• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

valla iyi kötü götürüyorsun da bu korona beni vurdu hepsi eve tikildi okul kapanınca ben kafayı yedim 3 aydır hatta bu ara ben korona oldum diye kendimi ihbar etmeyi düşündüm 😂😂belki hastanede dinlenirim diye sonra baktım ramazan geldi dedim kızım günaha girme😅😅
Allah yardımcın olsun 😆😆😆
Çok çocuk birbirleriyle uğraşmaktan anneyle uğraşamazlar diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. 😂😂😂

Nego bu aralar çok girip yazamıyorum. Evi taşıdık, yatak odası yoktu. Onu da bu hafta sonu hallettik, sanki tekrar ev taşımış gibi oldu.
Dün akşam gardırobu yerleştirdim, banyoyu yıkadım, iki sepet çamaşır katladım. Çarşaf takımlarını yıkadım.

Günayydınnss 💜

ecaa0c33ba34a6f048b800a37a037330.webp

hayırli olsun canım yeni evin😚
Nego bu aralar çok girip yazamıyorum. Evi taşıdık, yatak odası yoktu. Onu da bu hafta sonu hallettik, sanki tekrar ev taşımış gibi oldu.
Dün akşam gardırobu yerleştirdim, banyoyu yıkadım, iki sepet çamaşır katladım. Çarşaf takımlarını yıkadım.

Günaydın Nego Nego işten gidince temizleyim zaten duş alacaktım tam banyo temizleme günü 🧽🧹
Günaydın 🌸
Günaydınn 😍
Benim banyom 3+1 o yüzden üç gün sürebilir :KK70: :KK70: :KK70:
Günaydın 🌸
Ne güzel banyo 😍
Günaydın 💜
Bugün temizlik günüm banyo zaten var işin içinde 😂
Ama galiba ödevi yapıp bırakıyormuşuz ben şimdiye dek yanlış anlamışım, e o zaman sadece banyo temizliyim evi 💩 götürmeye devam etsin 😂😂😂
Günaydın 🌸
Yok sen doğru anlamışsın ev işine devam 😂😂
Günaydın canım 😙
Sabah sabah bi mutfak camı sildim, saat 12 de toplantı var, okula gitmedim evdeyim o yüzden. Banyoyu da kahvaltıdan sonra hallederim 😉 ama bütün gün banyo temizleyemem evdeki diğer işleri de birinin yapması lazım değil mi 😅
Günaydın 🌸
Eline sağlık canım 😍
Aa eklememişim 😅 ekliyorum yarın ki bildirim de olursun. Bugünü de yap tabi 😁
Günaydın negom,belki ben bütün gün banyo temizlemek istiyorum sanane :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Günaydın 🌸
Tamam canım sen öyle yap 😂😂
Eline sağlık canım 😍 yeni eve alışana kadar işler bştmsz5
Öfff 1 aydır kız 6 bucukta uyanıyor. Gece de rahat verdiği yok. Bu zamana kadar evin tüm kapılarını kapatıp ben uydum idare ettim ama. Şimdi kapıları tekmeliyor. Odasında oturup oyun bile oynamıyor. Bayılcam galiba ya delirdim bugün.
Allah yardımcın olsun benim küçük hep öyle anlıyorum
Günaydın kuzum dün yapmıştım ben onu 🙈
Bugün yine yaparım 🙆
Günaydın 🌸
Dün yapmışsın bugün yapmana gerek yok 😘
İlla son sözü ben söylerim sendromu :KK53:

Günaydın 🌸

Günaydın 🌸
Ne güzel banyo 😍

Günaydın 🌸
Yok sen doğru anlamışsın ev işine devam 😂😂

Günaydın 🌸