• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Olursun sen,azimli istikrarlı birisin her konuda maşallah😍😍
Evet istemiyorum,yemek daha keyifli geliyor bu aralar🤣🤣 neyse yasaklar bitince yürüyüşe başlıyvam inşaallah.Diyet yapıyorum deyince nazar değiyor cüv cüb,bu sefet sinsi sinsi yapıcam🤣🤣
Kahveye hayır demezdim canım çekmişti akşam😁
Bence öyle mutfak toplu olunca huzur veriyor bana😅
Gercekten genelde öyle oluyo ben de ne zaman heveslendigim bi isi anlatsam herkese olmaz o iş.. nazar mi degiyo noluyo artik bilmiyorum. Ama ne zaman son dkya kadar söylemem kendi icimde yasarim başarılı olurum. Neden böyle oluyo acaba bi arastirmam lazim ama cok acim iftardan sonra artik :deli:
Bu arada zorlandigin kismi bilmiyorum ama bu aralar tatli krizlerime inanilmaz güzel cozumler buldum hem kalori olarak düşük hem gozum doyuyo(ki en önemlisi bu bence) sana da söylerim sen başlayınca ☺️
🤣🤣 bende öyleyim pilav çok severim özellikle gece yarısı soğuk pilav kalkmadığını bilirim bir de anne tarafından tatarlık var göçmeniz hamur işine bayılıyoruz inşallah daha çok almam önceden bende 47 üstüne çıktığımı çok bilmem umarım sende kendini iyi hissedeceğim kiloya gelir ve sonra hep orada kalırsın 🥰😇
Cook teşekkür ederim canim benim☺️😍 isin sakasi tabi bizimki inşallah sen de hep böyle devam edersin. Zaten aslolan zayiflik degil saglikli olmak💚
Hamur isine ben de bayilirim bu arada:KK51:

Ay benim kız doğduğunda feleğim şaştı ben evimi temizleyemiyorum evim çok pis diye hüngür hüngür ağlamıştım 😅 ah şu katyalardan (robot süpürge) alabilsem doğumdan önce çok mesut olacağım :dua:
İnş alırsın bende istiyorum ondan

Aklımda yoktu aslında eşim o günlerimi hatırlayıp senin kesin psikolojin bozulur en azından evim temiz değil diye ağlamazsın para biriktiriyormuş bunun için adama nasıl zulmettiysem lohusalıkta 🙃
Ses etme kız alsın ne güzel

Tableti nereye attın da bozdun kız :KK70:
Ben hep tablette yıkıyorum ne leke kalıyor ne kalıntı. Tülü katlayarak koyuyorum makineye hem kırışmıyor hemde içine tableti koyuyorum.
Boş makinaya tableti koyup çalıştır demişti arkadaşım makinayı temizliyor bende yaptım makina bozuldu :))

İnşallah canım sanal para işine girmiş ordan kazanırsa anca yoksa benim iş yaş ücretsiz izine ayrılırsam tek maaşla alamaz ödemelerimiz filan var hayırlısı inşallah artık
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Geçim çok zor artık
Boş makinaya tableti koyup çalıştır demişti arkadaşım makinayı temizliyor bende yaptım makina bozuldu :))
Kız onun bozulacağı varmış.

Bugün nadal ne yaptı
🌷Yatakları topladım çocuklar üstünde zıplayıp halletti az önce tekrar düzelttim
🌷Salonu süpürdüm sildim şuan yine heryer kuruyemiş
🌷Koltukları çektim oyuncakları topladım şuan altları yine oyuncak dolu
🌷Mutfağı 40 kere topladım 41 kere dağıldı şuan yine tezgahta bulaşık var
🌷Mutfağın altına derzmatik çektim temizledim süpürdüm sildim orada da döküntüler var
🌷Wc banyo sildim yıkadım şimdi yine pis görünüyor
🌷Çamaşır yıkadım serdim topladım çamaşır sepeti yine dağ oldu
🌷Çöpleri topladım attım yine çöp doldu
🌷Çamaşır katlayıp yerleştirdim topladıklarım yine duruyor
🌷Ütümün kirecini temizledim ütü yaptım
🌷Yemek yaptım o da bitti
🌷Kahve içtim ama soğudu şimdi sıcak istiyorum
🌷Yemekten sonra makineyi çalıştırdım şimdi bulaşık makinesini boşaltacam çay kahve meyve faslını içine koyacam sahurada boş kalsın hızlıca koyar yatarım

Ayy böyle yazınca herşeyi boşuna yaptığımı hissettim Nego Nego bugün mutfak dolap içlerine girecektim ama ödevimi yapamadım aklımda inşallah yarın yapıcam

Hoş geldin canım yine ben 🤣 züpürge her yerde yengem bulaşık makinesi tableti ekliyordu perdenin arasına , karbonat ekleyeni de duydum
Bende denedim bulasık makinası tabletini ama öyle pek bi değişiklik göremedim diğerlerini yine deterjan yumuşatıcı koydum bildigim yoldan😀

Back
X