Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat 53 dk var dahahe ben hep o devirde sıktırıyorum bu makinamda denemedim ama
kac dk kaldi bitmesine
Hiçbir yere gidemezsinKızlar Jesin perdelere bir şey olursa ben yokum,Nego bir süre gelmeyecek deyin![]()
![]()
![]()
Umarım perdeler çıkınca bizim de yüzümüz böyle güler nego reyiz
Sen okumaya başla ordan bende burdanJES ben kastım burda ya bi Ayetel kursi falan oku makinaya
Perde düğmelerini bonus tül çorabın içine gelecek şekilde koyuyormuş.Ankanın tülü çok büyüktü de ona öyle yap demişti.Ne düğmesi ne demek istedin ben birşeyi çoraba filan kpymadım ki direk attım katlayıp
He tamam o zaman ben direk koydum bak billahi hepinizi doğrarımPerde düğmelerini bonus tül çorabın içine gelecek şekilde koyuyormuş.Ankanın tülü çok büyüktü de ona öyle yap demişti.
Ben yapmıyorum öyle sorun yok sakiinnnn![]()
İnşallah köpükler makineden taşmaz1 saat 53 dk var daha
Gülmezse kk ya madara et beniUmarım perdeler çıkınca bizim de yüzümüz böyle güler nego reyiz![]()
Kız züpürge susssİnşallah köpükler makineden taşmazben kızımın kıyafetleri iyice temizlensin diye granül sabunu basmıştım lohusa halimle bi de banyonun köpüğünü temizlemiştim senin perdeler bitene kadar gerilim yaratmaya devam edeceğum sen o karbonatı koyacaktın cık cık cık
![]()
Züpürgecim yavrum balım zaten paniğim beni niye deli ediyon ağzını kırdığımİnşallah köpükler makineden taşmazben kızımın kıyafetleri iyice temizlensin diye granül sabunu basmıştım lohusa halimle bi de banyonun köpüğünü temizlemiştim senin perdeler bitene kadar gerilim yaratmaya devam edeceğum sen o karbonatı koyacaktın cık cık cık
![]()
Öyle kolay kurtulucağını düşünmen üzer beni negoooooGülmezse kk ya madara et beni![]()
Çünkü denememiştim onu korktumZüpürgecim yavrum balım zaten paniğim beni niye deli ediyon ağzını kırdığımkarnonat dedin ama sonra da çürürmüş perdeler dedin ben nasıl güveneyim sana
![]()
Hatırlamıyorum lohusaydım kaka filan değmişse Zıbınlara demek kiKız züpürge susss![]()
ondan bir ölçü bile çok gelir,paketi mi koymuştun
Dalan roxy i tek geçerim bebe kıyafetine
Bu kadar uğraşmana ne gerek var.Adres veriyorum: Mars uzay istasyonu SivasÖyle kolay kurtulucağını düşünmen üzer beni negooooo
Kazen abiden ıp alıp adresine koçbaşı ile eve giriş yapacağımı niye düşünmedin sen hiç?
40 dk kaldı çıksın bi istasyonu da uzayını da halledeceğimBu kadar uğraşmana ne gerek var.Adres veriyorum: Mars uzay istasyonu Sivas![]()
![]()
40 dk kaldı çıksın bi istasyonu da uzayını da halledeceğim![]()
bende sessizce takipteyimTeyyy gittim yufka aldın geldim halen daha çıkmadı mı perdelerçıkışı kaçırırım diye üzülmüştüm
bende sessizce takipteyim![]()
Ben de ağlaya ağlaya kitabımı bitirmek üzereyim ama perde hala dönüyorBen işlerimin çoğunu bitirdim bide![]()