• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben dün ne yapmıştım hatırlarsam yazayım 😂

🌟 Yatakları düzelttim
🌟 Çamaşır katladım yerleştirdim
🌟 Bütün evi süpürdüm, sildim, toz aldım
🌟 Bulaşık makinesi boşalttım
🌟 Bir kaç kere mutfak toplama faslı
🌟 Çamaşır astım topladım
🌟 Oturma odasının koltukları çekip süpürdüm ekstra olarak
🌟 Eliptik bisikletimi odaya taşıdım

👀 minerva ben o mavi filtreyi sabunla yıkıyorum sadece suyla diyo ya hani 👀
Canım benimkinde filtre yok ki. Yoksa var mı :rolleyes: Dyson parquet süpürge. Toz haznesini sadece kuru bezle siliyorsun.

Canım benimkinde filtre yok ki. Yoksa var mı :rolleyes: Dyson parquet süpürge. Toz haznesini sadece kuru bezle siliyorsun.
Kız sende herşeyi pahalı pahalı almışsın sonra bi işe girişcem ama para biriktiremiyom diyon😅

Filtre hepsinde varda bazıları yıkanmıyor yıkansa bilirdin.
Özellikle seçme sebebim filtreydi çünkü. Eski süpürgemde hepa filtre ve bir filtre daha vardı ama o kadar çok tozlanan parçası olurdu ki, hepsini yıkardım.

Zaten ne iştahın vardı ki 🙁 zamanı şimdi canom ne diyim mide için pek parlak bişey denemiyo gebe kadına.
Dr ne zaman?
Hiç sorma ya 😏 dün resmrn meyve ve pekmez şerbetiyle geçirdim günümü. Doktor yarın 😍😍

Şöyle sayfaya asalım 😁
images.jpeg-4.webp

Kız sende herşeyi pahalı pahalı almışsın sonra bi işe girişcem ama para biriktiremiyom diyon😅
Kız onu herif aldı ama canıma yetmişti artık canım. Hamileyken istiyordum ondan fiyatı daha uygundu. Almadı. Sonra tutturdu şarjlı alıcam diye, bir triplendik biz bir ay falan ben elektrikli istiyorum o şarjlısını. Fiyatı da aynı. Neymiş ben evde yokken evi temizlemesi kolay olurmuş. Fişe tak süpürge çek derdi olmazmış. Eski süpürgem çekmiyor halıları süpürürken ölüyorum. Fıtık oldum sandım bir ara o derece. Biz aldığımızda fiyatı 2700 civarıydı. Ben bir şeyi pahalı diye seçmem ki özelliklerine bakarım, incelerim. Yıllarca kullanabilmeyi isterim. Ayrıca aşk olsun, beklemeye dayanamadım buharlının ucuzunu aldırdım ya kız.

Back
X