- 11 Haziran 2018
- 17.080
- 96.705
- 598
- 31
Masaj yaptır negooooo çok iyi gelir bakBilmiyorum ki,kıvrandırıyor kramp girince.Yelek giyeyim bir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaj yaptır negooooo çok iyi gelir bakBilmiyorum ki,kıvrandırıyor kramp girince.Yelek giyeyim bir
Bilmiyorum ki,kıvrandırıyor kramp girince.Yelek giyeyim bir
Masaj yaptirsin bonus sen dur şimdi yaÜşütmüşsün oyy sıcak dene mutlaka sırtını giy ayağınada koy
Masaj yaptirsin bonus sen dur şimdi ya![]()
Allahumme salli yav niye kussun ben de aynı durumdaydim hemen toparladım 2 gündeKusacak masajla
Allah seni ne yapamaya lora
Adam sana resmen mesaj vermiş sen de anlamamışın çikilata gömülmüşünÇooohh güzeldi içi yumuşak bol çikolata dışı çıtır![]()
Benim suçum yok dün almış kocam,aşk tadında ve ahenk,ahengin üstünde tarafını seç yazıyor ne ima ediyorsa bana![]()
Mideye masaj gibi düşündüydümAllahumme salli yav niye kussun ben de aynı durumdaydim hemen toparladım 2 günde
Peynirlisini seviyorumÇitosun var bide fıstıklı kafam kadar![]()
Ulen ben sana nettim vicdansız şamdan oysa seni ne çok sevmiştim sen geldin dün üstüme![]()
Yok ya senin yaşın tutmaz eski bir diziden kaldı dilimdeCibiz ne sivasca cips mi demek mübarek
Yok yav mideye ne masajıMideye masaj gibi düşündüydüm![]()
Viks varViks ya da bengay dicem sırtına.midene de nane ya da kekik çayı![]()
Al iste ahenki yedi yine bana sardiYok ya senin yaşın tutmaz eski bir diziden kaldı dilimde![]()
Diş dolgusu kadar kız o neyine yeter