• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün kim maşallah demedi benim evime :12:
Uyku bastırdı yarım saat yatayım dedim bi kalktım kinetik kumdan oturma odasının halısı, kuru üzümden yatak odası halısı görünmüyor :12: kinetik kumları süpürdüm ama üzümleri gözüm yemiyor iftar sonrasına bıraktım. Yemeklerimi yaptım mutfağı eski haline getirdim tezgah yine görünmüyor iftardan sonra parlatırım inşallah:))

Tertemiz banyomda duşkabin kalmıştı bi tek girdim onuda sirkeyle yıkadım 😌
senin bi fısfıslı formül vardi sirke püskürtüyodun hazira kondum cifin karbonat sirke şeysini aldim duşakabini mahvetti cam kireçli gibi oldu dedim bonusunkinden yapsaydim hersey farkli olabilirdi aptal dedim 😒

Neler yaptım

🌵Yatakları düzelttim,evi havalandırdım
🌵Katlanmış çamaşırları yerleştirdim
🌵Küçük beye kahvaltı hazırladım topladım
🌵Bulaşık makinesini boşalttım,çöpü değiştirdim
🌵Wc leri,lavaboları temizledim,çöpleri değiştirdim,havluları değiştirdim
🌵Salonun koltukları çektim süpürdüm,sildim
🌵Antrede ki dolabı çektim antreyi süpürdüm sildim
🌵Oturma odası koltuklarını çektim süpürdüm,sildim
🌵Mutfağı,çocuk odasını süpürdüm
🌵Mantı yoğurdum yaptım,şekerpare yaptım,çorba pişirdim
🌵Çıkan bulaşıkları yıkadım
🌵Yorganların hurcunu dolabın üstüne kaldırdım
🌵Ütüyü çıkardım ama yine yapamadım😅
🌵İftar sofrasını hazırladım,yedik hemen topladım

Çayımı tatlımı aldım oturdum artık

Uymadım yani gönlüm uymak istese de uyumadım :mad:

Daha bebeğin küçük canım ufaktan dikkat etmeye çalış süt açısından bi faydası olmayan boş kalorilerden uzaklaşınca kolaylıkla gidecektir inşallah
Geç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi 😒
Kaç aylık bebeğin benimde 20 kilo vermem lazım bikaç kilo gitti insallah hepsini vercem. Bende doğumdan sonra daha cok kilo aldım emziriyorum diye yedim yedim şiştim😂 Anca kız 17 aylık oldu da öyle aklım basıma geldi 🙈
9 Mayıs'ta beş aylık olacak canım işte. Ben de aynı şekilde valla yedikçe yedim, yarınlar yokmuşcasina yedim. Insan evden çıkmayınca cidden anlamıyor ne kadar kilo aldığını 🙄

🌵İftar sofrasını hazırladım,yedik hemen topladım

Çayımı tatlımı aldım oturdum artık
Şifa olsun ben de bi çay içsem de kendime gelsem
Geç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi 😒
Ben doğumdan sonra 75 kiloya inmiştim sonra bi baktım 91 im oysa 90 ile doğuma gitmiştim
Eveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii :KK37: :KK37: :rolleyes: :rolleyes:

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath
Topladım canım çayı da koydum gerisini kocam beye emanet ettim uzandım yorulmuşum salondan sonra çamaşır katladım yerleştirdim yemek yaptım sofra hazırla topla derken yeni uzandım

Eveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii :KK37: :KK37: :rolleyes: :rolleyes:

terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath
Ben durdun biraz diyorum annem tamam sen git diyor bırakıyorum arkamdan tıkır tıkır sesler birde sessiz olmaya çalışıyor ben duymayayım diye koşup gidiyorum topluyoruz o sira da çay bardakları hazırlıyoruz oturup keyif yapıyoruz annelerin hakkı ödenmez 🥰🥰

terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath

kadın sofradan kalkar kalkmaz yapılır bu bana😕

ama benim makine çalışıyo 😁 sonra koyayım makineye olur mu:)

9 Mayıs'ta beş aylık olacak canım işte. Ben de aynı şekilde valla yedikçe yedim, yarınlar yokmuşcasina yedim. Insan evden çıkmayınca cidden anlamıyor ne kadar kilo aldığını 🙄
Böyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimiz

terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath
Sürüne sürüne topladım ben de elimde yıkadıklarım yerleşecek artık çaydan sonra yerleştiririm :süslü:

Nego Nego m dün biraz iş yaptım ama onları yazmak yerine bugün yapacaklarını yazayım da görev olsun🤭

1)odalar toplanip havalandirilacak,süpürüp silinecek(hah gün bitti🥴)

2)WC ,banyo temizlenecek

3)Yemek, salata, cacık vs

4)iki makine çamaşır yıkanıp yerleştirilecek

5)Kitabim az kaldı,bitirilecek

6)Ne zamandır paylaşım yapmıyorum Instagramdaki kitap hesabından bir kitap tahlili paylaşılacak(Bunu yine yapamam gibi geliyor ama belki yazarsam yapmak zorunda kalırım diye yazıyorum🤭)

7) çocuklarla oyun ya da bisiklet

Kendime kolaylıklar diliyorum🙈
1) ✅( hem de elimle sildim Vileda kullanmadım)

2 ) ✅
3 ✅ (bamya,pilav,salata)
4)✅ ( bir değil,iki değil,üç değil tam doooorrrtt makine🙈)
5)✅
6)🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴
7) ✅
Bu mesajı şimdi kızımı uyuturken görmem😭
Parmağın nasıl oldu?

Hâlâ ütülenicekler var acileri ütüledim işte idare eder bir süre ...
İyi ütü yaparım beğenir herkes okurken yazları ütücü olarak çalışmıştım
Bize de anlatsana püf noktalarını😍😍

Back
X