Kardesim öyleydi benim hala da öyle:)normali yok heralde aktif![]()
bu aralar sabrımı çok zorluyo cidden![]()
bir çocuk bu kadar rahat simarir mi ya. o kadar dik kafalı dediğim dedik ki çok bunaliyorum bazen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesim öyleydi benim hala da öyle:)normali yok heralde aktif![]()
bu aralar sabrımı çok zorluyo cidden![]()
bir çocuk bu kadar rahat simarir mi ya. o kadar dik kafalı dediğim dedik ki çok bunaliyorum bazen
Ayy inşallah yumuşar üstü taş gibi oldu amaBence gideri var her türlü![]()
aynen tıpa tıpvalla havaları kimeyse. cıkarcı mı seninki de işi bitince öteliyo mu seni![]()
Heeeyyy durun gömmeyin hemen bende akrebim ha![]()
Kardesim öyleydi benim hala da öyle:)
Kör yermiş içermiş kendinden pay biçermiş şamdanımbizim derdimiz bebelerle nadal![]()
Kör yermiş içermiş kendinden pay biçermiş şamdanım
Banada ev araba çıkar belki dedim şansıma delilik çıktı![]()
Ne yazacam neyden etkilwniyormu diyecem ayy hiç anlamıyorum o işlerden ama merak ettimbütün burçları duymadım. ama bu yazdıklarıma denk geldim hep.
baksana netten akrep nasıl etkileniyo:) sonuçta üç ay boyunca etkileyecek![]()
Aslında bi yandan da iyi yönleri var kendini savunan istediğni koparan bi kız:)hani büyüdükçe düzeliyodu ya bunlar![]()
Ne yazacam neyden etkilwniyormu diyecem ayy hiç anlamıyorum o işlerden ama merak ettim
Aslında bi yandan da iyi yönleri var kendini savunan istediğni koparan bi kız:)
Amiiin inşallahhayırlısı be gülüm
inşallah gönlündeki evden daha da güzeli nasip olsun![]()
Kardesim iyi yönlerini kullandı tabi ki:) inşallah canımben herşeyde ölçüyü severim ya. her tuttuğunu koparan da iyi değil. artık hayırlısı inşallah merhametli aklı başında adaletli bı insan olarak yetişmesini sağlarız:)
güneş tutulması var ikizler burcunda.
Kardesim iyi yönlerini kullandı tabi ki:) inşallah canım
Kalk hadi bak ben mutfağı topluyorum beraber yapalımE pasta bulaşığı duruyo bonus![]()
Dinledim neresini istersem orasını alabilir miyim![]()