- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime ayıp olcakBende nevresim yıkamaya geldim yarın yikasam nevresimi ayıp falan olur mu ki bilemedim![]()
Konuların başlarını hep kaçırdım hep ama ben de vezirgan diyodum değilmiymiş kız muslukDalga geçmeyin benle bezirgan mıymış o? Yıllardır Vezirgan diyorum![]()
Konu komşuyaKime ayıp olcak![]()
Amaan napcan konu komşuyu boşver paşa gönlün nasıl istiyosa yap gitsinKonu komşuyabilemedim de bi sorayım dedim :)
Aynısı derken hangimizin yaptığının aynısı. Asprini yakaya mı sıkıyorsun.Aynısını yapıyorum bide aspirib sıkıp makineye atıyorum. Tabi baya canlı bi renkte denemedimn
Değilmiş kız bezirgan imiş KandırıldıkKonuların başlarını hep kaçırdım hep ama ben de vezirgan diyodum değilmiymiş kız musluk![]()
Ama biz sıkışınca negoooo diyoz başkasına alışmak zaman alırNick değişicem![]()
Benim çocuklar bilmiyor yarın öğreteyim bariÇocuklarla vezirgan oynasam can sıkıntım geçer mi acaba
Tabi sende vezirgancıydın dimiBezirgan oynasan geçmezdi ama vezirganda geçer bence
Ay ben anlamıyom ya trakyalıyım ondan mı acabaKendini akıllı zanneden çok
Yer mi anadolu çooocuğu![]()
Geç kalmış sayılmazsın yarın yapabilirsin 2 gün daha bayram varKeşke bu bayram bizde de ev baklavası olsaydı offff
Bendede öyle oluyor bide ben okuması az kaldı sanırken o arada birkaç sayfa daha gidiyor ancak gece yarısı yetişebiliyomİki dakika ayrılıyorum 10 sayfa ilerliyor
Bende makinenin içine koydum sabah çalıştırıcam kime ne bizim çarşaflarımızdan belki çocuk işediBende nevresim yıkamaya geldim yarın yikasam nevresimi ayıp falan olur mu ki bilemedim![]()
Sende mi brütüsKonuların başlarını hep kaçırdım hep ama ben de vezirgan diyodum değilmiymiş kız musluk![]()

Benimde niyetim if de,icraat de sıkıntı olmazsaYok canım if yapcağım 18 den sonra fermuar![]()
Aslında bir yerden sonra oruç psikolojisine kapılıyorsunBenimde niyetim if de,icraat de sıkıntı olmazsa![]()