- 11 Nisan 2007
- 88.594
- 521.980
- 1.223
Koku,kir sen beni çıldırtmak mı istiyorsun bugün![]()
![]()
Canım çok balık çekiyodu aldım boyumun ölçüsünü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koku,kir sen beni çıldırtmak mı istiyorsun bugün![]()
![]()
Herkes eşit bizdei p e k 3 litre su ben havada karada içiyorum yalniz. Yine de geliyim mi konuna
negonun topiginden gelenlere ayricalikli firsatlar var mi
![]()
Spor var dans var uhuuu daha neler nelerBen de bir heves baktım da tek su değilmiş, şeker de yemiyorlar![]()
Yok Müge aplaaaaaaKoku,kir sen beni çıldırtmak mı istiyorsun bugün![]()
![]()
Mest oldum mesttttttNasıl hoşuna gitti dimi bu mesaj @JES![]()
Evet ödev konusunda örnek öğrencisinO ayrı ama ben ödevlerimi yapıyor sana anlık soruyorum hem
Bu bakim günlerinde herkes maske falan yapiyo ben niye hep biyiklarimi aliyorum yasen o taşınla seyet yüzüne. ben de yatmadan maske yapayım![]()
Herkes eşit bizde
Spor var dans var uhuuu daha neler neler![]()
Kahverengi marsmelov gruptan ayrildiO kahverengi marşmelov emojisi yoksa kakamı sandın?
Limonla ovalaycam her yerimi anca gider koku
Mügeyle huyum çok benziyor zaten,o da hey heyliYok Müge aplaaaaaa![]()
![]()
Ben de sendenimBu bakim günlerinde herkes maske falan yapiyo ben niye hep biyiklarimi aliyorum yakimsenin bıyığı cikmiyo mu kendimi cok kotu hissediyorum
![]()
![]()
Bu bakim günlerinde herkes maske falan yapiyo ben niye hep biyiklarimi aliyorum yakimsenin bıyığı cikmiyo mu kendimi cok kotu hissediyorum
![]()
![]()
Bu bakim günlerinde herkes maske falan yapiyo ben niye hep biyiklarimi aliyorum yakimsenin bıyığı cikmiyo mu kendimi cok kotu hissediyorum
![]()
![]()
En bıyıklı sensinBu bakim günlerinde herkes maske falan yapiyo ben niye hep biyiklarimi aliyorum yakimsenin bıyığı cikmiyo mu kendimi cok kotu hissediyorum
![]()
![]()
Mügeyle huyum çok benziyor zaten,o da hey heyli![]()
Oynayarak zayıflıyoruz.su bahane topik şahane diyorsun![]()
lütfen etiketlerine ekler misin
"sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?"
![]()
Zevklelütfen etiketlerine ekler misin
"sen beni çıldırtmak mı istiyorsun?"
![]()
Ayy hic sorma artik lazimlik alcam kendime barbieliSu çok içiyorum bu sefer de abdest dayanmıyor. En iyisi yürümek![]()
Oo spor varsa tamam bakiyim biHerkes eşit bizde
Spor var dans var uhuuu daha neler neler![]()