- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.450
Çok severdim heç sormaterliksuu ey gidi severdi temizliği
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok severdim heç sormaterliksuu ey gidi severdi temizliği
Can negom ya hiç unutmamış etiketlerde
Aynen canım sırayla yaparım insallah. Bende emmeyi bırakıp çişini öğrendikten sonra odasını ayırayım diye düşündümHepsini bi anda yapma canım. Birini yaptıktan sonra arada en azından arada 1hafta olsun. Mesela biz oğlumda da kızımda da önce emmeyi bıraktı sonra odaları ayırdık sonra da wc. Oğlumda süre daha kısaydı ama kızımda her birinin arası 3 4 ay sürdü.
özledikÇok severdim heç sorma
Yeğenim benimkinden 6 ay küçük o bizimkinden önce öğrendi biraz çocuğa biraz da annenin sabrına bağlı sanırsamGaliba bizimde öyle olur şimdiden vazgeçesim geldi
Yeğenim benimkinden 6 ay küçük o bizimkinden önce öğrendi biraz çocuğa biraz da annenin sabrına bağlı sanırsam
Aynen valla bizimki 3 gün direndi 4. Gün yaptı hem de alaturkaya bazen diyorum ki iyi ki geciktirmişimÇocukla ilgili tabiki gösterdiği yere işeyen çocuğa hangi anne sabırlı olmaz
Küçükken öğretcez diye 1 ay ya da aylar uğraşmak var büyüdümü 3-4 günde öğretmek var. Acele etmemek lazım
Aynen canım her cocugun farklı oluyor Kuzenimin kızı 2 yasına girmeden öğrendi mesela. Ben bi deneyim dedigim gibi agustos Eylül gibi olmazsa diğer yaza kalır galiba hayırlısı bakalımYeğenim benimkinden 6 ay küçük o bizimkinden önce öğrendi biraz çocuğa biraz da annenin sabrına bağlı sanırsam
Aslında ben de yaz diye diye ertelemişim hep maşallah evler sıcak bi de gözün üstünde oluyor sürekli tetikte oluyorsun kaçırdığı an zaten üst baş değişiyor hep gerçi bizimki gece kaçırmadı ama sürekli yokluyordum gece bile 1 ay önce kadar öğrendi bizimki Allah’a şükür üşütmediAynen canım her cocugun farklı oluyor Kuzenimin kızı 2 yasına girmeden öğrendi mesela. Ben bi deneyim dedigim gibi agustos Eylül gibi olmazsa diğer yaza kalır galiba hayırlısı bakalım
Masallah canım iyi olmus kardesi doğmadan aradan cıkmısAslında ben de yaz diye diye ertelemişim hep maşallah evler sıcak bi de gözün üstünde oluyor sürekli tetikte oluyorsun kaçırdığı an zaten üst baş değişiyor hep gerçi bizimki gece kaçırmadı ama sürekli yokluyordum gece bile 1 ay önce kadar öğrendi bizimki Allah’a şükür üşütmedi
Biraz da ondan eteklerim tutuştu yaMasallah canım iyi olmus kardesi doğmadan aradan cıkmıs
Geçmiş olsun bonus gencmiKuzenim kalp krizi geçirdi hastanede dua beklerim hepinizden
Geçmiş olsun bonus gencmi
Allah şifa versin canım çok gençSağol terlik 43-44 anca tam bilmiyorum
Geçmiş olsun canımKuzenim kalp krizi geçirdi hastanede dua beklerim hepinizden
Niye unutayım,gelemeyeceğini yazmıştın,habersiz bırakıp gitmedin kiCan negom ya hiç unutmamış etiketlerde