• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın ❤🍀

707eb2d278080037639aab7d02d0d57b.webp

Günaydın herkese, hayırlı sabahlar ✨

Sabah oğlanı besledim,
Odayı havalandırdım,
Makineye çamaşır attim.

Işlerle birlikte kendimi öyle bir salmisim ki, geçen gün teyzem görüntülü arayınca dedi nolmus sana diye :KK61: doğumdan sonra nasıl kilo verdiniz arkadaşlar, bir ben mi kilo alıyorum yahu, hamilelik pantolonları zor oluyor valla 🥺
Şimdi bir saç maskesi yapayım da, kendimi iyi hissedeyim bari, neşem yerine gelsin 🥺

Sabah oğlanı besledim,
Odayı havalandırdım,
Makineye çamaşır attim.

Işlerle birlikte kendimi öyle bir salmisim ki, geçen gün teyzem görüntülü arayınca dedi nolmus sana diye :KK61: doğumdan sonra nasıl kilo verdiniz arkadaşlar, bir ben mi kilo alıyorum yahu, hamilelik pantolonları zor oluyor valla 🥺
Şimdi bir saç maskesi yapayım da, kendimi iyi hissedeyim bari, neşem yerine gelsin 🥺

Kaç kilo fazlan var ki?

Sabah oğlanı besledim,
Odayı havalandırdım,
Makineye çamaşır attim.

Yeni doğum yaptıysan acele etme canım emziriyorsan internette emziren anne diyetleri çokça var yavaş yavaş verirsin inşallah

Back
X