• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Koronadan sonra baya psikolojim alt üst oldu. Ben de psikolog eşliğinde online zayıflama kampına girdim. Çok iyi geldi valla bu gazla baya giderim artık sonra gaz bitince başka bişeye geçerim :KK70: şu an bütün odalarım toplu. Bulaşık yok, kirli sepetim boş, ütüm katlanacak çamaşırım yok 🙈🙈 aynalarımda TV de parmak izim yok. Ocağım fırınım tertemiz 😬 uzun soluklu olur inşallah 🙈🙈
Elf gözlerim neler okuyor böyle😍😍
MaşAllah çok iyi.Bana da şart psikolog😅

Yarın yapacaklarimi yazayim;
Camasir katlamak makineye camasir atmak
Bulasik makinesini yerlestirmek
Evi viledalamak
Lavabolari silip viledalamak
Kusumun kafesini temizlemek
Yemek yapmak ( patates püresi, et sote, köz patlican salatası, ayran aşı çorbası)
Toz almak
Nevresimleri değiştirmek
Yemek yapmam lazim daha fazla bir sey yapmiyim anca olur zaten halim kalmiyo.

Kendim icin ertelemeden yarin mutlaka yapmam gerekenler;
Kuran okumak
Namazlari eksiksiz kilmak
Ders çalışmak
Spor yapmak
Kisisel bakım yapmak

Niyet ettim yarin sabahtan itibaren coook verimli bir gün geçirmeye. Gündüzlerim bosa gidiyo gibi hissediyorum olmuyo böyle:110:
Hadi Allah güç kuvvet versin🤗

Nego Nego m dün biraz iş yaptım ama onları yazmak yerine bugün yapacaklarını yazayım da görev olsun🤭

1)odalar toplanip havalandirilacak,süpürüp silinecek(hah gün bitti🥴)

2)WC ,banyo temizlenecek

3)Yemek, salata, cacık vs

4)iki makine çamaşır yıkanıp yerleştirilecek

5)Kitabim az kaldı,bitirilecek

6)Ne zamandır paylaşım yapmıyorum Instagramdaki kitap hesabından bir kitap tahlili paylaşılacak(Bunu yine yapamam gibi geliyor ama belki yazarsam yapmak zorunda kalırım diye yazıyorum🤭)

7) çocuklarla oyun ya da bisiklet

Kendime kolaylıklar diliyorum🙈
Allah kolaylık versin🤗

Günaydın kızlar 🌹❤️
Ramazan ın ilk günleri iyiydi çok etkilenmiyordum ama son günlerde hep bişeyler çıkıyor. Ya biyerlerim ağrıyor ya da yerimden kalkasım gelmiyor 🙁
Geçmiş olsun,dinlen dikkat et kendine

Günaydın herkese, hayırlı sabahlar ✨

Sabah oğlanı besledim,
Odayı havalandırdım,
Makineye çamaşır attim.

Işlerle birlikte kendimi öyle bir salmisim ki, geçen gün teyzem görüntülü arayınca dedi nolmus sana diye :KK61: doğumdan sonra nasıl kilo verdiniz arkadaşlar, bir ben mi kilo alıyorum yahu, hamilelik pantolonları zor oluyor valla 🥺
Şimdi bir saç maskesi yapayım da, kendimi iyi hissedeyim bari, neşem yerine gelsin 🥺
Bebeğin çok küçük ama daha,diyeti düşünmen için erken.Teyzen de iyi moral vermiş🙄

Kaç kilo fazlan var ki?
Inan bilmiyorum Bonus, yani evde tartı bile yok, o kadar umursamamisim sen düşün 😁 büyük hissediyorum ama tahminlerim +20 yönünde 😁
Yeni doğum yaptıysan acele etme canım emziriyorsan internette emziren anne diyetleri çokça var yavaş yavaş verirsin inşallah
Yok canım aslında 5 ay oldu sayılır, ama emziriyorum diye çok korkuyorum ben de. En azından bir altı ay süt alsın istiyorum.
Hep emzirirken normal kiloma döndüm diyenlere kandım 🥺
Bebeğin çok küçük ama daha,diyeti düşünmen için erken.Teyzen de iyi moral vermiş🙄
Sorma Negoo ya 🥺 yani çok takılmadim ama bir miktar üzülmedim de değil..

Bari karantina kalksa da yürüyüşlere başlasak ufaklık da büyüdü sayılır.

Back
X