• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırdır inşallah ya
Koltuk altım bazen yumurta gibi şişiyodu çok ağrı yapıyodu da. İki göğsümde de aksesuar meme yani ikisinde de birer göğüs oluşumu daha varmış. Şimdilik sıkıntı yok ama hamilelikte ve sonrasında zorlayabilir aldırabilirsin istersen dedi. Aldırmazsam da kötü huya meyilli oluyomuş kontrolde olacak devamlı.

Koltuk altım bazen yumurta gibi şişiyodu çok ağrı yapıyodu da. İki göğsümde de aksesuar meme yani ikisinde de birer göğüs oluşumu daha varmış. Şimdilik sıkıntı yok ama hamilelikte ve sonrasında zorlayabilir aldırabilirsin istersen dedi. Aldırmazsam da kötü huya meyilli oluyomuş kontrolde olacak devamlı.

Allah allah çok garip Allahım beterinden korusun. Alınırsa tekrar olurmuymuş niye oluyomuş ki?
Çok geçmiş olsun çöreğim aklıma takıldı şimdi

Allah allah çok garip Allahım beterinden korusun. Alınırsa tekrar olurmuymuş niye oluyomuş ki?
Çok geçmiş olsun çöreğim aklıma takıldı şimdi
Hiç bilmiyorum ki bi doktora daha gitcem bakalım. Teşekkürleerr 😘🧡

Tatil günü olduğu belli ne kadar da boş kalmış burası :)

Bende eve sığamadım bugün.
Plansız bi piknik yapmış olduk çocuklara bize çok iyi geldi.
Taşlara ağaçlara sarıldı çocuklar.
Allahım gördüğümüzden geri bırakmasın
bak ben ne diyorum ben ne zaman işimi erken yapsam sayfa dökülüyor yine görmüş olduk. :D

taaam ya yarın iş yapmiyom evinizi temizleyin 😆😆

Günaydın :KK68:

6c96cfd45fbb48c0f9214782d4556c14.webp

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath
JES JES

İyi geceler kızlar, bugun çocukları babaları alacaktı bende biraz gezeyim diye düşünüyodum. Oğlum çok ısrar etti anne bizle gel diye. Parka gideriz dşye düşündüm. Kabul ettim sonra nasıl olduysa pikniğe gidelim dediler. 2aydır ilk defa konuştuk uzun uzun. Hep konuşursak kalbime yenik düşmekten korkuyodum. Öyle de oldu. Affedemiyorum ama bi yandan da çok istiyorum. Şimdi diğer oda da uyuyor. Bi yandan kendşme kızıyorum diğer yandan bi şans ver diye kendimi ikna ediyorum.
Bugun hiç bi iş yapmadım makineyi bile boşaltmadım
Hakkınızda hayırlısı olsun,en hayırlı doğru kararı verirsin umarım💜

Çok geçmiş olsun canım,inşaallah dediğin gibi olmaz sıkıntı çıkarmaz 😔

Olay ne bilmiyorum ama affetmesi ağır bişeyse bence affetme ben bi kez yapanın tekrar yapacağını düşünenlerdenim. Kendini de üzme yıpratma hiç
Bende senin gibi düşünüyordum ama dün bi kere affedersem belki yağmaz diye düşünmeye başladım. Sanki bi şans daha vermezsem pişman olmaktan korkarım gibi
Hakkınızda hayırlısı olsun,en hayırlı doğru kararı verirsin umarım💜
Amin inşallah

Back
X