• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geç akillandim canım işte, yedim tatlilari börekleri afedersin, sonra böyle kaldı hepsi 😒

9 Mayıs'ta beş aylık olacak canım işte. Ben de aynı şekilde valla yedikçe yedim, yarınlar yokmuşcasina yedim. Insan evden çıkmayınca cidden anlamıyor ne kadar kilo aldığını 🙄
Anlasa da işine gelmiyor bence birazda eşim hep diyordu çok kilo aldın çok kilo aldın diye yooo aynıyım yoo şöyle böyle diyip duruyordum. Diyete baslaym desem kendi kendime 2 günde geri bırakıyodum şimdi ama kararlıyım eski halime dönmem lazım 😊 Sende bikaç ay sonra başlarsın daha kücük bebeğin

Böyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimiz
Sen mi tlc şişmanlarına döncen güldürme beni kız 😀 Ne zaman 52 kiloydum en son hatırlamıyorum bile belki ortaokulda olabilir 😂😂

bunu okuyunca 8.sinifta 67 kilo olmam geldi aklima :KK45:
Ya bende hep işte hatırlamıyorm yani ne zaman 52 kilo oldugumu kesin 52 den fazlaydım 🙈 Hic zayıf olmadım bi çok zayıfladım 60 kiloydum onda Da oda çok sürmedi bikaç ay sonra geri almaya basladım 😂😂

Sen mi tlc şişmanlarına döncen güldürme beni kız 😀 Ne zaman 52 kiloydum en son hatırlamıyorum bile belki ortaokulda olabilir 😂😂
Hayat ne gösterir bilemem ama ben kendimi bildim bileli böyle olunca kilo almak başlarsa tutamamak gibi geliyor

Eveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii :KK37: :KK37: :rolleyes: :rolleyes:

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath
Beni de elimde yıkadım hepsini tek tek😭😭 makineye sarılıp uyuyasim geldi,bilememisim kıymetini kadrini 😂😂😏😏
Servisler çalışıyor canım ara sen bi sor.
Sabah arayacağım inşallah🥰🥰
Mutfak cillop cillop :KK45:
İyi seyy acaba diyorum, mutfakları değişebilir miyiz🙈 üzerine duble Türk kahvesi muessesemizin hediyesi😂😂🤭

Bonus Bonus duruma yazdım göremezsin şimdi malum banlısın :rolleyes: hem burdan takip eden sinsiler de göremez oradan.

Bir lafa bakarım 'laf' mı diye, Bir de söyleyene bakarım 'insan ' mı diye. Sonra ocağa bakarım çay var mı diye.
Çay önemli:KK53:
Sahurda içtin mi çayını:rolleyes:

Günaydıııııınn:KK36:

71f0e6e8d7a6bc19a5573167fc73032f.webp

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath

Günaydın herkese hayırlı sabahlar 🍃 ferah ve musmutlu bir gün olsun inşallah 🙏

Anlasa da işine gelmiyor bence birazda eşim hep diyordu çok kilo aldın çok kilo aldın diye yooo aynıyım yoo şöyle böyle diyip duruyordum. Diyete baslaym desem kendi kendime 2 günde geri bırakıyodum şimdi ama kararlıyım eski halime dönmem lazım 😊 Sende bikaç ay sonra başlarsın daha kücük bebeğin
İnşallah dönersin, bir kere karar aldıktan sonra hedefine ulaşırsın inşallah 🙏
Evet evet, şimdilik yemekten kısmak yerine sadece biraz daha düzgün beslenmeyi düşünüyorum ☺️

Back
X