye olayım dedim beceremedim daha da inat ettim kendilerine![]()
Çok güzel stres atılır ya bunlarla. İğneyi batır çıkar, batır çıkar. Vodoo bebeği gibiBen de evlendiğim ilk sene yaptım en son taze gelincikken şimdi onu da yapmaz oldum![]()
Sakin bir zamanımda bi daha deneyeyim :)Çok güzel fikirler var tavsiye ederim![]()
Sakin bir zamanında kesinlikle bir daha denemelisinSakin bir zamanımda bi daha deneyeyim :)
Evet stres falan kalmıyor insanda taki yaptıklarına yancı çıkana kadarÇok güzel stres atılır ya bunlarla. İğneyi batır çıkar, batır çıkar. Vodoo bebeği gibi![]()