- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.184
- 898
Yerimdeyim çay içiyorum vallabi yerinde dur be kadın![]()
Biz günü yarıladık, büyüğüm uyuyor diyor yaBen küçüğüöü yedirdim, koltukta sıcak su torbası ile bdv takılıyordum. Büyüğüm bilem daha uyanmadı öretmenim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerimdeyim çay içiyorum vallabi yerinde dur be kadın![]()
Biz günü yarıladık, büyüğüm uyuyor diyor yaBen küçüğüöü yedirdim, koltukta sıcak su torbası ile bdv takılıyordum. Büyüğüm bilem daha uyanmadı öretmenim![]()
Koş samdan maraton varmış. Ben de seni kahve eşliğinde seyredeceğim![]()
milleti maratona koşup koşup kendin çay keyfi yapıp izliyon demiYerimdeyim çay içiyorum valla
Biz günü yarıladık, büyüğüm uyuyor diyor ya![]()
Şom ağzıma biber süreyim, merdiven kapısı gıcırdadı. Uyandı işte, mutlu musunYerimdeyim çay içiyorum valla
Biz günü yarıladık, büyüğüm uyuyor diyor ya![]()
oo burda serbest olalı çok olduNe yatağı 6.30 san beri ayaktayım. Eşim de geceden beri balık da
Mangal semaver yasak burda corona yüzünden![]()

Ütü daha gıcık yaBen dün yaptım Negom. Bugün ütü yaparken maratoncuları izleyeceğim![]()
E evim derli toplu napıyımmilleti maratona koşup koşup kendin çay keyfi yapıp izliyon demi![]()
![]()
Ben enerji gönderdim Şom ağzıma biber süreyim, merdiven kapısı gıcırdadı. Uyandı işte, mutlu musun![]()
Koş samdan maraton varmış. Ben de seni kahve eşliğinde seyredeceğim![]()
Aman burda devam etsin yoksa piknik alanları dolar taşaroo burda serbest olalı çok oldu
ama gidemiyoz o ayrı![]()

Tespite bak beemilleti maratona koşup koşup kendin çay keyfi yapıp izliyon demi![]()
![]()
Bacım yapılacaklar listem;Ütü daha gıcık ya
E evim derli toplu napıyım
Ben enerji gönderdim 
Maratona kalk diye![]()
E hadi kolay gelsinBacım yapılacaklar listem;
Büyük minnak ile kahvaltı yapmak.
Mutfağı toplamak.
Mutfağı ve alt katı süpürmek.
Çamaşır toplamak.
Banyoyu yıkamak.
Makinemi kazan temizleme programında çalıştıracağım bir de sirke ve karbonatla. Bugün kendisine izin verdim bakım günü.
Ehe bu kadar.
Hiç demiyorsun ki, saat 11.07 hâlâ mı buradasınızYanlış tespit dıtttt![]()
![]()
Banane erken kalkan yol aldı bileHiç demiyorsun ki, saat 11.07 hâlâ mı buradasınız![]()
Bende çayımı alıp yanına ilisiyim. Başkan yardımcısiyim ya. Birlikte içelimBanane erken kalkan yol aldı bile![]()
![]()
En uzun listeyi okuyunca kalkmayanlar kalır böyle![]()
Gidiyorum bakBanane erken kalkan yol aldı bile![]()
En uzun listeyi okuyunca kalkmayanlar kalır böyle![]()