Tekirdağ a giderken bırakayım desem yolumun üstünde de değilsin ki bacımÖrtmeeeeniim
Yaa ne güzel maşallaholsak alırdım.Alanya dan ablama verdim sipariş,hepsinin fidesinden getir dedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekirdağ a giderken bırakayım desem yolumun üstünde de değilsin ki bacımÖrtmeeeeniim
Yaa ne güzel maşallaholsak alırdım.Alanya dan ablama verdim sipariş,hepsinin fidesinden getir dedim
![]()
Tekirdağ a giderken bırakayım desem yolumun üstünde de değilsin ki bacım
Sağolasın cömert gönlün yeterTekirdağ a giderken bırakayım desem yolumun üstünde de değilsin ki bacım
O nasıl oluyor bel ağrırken egzersizHazır yürümüşken belimde gırılmışken biraz egzersiz yapayım krizi fırsata anlıyonuz dimi![]()
Öyle iyi geliyor ki esnetmek gibiO nasıl oluyor bel ağrırken egzersiz![]()
Eki Görüntüle 2849803
Bu da çok arsız bir kaktüs çok güzel açtı balkonumda renk kattıEki Görüntüle 2849804
Minnak büyüdü çiçek bile açtıEki Görüntüle 2849807 Eki Görüntüle 2849808
Bu analarıydı şimdi torunlarının çocukları bile olduEki Görüntüle 2849809 Eki Görüntüle 2849810
Benim boynum belim ağrıyınca iyi gelmiyor,dinlenmek iyi geliyorÖyle iyi geliyor ki esnetmek gibi
Alahım bayıldım,harikalarEki Görüntüle 2849803
Bu da çok arsız bir kaktüs çok güzel açtı balkonumda renk kattıEki Görüntüle 2849804
Minnak büyüdü çiçek bile açtıEki Görüntüle 2849807 Eki Görüntüle 2849808
Bu analarıydı şimdi torunlarının çocukları bile olduEki Görüntüle 2849809 Eki Görüntüle 2849810
Camdaki kız vardı ama çizgi film açtım çocuklara.Kitap okuyacağımNego İzleyecek bişey buldun mu?
Yok ya dopru yeri bulsam bi salıcam da dur bakim tekrar dışarı alimKesinlikle balkonda dursun benimkiler Adana nın sıcağında yanmadı çok üstüne düşme ilgisizliği seviyor bu kaktüsler![]()
Benim boynum belim ağrıyınca iyi gelmiyor,dinlenmek iyi geliyor
Camdaki kız vardı ama çizgi film açtım çocuklara.Kitap okuyacağım
Yoksa benimi kandırdı bak bende Lora bir ton iş yaptı sen daha yuvarlan diyordum kendime