- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Sanada afiyet olsun ve kolay gelsinAfiyet olsun bende kahve yapıyorum nette işim var. onları yapıp pazartesi gününü planlamaya çalışıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada afiyet olsun ve kolay gelsinAfiyet olsun bende kahve yapıyorum nette işim var. onları yapıp pazartesi gününü planlamaya çalışıyorum![]()
Canım küçücük bir kaktüsü büyüdü yavruladı hatta yavrulamaya doyamadı selam verene kaktüs veriyorum ev doldu saksılar yetmedi en son geçen sene çilek sandığına 9 tane fındık kadar kaktüs koydum onlarda büyüdü gördüğün gibi hepsi açtı yerini sevdiler herhalde özel birşey yapmıyorum aklıma geldikçe suluyorum aslında pek çiçekle uğraşan biri değilim ama bunları seviyorumVay masallahhh ya kesinlikle sana zahmet olmayacaksa ayrıntı istiyorum. Hangi kaktüs bu ? Yerli mi ithal mi ? Ne kullandın? Nasıl baktın ? Heyecan yaptım yeminle ya![]()
Bunun cinsi ne yakından çekebilir misin acaba ?Canım küçücük bir kaktüsü büyüdü yavruladı hatta yavrulamaya doyamadı selam verene kaktüs veriyorum ev doldu saksılar yetmedi en son geçen sene çilek sandığına 9 tane fındık kadar kaktüs koydum onlarda büyüdü gördüğün gibi hepsi açtı yerini sevdiler herhalde özel birşey yapmıyorum aklıma geldikçe suluyorum aslında pek çiçekle uğraşan biri değilim ama bunları seviyorum
İveeetttAaa nasıl ya ciddi ciddi gerçek çiçek mi![]()
Bayıldımİveeettt
Fincan şahaneEki Görüntüle 2849798
Kahvemin duble olduğunu söylemiş miydim isteyen?
Ne bilim kot programları 800 devir olur perde 400 ondan şeyettiydimtamam inandım
![]()
Bazı çiçekler bazı insanların elinde coşuyorCanım küçücük bir kaktüsü büyüdü yavruladı hatta yavrulamaya doyamadı selam verene kaktüs veriyorum ev doldu saksılar yetmedi en son geçen sene çilek sandığına 9 tane fındık kadar kaktüs koydum onlarda büyüdü gördüğün gibi hepsi açtı yerini sevdiler herhalde özel birşey yapmıyorum aklıma geldikçe suluyorum aslında pek çiçekle uğraşan biri değilim ama bunları seviyorum
Biraz dinleneyim 3 buçukta bende arkanızdan gelicemHayırlı oglenler kızlar
Ay nergis, en sevdiğimbu sene ekmeyi deneyecegim bu sene.
Ayy çok güzellermaşallah.
Bu saate kadar yaptıklarım:
Kahvaltı sofrasını topladım,
Evi havalandırdım,
Çocuk odasındaki dolap ve raflari sildim,
Çocuk odasının perdelerini yıkadım, peteğini ve camlarını sildim,
Kapısını, prizleri ve lambasını sildim,
Supurdum, yerlerini bezle sildim,
Şimdi bir kahve molası verdim sonra salondan devam.
Kızlar saat üçte maratona gelen var mii![]()
Maşallah 41 kereBenimkiler coştu tüm kaktüslerim açıyor
Benimde canım yemek yapmak istemedi daha önce etli nohut yapmıştım fazlasını buzluğa atmıştım onu çıkardım yanına pilav cacık yaparım
Diğerlerini de atarım
Nego bu anka arkadaş bana kötü davranıyorNe bilim kot programları 800 devir olur perde 400 ondan şeyettiydimtamam inandım
![]()
Dur kalkıp çekçem şimdiBunun cinsi ne yakından çekebilir misin acaba ?
BeeennnEki Görüntüle 2849798
Kahvemin duble olduğunu söylemiş miydim isteyen?
Keşke yakında olsanda versem ufaklığın öğretmeni okullar açılınca 30 tane istedi tamam dedim okulda çocuklarla aktivite yapacaklarmış saksıları süsleyip ekecekler sulayıp bakacakmış çocuklar sonrada evlerine götürecekmişBayıldımzaten kaktüs istiyordum
ÖrtmeeeeniimNego bu anka arkadaş bana kötü davranıyor
Yaa ne güzel maşallahDur kalkıp çekçem şimdi
Beeennn
Keşke yakında olsanda versem ufaklığın öğretmeni okullar açılınca 30 tane istedi tamam dedim okulda çocuklarla aktivite yapacaklarmış saksıları süsleyip ekecekler sulayıp bakacakmış çocuklar sonrada evlerine götürecekmiş
daha cok agrimaz inşallah.Hazır yürümüşken belimde gırılmışken biraz egzersiz yapayım krizi fırsata anlıyonuz dimi![]()
geçmiş olsun canımAktif Lora anca geldim trafosu gurban bi belimi düzlim inşallah kalkıcam iki haftadır iyiydim ya arefe gününden sonra ağrıyo yine