• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

yoğurt mayaladim, yarına çorba yaptım.
bulaşık makinesi boşaltıp tekrar doldurdum çalıştırdim.

çamaşır katlamam lazım. o toz beni mahfediyo:(
makineye çamaşır atarim.
başka naptim hatirlamiyom büyük ihtimalle yapmamisimdir bişey:D

yatmadan banyo tuvalet temizlesem iyi olur:)

ev, isi,spor, yemek,bebe:ruh::ruh::ruh:
Sabahtan beri yeni oturdum daha,sabah bulasik makinası,camasir makinası calisti astım topladim katladim yerleştirdim,koltuk örtülerini yikadim koltukları cektim süpür, sil,2kere supurdum nedense bi ara gene supurcem neden acaba:emir_bebek:
Elektronik esyalari silindi tamamdir o iste😀
Yemek yaptim,kek yaptim,supangle yaptim,borek yaptim,cocuklara bana degil gercekten,bulasiklari yerleştirdim bukadar:KK39:

Benimde bulaşık makinesi için geldiler ah birde beni görmeliydin o an L Lice_sss :KK17: Bitmek bilmeyen çamaşırları kuruttum topladım şuan katlamakla meşgulüm çamaşırları gören bizi kalabalık aile sanar oysaki sadece 2 kişiyiz odaları süpürdüm sildimmmm 🤦🏻‍♀️
Birde kızlar önerebileceğiz çamaşır yumuşatıcısı var mı?? Şöyle güzel kokulu şuan Abc kullanıyorum

Helloooğğ yarınki yemek menüleriniz nedir fikire ihtiyacım var
1592935479034.webp

Negoom zar zor yıkadım bulaşıkları. Makine olsa hemen yerleştiricem alışık değilim ki yıkamaya. Allah gördüğümüzden geri bırakmasın.
Ayrıca kahve Makinesi, su ısıtıcı ve mikrodalga da yok. Teknoloji hayatımızı ne kadar kolaylaştırıyormuş meğer....
Bu dediklerinin üçü bende de yok 😂
Su ısıtıcı var ama kaldırdım kullanmıyorum, kahve makinesi zaten yok mikro dalga vardı zararlı olduğu için verdim birine

Bu dediklerinin üçü bende de yok 😂
Su ısıtıcı var ama kaldırdım kullanmıyorum, kahve makinesi zaten yok mikro dalda vardı zararlı olduğu için verdim birine

bende tost makinesi mikrodalga kettle çaycı hiç biri yok:D :D

ama elektrikli cezve var😍😍

Benim malum konu negom doktora gitsem bir dert gitmesem bir dert Allah büyük ama tıbbın en zor hastasısın diyor artık doktor bana
Allah muradını nasip etsin canım :(
Tüm evi süpürüp sildim
Banyo wc yıkadım
Lavaboları yıkadım
Bir makine çamaşır attım astım
salonun bir camını sildim
Mutfağın camını sildim
Yemek yapıp bulaşıkları yerleştirip mutfağı kapattım eşim işe gitti çünkü:)
Birkaç parça da tişört ütüledim
Eline sağlık canım 😍
yoğurt mayaladim, yarına çorba yaptım.
bulaşık makinesi boşaltıp tekrar doldurdum çalıştırdim.

çamaşır katlamam lazım. o toz beni mahfediyo:KK43:
makineye çamaşır atarim.
başka naptim hatirlamiyom büyük ihtimalle yapmamisimdir bişey:KK70:

yatmadan banyo tuvalet temizlesem iyi olur:)
Eline sağlık canım 😍
Merhabalaaaaar bende yeni katılıyorum buraya
Hoş geldin aramıza 😊
ev, isi,spor, yemek,bebe:ruh::ruh::ruh:
Sabahtan beri yeni oturdum daha,sabah bulasik makinası,camasir makinası calisti astım topladim katladim yerleştirdim,koltuk örtülerini yikadim koltukları cektim süpür, sil,2kere supurdum nedense bi ara gene supurcem neden acaba:emir_bebek:
Elektronik esyalari silindi tamamdir o iste😀
Yemek yaptim,kek yaptim,supangle yaptim,borek yaptim,cocuklara bana degil gercekten,bulasiklari yerleştirdim bukadar:KK39:
Eline sağlık canım 😍
Helloooğğ yarınki yemek menüleriniz nedir fikire ihtiyacım var
Eki Görüntüle 2653530
Hiç bir fikrim yok 😂

bende tost makinesi mikrodalga kettle çaycı hiç biri yok:KK70: :KK70:

ama elektrikli cezve var😍😍
Tost makinesi 💜 ben aşkım o benim 😂
Ama dondurucu üstünde duruyor, tezgah da asla tutmam 😂 kullanınca, indiriyorum.
Elektrikli cezve bende de var ama sevmedim kahvesini, onu da kaldırdım 😂
Arçelik telve ister gönlüm 😍

Benimde bulaşık makinesi için geldiler ah birde beni görmeliydin o an L Lice_sss :KK17: Bitmek bilmeyen çamaşırları kuruttum topladım şuan katlamakla meşgulüm çamaşırları gören bizi kalabalık aile sanar oysaki sadece 2 kişiyiz odaları süpürdüm sildimmmm 🤦🏻‍♀️
Birde kızlar önerebileceğiz çamaşır yumuşatıcısı var mı?? Şöyle güzel kokulu şuan Abc kullanıyorum
Biz de 2 kişiyiz ama bizde de çamaşır hiç bitmez:) yumuşatıcı kullanmıyorum uzun zamandır ben

Back
X